Holms GK - Veckobrev vecka 22

Tiden går ...

Häromdagen var det en månad sedan vi öppnade för säsongen. Årets säsongsstart blev ju framskjuten ganska långt pga. kylan. Men desto härligare att spela nu när grönskan frodas och banan är i jättefint skick! Vill passa på att ge Stefan & bangänget en stor eloge och ett TACK för det arbete de lägger ner för att alltid ha banan i ett bra skick oavsett väder och vind! Vi ska vara stolta över vår banpersonal! // Magnus

Underhållning på Holms Golfkrog

Boka in fredag 14 juni då Svante Karlsson & Jannike Stenlund intar Holms Golfkrog! Live - Underhållning! Passa på att äta en bit mat och lyssna på bra musik & sång.

Buffé serveras från kl 18 och musiken drar igång något senare ... För 249 kr har du garanterat bordsplats och mat! Annars kostar barbiljett/entré 100 kr. VÄLKOMNA / Jonas!

Hur placerar du krattan efter dig när du puttat?

Vill uppmana alla som spelar på banan att vara behjälpliga med att återplacera krattan rätt i en bunker efter att man krattat ... bilden är tagen idag 29 juni ute på banan ... innebörden kan vara ett tappat slag för den som kommer efter om krattan är felplacerad på detta sätt!

Passar även på att berömma alla för att lagning av nedslagsmärken har blivit mycket bättre - fortsätt så! Laga minst ett märke när du ändå är på green, även om det inte är ditt eget!

Startförbud 4 juni fram till 12,08 pga Företagsgolf

Tisdag 4 juni är det startförbud fram till kl 12,08. Detta beror på att DAHL har sin företagsgolf hos oss på Holms GK denna dag!

Det finns gott om lediga tider från 12,17 och framåt, boka på www.golf.se direkt på hemsidan eller ring oss i kansliet!

Regelvandring ikväll 29 maj kl 19.00

Ni har väl inte glömt att det är regelvandring med Uffe ikväll klockan 19.00. Samling en stund innan vid klubbhuset! VÄLKOMNA!

Nybörjarkurs

Det finns fortfarande platser till nybörjarkursen 1-2 och 8-9 juni. Kontakta shopen för mer info 035-381 16.

Q-Scramble 7/7 - dags för anmälan!

Många har undrat när man kan anmäla sig till den populära 4-mannascramblen Q-Scramble!? Anmälan fr o m 31/5! All anmälan, betalning och info på: http://www.qscramble.com/goteborg/holm.asp. Startavgift 230 kr/pers i laget (lag 920 kr) och eventuell tävlingsgreenfee 250 kr/pers för icke medlem. Max 2 juniorer i ett och samma lag!

Då tävlingen i fjol var överanmäld spelas i år 2 omgångar (kl 8,30 och kl 14,00). OBS! Man kan bara ställa upp i en av dem. Anmälan 2013-05-31 till 2013-07-03 kl 00,00 ... Startlista publiceras 12,00 den 4 juli både på Q Scrambles sida och på Holms hemsida.

Boka in Holmaveckan i almanackorna!

4-7 juli är det Holmaveckan ... Det vet väl alla om vid det här laget?! Gå in och anmäl er till Dahls, Golfshopens, Cerveras och Q Scrambles tävlingar! Boka även in kvällen den 6 juli då det som sig bör anordnas ett firande av Holmaveckan uppe hos Jonas på Holms Golfkrog ... mat, dryck och underhållning ... Anslag och inbjudan kommer inom kort!