Veckobrev 48 - 2014

1:a advent och snart jul ...

Tiden går fort och nu är vi snart framme vid juletider! Trösten är att det även går fort till nästa säsongsstart ... Jag planerar för fullt inför 2015 och kan redan nu delge 2 klara avtal (se nedan). Sen har vi lite nya roliga tävlingar på gång och en hel del andra nyheter. Lanserar även idag veckokalendern i högerkolumnen, ett sätt att hålla er uppdaterade med veckans händelser på ett kortfattat sätt (på förslag från Anders Elmgreén..bra!).

TILLGÄNGLIGHET - KANSLIET -  alla förberedelser inför 2015 nu har påbörjats - kan det hända att kansliet tillfälligtvis är helt obemannat om jag behöver åka på möten, vara ledig eller är iväg på ärenden. Ambitionen är dock att vara tillgänglig fysiskt på kansliet 9-13 vardagar från och med vecka 48 (25/11 - xxxx) Det går alltid att nå mig på mobilen via samtal/sms på 070-3536447 om jag inte svarar på 035-381 89. Det går även bra att maila på info@holmsgk.se eller magnus@holmsgk.se så svarar jag så snart jag läst mailet!

TISDBOKNINGEN STÄNGD - BOLLRÄNNA och VINTERSLINGA GÄLLER.

Ha en mysig adventshelg, värm lite glögg, ät en pepparkaka (gärna med en god mögelost på ... gott!) // Magnus

Nytt avtal 2015 med Bjäre GK

Holms GK har tecknat ett nytt förbättrat samarbetsavtal med Bjäre GK som gäller 2015.

Överenskommelsen är att vardagar måndag till fredag (gäller ej Juli) spelar medlemmar i respektive klubbar hos varandra för 300 kronor. Juniorer betalar 150 kronor.

Nytt avtal med Träningskompaniet 2015

Medlemmarna i Holms GK har under perioden 2015-01-01 till 2015-12-31 möjlighet att köpa träningskort till rabatterade priser. Årskort med obegränsad träningsmöjlighet för 3010 kr (ord 3350 kr) (möjlighet till autogiro 285 kr/12 mån), obligatorisk medlemsavgift tillkommer på 200 kr. Uppge klubb och golf-ID vid betalning på plats.

Som medlem på TK får du också:

- Rabatter hos TK:s andra samarbetspartners
- Rabatt på Team Sportia
- Rätten att deltaga på medlemsdagar, föreläsningar m.m.

HOLMS GOLFKROG

Holms Golfkrog har stängt för säsongen, men erbjuder som vanligt ett utbud av catering ... Har ni börjat fundera på Nyårsafton? Då meddelar Jonas att han även i år kör en 3-rätters Nyårsmeny för avhämtning. Mer info om detaljerad meny och pris kommer i kommande veckobrev! Övriga cateringfrågor - ring Jonas på 070-810 34 34

Rangen - Bollmaskinen stängd

Bollmaskinen är nu stängd men rangen och övningsområdet är öppet för träning, man får plocka bollar själv ute på fältet. Var uppmärksamma på om andra slår bollar när ni är ute!

Valberedningen informerar

På Holms årsmöte i mars valdes Manfred Sass, Stefan Klarquist och Ulf Bengtsson till valberedningen. Ulf Bengtsson utsågs som sammankallande.

Valberedningen började sitt arbete direkt efter årsmötet med att göra en tidsplan för arbetet. Vi har med styrelseledamöterna utbytt tankar om framtiden.

I en Holms styrelse finns idag en ordförande och fem ledamöter, men kan utökas vid behov.

Valberedningen går nu in i en fas där nomineringar till styrelseuppdraget är aktuellt.

Valberedningen behöver Din hjälp som medlem.

Är just Du intresserad att föra Holms GK in i framtiden? Eller känner du någon medlem som Du tror kan passa för uppdraget. Vi ser gärna att kvinnor kommer in i styrelsen.

Valberedningen tar gärna emot namnförslag. Det är bra om Du har frågat personen du vill nominera. Vi behöver namnförslagen senast den 31 december 2014 för att hinna prata med de som är nominerade/intresserade och lägga ett förslag till årsmötet 2015 som kommer att redovisas i ett veckobrev i god tid innan.

Nomineringar lämnas till Ulf Bengtsson på ulf.bengtsson@lf.halmstad.se

Valberedningen

Varför inte vara ute i god tid? Passa på att köpa en julklapp redan NU! Finns att köpa under kansliets öppettider (Kan ni inte komma då? Hör av er så löser vi det ändå på ett eller annat sätt).

Gästgreenfeehäfte med 4 biljetter NU 1000 kr (ord pris 1200 kr)

GENVÄG till Golfens Regler upplaga 2012-2015 - NU 50 kr (ord pris 119 kr)

GOLFHÄFTET 2015 går åt som smör i solsken ... Golfhäftet ger dig möjlighet att spela golf till halv greenfee på fler än 550 banor i 9 olika länder i Norden och Europa.

Du betalar endast 495 kr för Golfhäftet 2015 vilket betyder att du redan efter andra rundan börjar spara pengar. Köp 2 så får du en premie värd 139 kr på köpet! Köp 4 så betalar du 465 kr styck istället för 495 kr och får då med 2 st premier värda 139 kr st.

DATUM DAG  AKTIVITET/Öppet
 1/12  måndag   9-13
 2/12  tisdag   9-13
 3/12 onsdag   9-13