Holms GK - Veckobrev vecka 43

Fortfarande bra höstgolf!

Veckan som gått har bjudit på ett blandat men fantastiskt varmt oktoberväder, ömsom sol, ömsom regn och blåst. Stefan, Berny, Patrik och Lasse har gjort ett fantastiskt jobb med banan än en gång då man djupluftat greener och fairways under måndagen och tisdagen, samt färdigställt andra projekt inför vintern! Banan är sedan i onsdags öppen med alla hål igen! Just nu gäller Hallandsgreenfee för alla greenfeegäster, utom tvåklövern (200 kr alla dagar för 18 hål, 100 kr för 9 hål).

Idag fredag är ett hett tips att komma ut och spela om man ska vara torr när man går härifrån :) ... Kommande dagar ser tyvärr ut att bli riktigt busväder, men de har ju haft fel förr! Det finns ju andra både torrare och varmare aktiviteter att välja i så fall! På tal om aktiviteter så kommer jag under kommande veckor att ge mig ut och försöka knyta lite kontakter och avtal för friskvård för medlemmarna på Holms GK, vet att detta är ett önskemål från väldigt många! Håll utkik i kommande veckobrev hur detta fortlöper. Vi kommer även att leta lite andra roliga samarbeten och erbjudanden för alla medlemmar ... det ska vara både roligt, spännande och värt mycket att vara medlem på Holms GK!

Med tanke på att jag bemannar kansliet själv på dagarna så kan det vara så att jag är ute och far, just med tanke på ovan. Bra därför om ni slår en signal innan om ni tänkt åka ut personligen i ett rent kansliärende. Jag försöker hålla Facebook och hemsidan uppdaterade med avvikelser i kanslitiderna. Har ni inte blivit vän med Holms GK på Facebook ännu så bli det! https://www.facebook.com/holmsgk ... Ha en underbar helg! // Magnus

Fakturor utskickade del 1 - 2014 - OCR-nummer

Som säkert alla märkt så har det kommit en faktura i brevlådan (förutom till er då som begärt autogiro). Har fått in ett fåtal anmärkningar på att OCR-nummer inte fungerar i vissa internetbanker. Om inte OCR fungerar så lägg in OCR på meddelanderaden istället för OCR-raden (vissa banker har 2 olika fält för detta och vissa har bara ett gemensamt).

Tävlingskommitté - NYA krafter sökes!

Inför 2014 har vi fått en del avhopp i Tävlingskommittén. Vi tackar såklart de som ställt upp under alla år! Vi letar därför nu nya aspiranter som brinner för golf och golftävlingar, som är fyllda av idéer, tankar och inspiration kring tävlingar, och som vill lära sig GIT (Golfens IT-system) och kunna hantera tävlingsmodulen i detsamma!

Har du intresse av att vara med 2014 eller andra frågor om kommittéarbetet? Skicka ett mail till magnus@holmsgk.se

NYTT Medlemskap! Studentmedlem

Vi lanserar nu inför 2014 ett nytt medlemskap för studerande! Är du studerande och studerar 75% eller mer erbjuder vi dig ett studentmedlemskap under din studietid! Du har samma villkor som en fullvärdig medlem. Du måste kunna styrka din studiemängd och visa upp giltigt studieleg. Kostnad 1 950 kr ( 1 100 kr medlemsavgift + 850 kr spelavgift ).

Holms Golfkrog - Säsongsstängt, men julbord blir det!

Holms Golfkrog är stängd för säsongen. Jonas meddelar att han även i år kommer att servera julbord, dels lördagen den 30/11 (allmänt julbord) och familjejulbord söndag den 1/12. Det kommer även i år finnas möjlighet att beställa nyårssupén från Holms Golfkrog ... MER INFO om detaljer m.m. kommer i kommande veckobrev! För bokning av julbord och andra förfrågningar ring 035-380 81!