Veckobrev 14 - 2016 - Holms GK

ÖMSOM REGN ÖMSOM SOL!

Härligt att konstatera att säsongen nu är igång! Öppningshelgen var fantastisk med fullbokad bana och en härlig stämning på klubben. Inte konstigt med tanke på väder och kvalitet på banan, såpass tidigt på året! Dock lite blötare under veckan, men framöver ser det både varmare och torrare ut.NEDSLAGSMÄRKEN

Det är inte bara guld och gröna skogar med att öppna banan för säsongen. Tyvärr kunde det konstateras i måndags direkt efter helgen att det var MASSOR med olagade nedslagsmärken på greenerna och en hel del uppslagna torv på fairway, trots att jag bad alla att ta hänsyn till detta i veckobrevet. Dessa märken tar tid att läka såhär tidigt om man inte lagar dem. Så än en gång ber vi er LAGA NEDSLAGSMÄRKEN & UPPSLAGNA TORV, inte bara era egna utan gärna även de ni ser som ej är lagade. På detta sätt håller vi banans/greenernas kvalitet på en jämnare och bättre nivå.

VSOP 6 APRIL

1.) Pierre Johansson 72 nto SHC
2.) Magnus Månsson 72 nto

VSOP började igår onsdag 6/4 i regnigt och blåsigt väder, men det gerererades ändå en del bra resultat - 9 deltagare genomförde 18 hål. Nytt för i år är att vi registrerar allt i GIT Tävling, så dagen efter tävling finns resultatlista tillgänglig på Min Golf för respektive omgång. Likaså görs HCP-justering efter scoreinmatningen. Anmälan görs som vanligt i kansliet (betalning 40 kr via kassan, SWISH eller terminalen precis som förra året).

Dagens bästa - Vem blir först?

NYTT för i år är att vi kommer köra dagens bästa nto.score för de som vill lämna in (DAM, HERR & JUNIOR) - kommer att rulla på tidsbokningsskärmarna i kansliet/restaurangen! OBS! Måste vara bekräftat av markör vid inlämnande.

Restaurangen/Caféet öppnar Fredag 15 april

Från och med 15 april är vi igång igen med vår nya fina helrenoverade Golfkrog/Café, nu helt i klubbens regi! Vi hoppas alla medlemmar ska känna av att det är VÅR/ALLAS krog och njuta av god mat och köpa tilltuggen/drycken där framöver!

Nytt för i år är att vi kommer att duka upp en härlig frukostbuffé mellan 8.00-10.00 Sen kommer vi som vanligt servera lunchbuffé mellan 11.30-15.00 och i priset 89 kr ingår salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe & kaka. I vår nya ombonade restaurang/café kommer vi även servera bl.a. en mindre á la carte, goda sallader, matiga smörgåsar, kakor, glass och allt annat gott som kan tänkas. Vi har fullständiga rättigheter och självklart kan man abonnera restaurangen för bemärkelsedagar eller andra event. Restaurangen/Caféet kommer ha öppet varje dag 8.00-18.00 ... Varmt Välkomna!

En annan nyhet - är att ni kan köpa dricka och tilltugg i kansliet, både under öppettiderna och efter stängning (info om denna rutin finns i kansliet).

MACKOR FINNS ATT KÖPA KOMMANDE HELG - Nu i helgen som kommer lördag/söndag 9-10/4 så kommer vi utöver godis/fika/kaffe/dryck även att ha mackor att sälja (så långt lagret räcker).

Klubb 55 kör igång 20 april

Snart är det dags för årets första Klubb 55. Första omgången för våren spelas onsdag (OBS! Dag) den 20 april kl 8,30 - samling 8,00 som vanligt. För nya medlemmar och andra som inte ännu varit med finns mer info om klubb 55 på hemsidan under TÄVLINGAR/KLUBB 55 

VÄLKOMNA! // Lotta & Mats Bengtsén

Lokala Regler tillsvidare ...

- BILFÖRBUD på banan råder tillsvidare
- Banan är satt med korta rutiga flaggor för att spara greenerna något, så kort, lång, mitten gäller ej för närvarande!
- Lägesförbättring på finklippta delar, semiruff, samt fri dropp för pluggad boll på hela spelfältet
- Alla dräneringssträngar = fri dropp (hål 1, 2, 3, 4 och 16) 
- Bunkrar som ej ännu är vidgjorda efter vintern skall räknas som MUA = fri dropp
- Stenar i bunkrar är flyttbara hindrande föremål (Regel 24-1)
- Vid FROST gäller förskjutning av tid i den mån det finns mellantider lediga, annars är den bokade tiden annullerad och spelet fortgår med gällande bokade tider så snart frosten släpper. Kansliet och Banpersonalen meddelar när det är spelbart! Respektera detta! Tack!
- Några tees kommer ha matta (par 3 hål 7 och 15) ett litet tag ...

