Veckobrev 23 - 2017 - Holms GK

Denna veckan är det väl ingen som undvikit att märka av regnet som fallit ner i generösa mängder ... meeen ni ska alla veta att banan har klarat mängden regn på ett mycket positivt sätt! En eloge till allt arbete som gjorts på banan av Stefan och hans gäng! Alla dräneringsarbeten har gett resultat ... sen behöver ju banan vatten så vi hoppas depåerna fylls på om vi får en torr sommar framöver.

I helgen har vi SGF Senior Tour H50 lördag och söndag = startförbud 00,00-14,30 båda dagarna. Efter det ganska mycket bokat, men ta gärna en kvällsrunda ... finns tider efter 17,00 båda dagarna!

OBS! VIKTIGT MEDDELANDE TILL ER SOM BOKAT SPELTID EFTER TÄVLINGEN LÖRDAG & SÖNDAG

Skulle det (vilket vi inte får hoppas) vara så att vädret under nätterna ställer till det så att vi måste skjuta på starterna lördag eller söndag eller både och, så förskjuts ALLA bokade tider motsvarande tid på eftermiddagen/arna. SGF-sanktionerade tävlingar har förtur, därav måste vi i så fall göra på detta sätt!

HOLMAVECKAN - JUST NU-LÄGE 9/6

Vänta inte för länge med anmälan då de flesta brukar bli fulltecknade ... anmälan på Min Golf >> eller till kansliet 035-381 89 info@holmsgk.se

• Torsd 6/7 - Jensen Sängar - Slaggolf 1 kl.
    (max 128 platser - 59 anmälda - singel - shotgun 14,00)
  • Fred 7/7 - Uffes Golfshop - Fyrboll/Bästboll
    (max 84 lag - 45 lag anmälda - löp. från 8,00)
  • Lörd 8/7 - SMYCKA - Irish Greensome
    (max 84 lag - 69 lag anmälda - löp. från 8,00)
  • Sönd 9/7 - MOTORHALLAND - Fyrmannascramble
    (max 48 lag - 48 lag anmälda - löp. från 7,30)
    FULLTECKNAD - Ni kan sätta upp er på reservlista
    i kansliet ...

VSOP RESULTAT 7 juni
1.) Jonatan Karlsjö - Gul - 75 nto
2.) Andreas Johansson - Gul - 76 nto

NYA REPETITIONSTILLFÄLLEN
För dig som har gått på nybörjarkurs under året och för dig som har hcp mellan 36 och 54 kommer repetitionstillfällen att ordnas utan extra kostnad. Nästa tillfällen 15/6  4/7

NYA KURSTILLFÄLLEN FÖR NYBÖRJARE
Känner ni någon som vill börja spela golf har Uffe nu släppt ytterligare 2 kurstillfällen:

• 17-20/7 kl 10-13
  • 31/7-3/8 kl 10-13

MIDSOMMARGOLFEN 2017 - ANMÄL ER!

Välkommen till vår Midsommartävling som traditionsenligt
avslutas i restaurangen! Poängbogey i 2 klasser (klasserna
delas 50/50 efter anmälda hcp) - Exakt Tävlingshcp krävs.
Shotgun kl 6,00 - Startavgift 200 kr inklusive midsommar-
lunch efter spel med prisutdelning.

SPONSOR: Holms Golfklubb / Holms Golfrestaurang

SEMESTERSLAGET SÖNDAG 16 JULI

En partävling - valfria lag (max 90 lag - 4 lag anmälda)! OBS! EGA Exakt Tävlingshcp. krävs. Irish Greensome - Shotgun - 13,30 - Startavgift: 200 kr/person (+250 kr tävlinggreenfee om ej medlem) - för detta får du/ni:

- Tävling Irish Greensome
- Närmast hål på 7 och 15
- Närmast hål på tre slag på hål 5
- Puttävling innan eller efter ord. tävling
- Chiptävling innan eller efter ord. tävling
- Kubbkastningstävling innan eller efter ord. tävling
- Korvbuffé (grillad) med goda tillbehör från restaurangen inkl. 1 glas vin alt. 1 öl/läsk el. mineralvatten
- Livemusik före och efter tävlingen
- Priser till vinnaren i alla extra tävlingar
- Prisutdelning för huvudtävling (10 priser) vid buffén

Sylvia dukar upp till en härlig vanlig lunchbuffé innan tävlingen för 89 kr. Kom och värm upp i god tid, genomför gärna din putt-, chip- och kubbkasttävling innan den stora tävlingen. Vi finns på plats riggade och klara från klockan 9,30.

Huvudsponsor för tävlingen: JM:s Chark
Sponsor Goodie Bag: Toms/Anthon Berg
Sponsor extra tävlingar: Holms GK
Extratävlingar sköts av: Juniorerna

Juniorläger - Träningsläger 19-22 juni 2017

Tid: 9,30 mån-onsd, från 9,00 torsdag
Bokade speltider: mån 13,34 tis 13,00 ons 13,00 och torsdag 13,00
Grönt kort: För att deltaga krävs minst grönt kort (hcp 54)
Lägerkostnad: 500 kr Priset är subventionerat och gäller oavsett om man missar nån dag eller ej.
Mat: Lunch ingår alla dagar.
Anmälan: Anmälan görs i shopen eller på telefon 035-381 16, senast den 1/6
Frågor: Prata med Uffe eller Andreas
Scandia Cup: Spelas/Kvalas in till på torsdagen

VÄLKOMNA till en supervecka!

Nästa Klubb 55 torsdag 15 juni

Klubb 55 är ett gäng glada medlemmar som samlas för 18 hål golf till största del på torsdagar (avvikelser kan förekomma - se spelprogram >>). Lottning sker kl. 08.00 (kom i god tid) och gemensam start kl. 08.30. Alla i klubben som är dam eller herre och 55 år eller äldre är välkommen att delta. Vi kommer att spela i två klasser under våren och hösten: A‐klassen Hcp 0 – 18,5 B‐klassen Hcp 18,6 – 54. Du spelar i den klass du inleder årets tävling.

Och ansvariga för klubb 55 är Lotta & Mats

Öppettider m.m.

Kansliet har öppet 8-16,30 måndag-torsdag, 8-15 fredag, 8-15 lördag och 9-15 söndag (avvikelser kan förekomma beroende på beläggning och väder)

I helgen jobbar Magnus lördag & söndag!

Ha en härlig helg! // Magnus

Är det något akut går det oftast att nå mig på mobilen via samtal/sms på 070-3536447. Det går även bra att maila på info@holmsgk.se eller magnus@holmsgk.se så svarar jag så snart jag kan och har läst mailet!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
FACEBOOK 906 gillare nu! +2 från förra veckan. Vi siktar nu mot 1000 gillare 2017!