Veckobrev 41 - 2016 - Holms GK

Sista helgen med öppet kansli, shop & restaurang!

Kansliet, shopen & restaurangen har öppet sista helgen denna säsongen nu den 15-16/10. Därefter är det endast kansliet som har öppet vardagar efter beläggning (både öppettider och stängningstider kan variera, så ring gärna och kolla om ni har speciella kansliärenden ... så jag är på plats). Tidsbokning gäller fram till söndag 30/10, därefter är det bollränna.

Uffe kommer som vanligt ha en Vinterrea ihop med Haverdal helgen den 18-19/11. Söker ni något i shopen innan dess kan ni ringa honom så kan ni komma överens om tid i shopen.

Rangen kommer att vara öppen så länge underlaget tillåter att det går att plocka bollar med bollplockaren.

Restaurangen meddelar att det kan vara en del variation och begränsat utbud under helgen och varm mat kan ta slut under söndagen då det är sista dagen innan säsongsslut! Vi hoppas på er förståelse angående detta.

Kansli 9-13 lörd & sönd
Shop 10-14 lörd & sönd
Restaurang 9-15 ca

Under kommande helg jobbar Theres Lördag och Fredrik Söndag!

Tunnare mellan nyhetsbreven några månader

Från och med nu kommer nyhetsbreven inte att vara veckobrev på ett tag. Jag kommer att försöka samla ihop nödvändig information och hålla er ájour löpande under hösten/vintern, men kanske inte varje vecka. Men håll utkik på fredagarna ... man vet aldrig!

Höstlovet v 44 är kansliet helt stängt!

Vecka 44, dvs. 31/10-4/11 kommer jag att vara ledig och i och med det är även kansliet helt stängt. Då jag kommer vara bortrest svarar jag ej heller på mail förrän fredag 4/11. Är det något akut innan dess hoppas jag vi kan lösa det före den 31/10 ... // Magnus

Fakturor - årsavgift 2017

De flesta av er har i veckan fått en faktura med del 1 av 2017 års avgifter i brevlådan. Resterande medlemmar (Greenfeemedlemmar, Studenter & Företagsmedlemmar) får sina i mitten av mars 2017, då även del 2 för övriga kommer.

KANSLI - BEMANNING - ÖPPETTIDER

Är det något akut går det alltid att nå mig på mobilen via samtal/sms på 070-3536447 om jag inte svarar på 035-381 89. Det går även bra att maila på info@holmsgk.se eller magnus@holmsgk.se så svarar jag så snart jag läst mailet!

Ha en skön hösthelg och glöm inte att leva här och nu! // Magnus
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Solens uppgång: 7,50   Solens Nedgång: 18,00

FACEBOOK 841 gillare nu! +1 från förra veckan. Vi siktar mot 1000 gillare 2017!