SISTA CHANSEN - MATCHPLAY CUP 2016 - anmäl dig - 18 april startar seriespelet! - 15-16 APRIL lottar vi

Har du glömt att anmäla dig? Snart startar vi!! Kanske årets roligaste tävling ... Dags för 8:e upplagan av Matchplay Cup ... 3:e året på Holm. 60 st har anmält sig ... anmäl dig du också! Vi hoppas på rekorddeltagande 2016. Regler och all nödvändig info + anmälan hittar du på MATCHPLAY CUP 2016 >>

Förbud att köra bil till rangeområdet

Även om det är lite beläggning och inte så mycket folk i rörelse så är det ENDAST BEHÖRIG PERSONAL som tillåts att köra bil eller fordon fram till rangeområdet/rangehusen. Övriga ska använda avsedda parkeringsplatser. Vi hoppas slippa se obehöriga bilar parkerade på ej avsedda platser på rangen. Tack!

ANMÄL dig till Jubileumsjakten 2016

Som en lite extra rolig tävling under 2016 vår 25:e säsong kör vi JUBILEUMSJAKTEN - en tävling som sträcker sig från öppningsdatum för säsongen till stängningsdatum. 

Tävlingen är enkel och består av 4 deltävlingar. Endast öppen för medlemmar! Det kostar av en slump 25 kr att vara med i en deltävling - alltså 100 kr för alla 4. Betalning sker i kansliet eller via SWISH 123 225 22 11 - skriv JUBILEUMSJAKTEN och golf-ID - betala sedan den summa med det antal tävlingar du är med i och väljer i formuläret på ANMÄLAN TILL JUBILEUMSJAKTEN >>

1.) Birdiejakten - flest antal birdies under säsongen
2.) Nettojakten - bästa netto snittscore under säsongen (minst 10 ronder måste lämnas in)
3.) Bruttojakten - bästa brutto snittscore under säsongen (minst 10 ronder måste lämnas in)
4.) Poängjakten - bästa poäng snittscore under säsongen (minst 10 ronder måste lämnas in)

Efter säsongen sammanställer vi och utser vinnarna ... priser till topp 3 i alla grenar. Vi kommer även ha extra priser för de som rapporterar in Eagle, Albatross eller HIO!

Ställning kommer visas löpande på hemsidan och man kan närsom under året hoppa in i tävlingen då det mesta handlar om snittscorer. Men ju tidigare - desto fler chanser att förbättra sig! Önskar ni ha med era eventuella tävlingsronder måste ni säga ifrån på kansliet.

Du får ej något resultat registrerat innan du betalt startavgiften! ALLA Resultat måste vara signerade av medspelande markör ... och lämnas in i kansliet!

GOLFRESTAURANGEN - Lunchkort 2016 & Kontoinsättning

För endast 800 kr köper du ett 10-kort (1 extra lunch på köpet - alltså 11 luncher för 800 kr). Korten kan köpas direkt på plats i kansliet eller så kan du maila till info@holmsgk.se skriv LUNCHKORT 2016 och ditt golf-ID i mailet så skickar vi faktura, går även bra att swisha in 800 kr ( 123 225 22 11 ) och uppge LUNCHKORT 2016 och ditt golf-ID, när betalning kommit in skickar vi hem kortet eller så kan du komma ut och hämta det på kansliet!

Du kan nu även sätta in pengar på KONTO (OBS! PG 646486-1) till RESTAURANGEN. Du får 10% rabatt på alla köp du gör i restaurangen. Vi ser helst att du sätter in jämna belopp 500, 1000, 1500 osv. Vid insättning uppge följande: KONTO RESTAURANG 2016 och ditt golf-ID.

DAMNIAN

Damnian startar ONSDAG 20 april kl 17,25

Citykortet 2016

I år säljer vi Citykortet! Massor av fina rabatter att nyttja i årets häfte ... Köper du kortet av klubben så gynnar du klubben med 50 kr.

Kortet kostar 100 kr och kan köpas direkt i kansliet eller så kan du skicka ett mail med din beställning till info@holmsgk.se så skickar vi hem kort/korten till dig mot faktura, går även bra att swisha in 100 kr (per kort) ( 123 225 22 11 ) och uppge CITYKORT 2016 och ditt golf-ID

KANSLI - BEMANNING - ÖPPETTIDER

Kansliet har öppet:

Måndag- Torsdag 9.00-17.00
Fredag 9.00-15.00
Lördag 8.00-15.00
Söndag 9.00-15.00

Är det något akut går det alltid att nå mig på mobilen via samtal/sms på 070-3536447 om jag inte svarar på 035-381 89. Det går även bra att maila på info@holmsgk.se eller magnus@holmsgk.se så svarar jag så snart jag läst mailet! 

Ha en härlig premiärhelg! Nu ses vi snart! // Magnus
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Solens uppgång: 6,00   Solens Nedgång: 20,15

Facebook/Instagram - VI ÖKAR STADIGT
Allt fler följer oss och gillar oss - Gör det DU med!

Facebook 767 gillare nu! +4 från förra            
veckan. Vi siktar mot 1000 gillare 2016!
Instagram 217 följare +1 från förra
veckan. Vi siktar på 400 följare 2016!