Veckobrev 43 - 2016 - Holms GK

Bus eller godis ... 

Sista helgen med tidsbokning! Som jag skrev förra veckan så har kansliet, shopen & restaurangen stängt på helgerna, så vill man ha fika före, under eller efter sin golfrunda får man ha egen fika med sig. 

Söker ni något i shopen kan ni ringa Uffe och komma överens om en lösning 070-858 41 52.

Rangen kommer att vara öppen åtminstone t.o.m. söndag 30/10 (kanske lite längre beroende på väderlek). Efter att bollmaskinen stängs för säsongen kommer det att ligga ett antal bollar ute på fältet för självplockning och träning.

Lägesförbättring infört - Det dröjde rekordlänge i år, men nu har vi infört lägesförbättring 1 scorekort på finklippta delar, samt fri dropp för pluggad boll på hela spelfältet (dock så håller banan fortfarande enormt bra för det regn som kommit). Var rädd om banan och laga torv ni slår upp!

Bilförbud - Golfbilarna är invintrade för säsongen och kommer fram igen till våren 2017.

Ordinarie greener - Stefan har meddelat att de kommer försöka hålla ordinarie greener öppna så länge som det går och de inte angrips av svamp, mossa eller annan sjuka. Såhär års är greenerna väldigt känsliga och speciellt i detta fuktiga vädret ... tänk på att gärna laga alla märken ni ser, såväl på greenerna som utanför. Tillsammans kan vi alla hjälpa till att hålla banan i ett bra skick!

Scorekort/Service - Jag har justerat och kontrollerat terminalen på nytt, så den funkar utmärkt att skriva ut sitt förtryckta scorekort på. Ni använder samma inlogg där som på Min Golf. Jag har även laddat upp med tomma scorekort så det ska räcka i helgen.

VINTERTID - Natten till söndag återgår vi till vintertid och klockorna sätts tillbaka 1 timme. Detta innebär att morgonen blir ljusare, men tyvärr mörkare på seneftermiddagen/kvällen (solen går ner redan vid 16,30 nästa vecka ... så ska man hinna runt 18 hål får man nog vara ute vid 12,30 senast!)

Bollränna gäller från måndag 31/10

Från och med måndag är det bollränna som gäller fram till säsongsstart 2017! Bollrännan finns på vägen upp mot 1:ans tee vid tryckluft och vattenkran. Det är även okej att gå ut från 10:an - bara ni kontrollerar att det är klart bakåt från 9:an. Spelare som kommer från 9:an har alltid företräde på hål 10.

Juniortävling på höstlovet - Falkenbergs GK

Den populära tävlingen Christers foursome (alltså 2-mannalag) är tillbaka. Tävlingen spelas den 4 november på Falkenbergs GK. Mer info och anmälan hittar du HÄR >>

Höstlovet v 44 är kansliet helt stängt!

Vecka 44, dvs. 31/10-4/11 kommer jag att vara ledig och i och med det är även kansliet helt stängt. Då jag kommer vara bortrest svarar jag ej heller på mail förrän fredag 4/11. Är det något akut innan dess hoppas jag vi kan lösa det före den 31/10 ... // Magnus

KANSLI - BEMANNING - ÖPPETTIDER

Är det något akut går det oftast att nå mig på mobilen via samtal/sms på 070-3536447 (dock är jag ledig v 44 och då är det inte säkert jag kan svara direkt). Det går även bra att maila på info@holmsgk.se eller magnus@holmsgk.se så svarar jag så snart jag kan och har läst mailet! 

Ha en härlig hösthelg och njut av höstgolf i solskenet som utlovas! // Magnus
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Solens uppgång: 7,15   Solens Nedgång: 16,30

FACEBOOK 840 gillare nu! -1 från förra veckan. Vi siktar mot 1000 gillare 2017!