Veckobrev 51 - 2014

God Jul & Gott Nytt År!

VILKET år vi har haft 2014! Wow! Vädret, banans skick, medlemstillflöde, tävlingsdeltagande, ut- och ombyggnad golfbilsgarage, ombyggnad restaurangens personalentré/kallförråd, Jonas och krogen som utökar sin verksamhet, asfalteringen som genomförts av NCC nu i dagarna, Uffe som genom ett ihärdigt utbildande har genererat många nya medlemmar till oss under året, samarbetet med högskolan som gett oss runt 30 studentmedlemmar ... Fantastiskt kul att vara klubbchef på denna golfklubb ... att få vara med och bidra till klubbens utveckling i en positiv anda ihop med underbar personal och en ideell men otroligt AKTIV styrelse och alla medlemmar som på ett eller annat sätt ställt upp med ideella krafter! TACK alla inblandade för att ni/vi gjort 2014 så BRA!

Vi kan nu alla med gott samvete fira jul och koppla av med det som var och en mår bra av ... så ses vi igen på det nya året!

Ska bli ännu mer inspirerande och kul att gå in i för mig, den 3:e säsongen som klubbchef på Holms GK ...

KANSLIET KOMMER ATT VARA STÄNGT UNDER JUL OCH NYÅR - 19/12 till 7/1 ... öppnar igen torsdag 8 januari 2015. OBS! Under juluppehållet kommer inga veckobrev! Det går alltid att nå mig på mobilen via samtal/sms på 070-3536447. Det går även bra att maila på info@holmsgk.se eller magnus@holmsgk.se så svarar jag så snart jag läst mailet!

TISDBOKNINGEN STÄNGD - BOLLRÄNNA och VINTERSLINGA GÄLLER.

Ha en skön julhelg och ta hand om varandra! // Magnus

ASFALTERINGEN ÄR KLAR

Så himla bra det blev! Är nu nyfikna så ta gärna en biltur upp till klubben och titta på lyftet som det blev med asfalt på vägar och parkeringar! Tack NCC för ett gott samarbete! Tack också Stefan & Co för allt förarbete inför asfalteringen!

Kanslipersonal SÖKES för säsongen 2015 - Ninni slutar ...

Efter 15 säsonger på Holms GK har Ninni meddelat oss att hon slutar pga. att hon fått annat arbete. Hon kommer nästa säsong istället att arbeta på Skogaby GK i kansliet. En stor förlust för Holms Golfklubb då Ninni varit som en del av inventarierna både för medlemmar, leverantörer och andra kontakter. Men eftersom hon kommer att fortsätta inom golfbranschen lär ni som ibland spelar på Skogaby GK - träffa henne där ... och många andra kommer ha kontakt med henne i alla fall! Självklart önskar vi Ninni LYCKA TILL på alla sätt och vis med sin nya tjänst!

Därav söker vi redan nu en ersättare för denna tjänst till säsongen 2015. Omfattning 75-100% mellan 1/4-15/9 (med chans till tidigarelagd startdag och senarelagd slutdag, beroende på säsong).

Är ni själva intresserad eller känner någon som är intresserad hör av er via mail till magnus@holmsgk.se

Kanslitjänsten innefattar tidsbokning, kassa, greenfee, golfbilsuthyrning, viss ekonomi, tävlingsadmin, hcp-admin m.m.

Önskemål ...

  • God kundservice
  • Datorvana
  • Gärna golfare
  • Lättlärd i digitala arbetsverktyg
  • Erfarenhet från tidigare jobb inom golf/kansli är ett plus
  • Körkort

Ser fram emot att läsa inkomna ansökningar!

ÅRSMÖTE 2015

Här kommer en liten föravisering som ni kan lägga in i era almanackor! Årsmötesdatum för 2015 är nu bestämt och årsmötet kommer att hållas 12/3 kl 18,30 (Formell kallelse kommer efter jul o nyår i veckobrevet).

UFFE HÅLLER JULÖPPET I SHOPEN Lördag och Söndag 20-21/12

Nästa helg håller Uffe extra öppet i shopen för julklappsinköp! Han har öppet både lördag och söndag mellan kl 11,00-13,00

Golf Academy´s resa till Ssimbra i vår 2015 är nu utökad med 8 platser - först till kvarn! Mer info hittar du via länken GOLF ACADEMY 2015 >>

 DATUM DAG  AKTIVITET/Öppet 
 22/12  måndag   STÄNGT
 23/12  tisdag   STÄNGT
 24/12 onsdag   STÄNGT
 25/12 torsdag   STÄNGT
 26/12 fredag   STÄNGT
 27/12 lördag   STÄNGT
 28/12 söndag  STÄNGT

Jul & Nyårsstängt 19/12-7/1

Fortfarande saknade betalningar ....

Tyvärr är det så att t.o.m. idag 18 december är det fortfarande en hel del medlemmar som ännu inte betalat in sin del 1 av 2015 års avgifter. En hel del droppade in efter de förra veckornas veckobrev. Vi hoppas att påminnelserna respekteras och att resterande kommer in nu! Vi tycker inte om att vara tjatiga med att upprepa detta ... Fakturorna förföll 2014-11-02. Vi kommer att vänta med papperspåminnelser till början av januari och lägger då på en förseningsavgift på 100 kr till de som inte inkommit med betalningen för del 1-2015.