Veckobrev - Vecka 2 - 2014

Ny säsong stundar

Då var vi igång igen både i kansliet och på banan efter lite julfirande och nyårsfirande! Förberedelsearbete pågår för fullt inför säsongen 2014 och igår kväll hade vi möte med alla lagkaptener för Holms seriespelslag. Kan även berätta att vi under julledigheten har fått in en hel del nya medlemmar som vi hälsar välkomna till klubben! I och med att tillströmningen är så god och vårt erbjudande attraktivt så förlänger vi detta erbjudande t o m 2014 02 28 så att ännu fler får chansen att bli fullvärdiga medlemmar på Holms GK till ett bra pris! Har ni vänner och bekanta som funderat på att byta klubb eller börja spela golf!? Sprid gärna detta erbjudande (som ni ser till höger i detta brev)! Berätta gärna också om våra samarbeten med Skogaby GK och Rydö GK ... Värvar du en fullvärdig medlem får du fortfarande ett Gästgreenfeehäfte som värvningspremie (värde 1200 kr).

Styrelsen träffas för första gången 2014 den 21 januari. Har ni något ni vill belysa eller lyfta avseende klubbens verksamhet kommande säsong kan ni skicka in det i/på FÖRSLAGSLÅDAN >>

Under januari kan du nå kansliet måndag-fredag mellan 9.00-14.00 på 035-381 89 eller info@holmsgk.se (svarar jag inte på telefon är jag ute och åker och ni kan då nå mig på 070-3536447).

Ha en riktigt skön helg! // Magnus

Sponsorer 2014

Som ni vet så är sponsorer en del av klubbens intäkter som gör det möjligt att kunna ha bra prisbord på tävlingar, bekosta en del viktiga investeringar och även bidra med tjänster som vi annars skulle bekostat med medlemsavgifterna. Klubben är alltid öppna för nya förslag på sponsorer ... små som stora! Har du ett företag eller känner någon som har ett företag som skulle vilja ha en bra deal med oss på Holms Golfklubb? Hör då av er till magnus@holmsgk.se (070-3536447)

Årsmöte Holms GK 2014

Boka in årsmötet i era kalendrar redan nu! Torsdag 6 mars kl 18,30, Halmstad Teater - Lokal: Esaias Thorén (ingång Kungsgatan).

Ska du studera 2014 eller känner någon klubblös golfande studerande?

2014 har vi ett nytt medlemskap för studerande! Är du studerande och studerar 75% eller mer erbjuder vi dig ett studentmedlemskap under din studietid! Du har samma villkor som en fullvärdig medlem. Du måste kunna styrka din studiemängd och visa upp giltigt studieleg. Kostnad 1 950 kr ( 1 100 kr medlemsavgift + 850 kr spelavgift ).

Fåtal Academy-platser kvar till våren

När våra svenska golfbanor går in i vinter-vila är det hög tid att boka vårens golfresa. Våra populära Academy-veckor på Mar Menor och Robinson Club fylls successivt på och nu finns bara ett fåtal platser kvar på följande resmål och datum:

Mar Menor

5-12 april, tränare: Uffe Pettersson, Anders Israelsson, Mats Jansson och Olle Karlsson

Robinson Club

5-12 april, tränare: Henrik Staff, Henrik Wåhlin, Göran Tyrsing och Marcus Warenius

På vår hemsida www.timetravel.se ser du aktuellt bokningsläge, alltså hur många platser som finns kvar på respektive vecka. Här ser du vår annons >> (pdf)

Hör gärna av dig med frågor och en eventuell bokning! // Uffe 0708-584152