Veckobrev 36 - 2014

Halmstadmästaren & Puttmasters!

Nu i helgen som kommer har vi några av Halmstads bästa golfare som gör upp om den åtråvärda titeln Halmstadmästaren, sponsrad av Cervera! Vädret ser ut att bli som upplagt för bra och låga scorer ... Söndag eftermiddag avgörs det vem som blir klubbens bästa puttare på dam och herrsidan via Puttmasters, vinnarna i respektive klass får representera klubben i finalen som spelas på Sjögärde GK den 21 september. Tävlingsledare i helgen är Jens Ericsson!

Det finns fortfarande några strötider lediga mellan startomgångarna i helgens tävlingar och som vanligt släpps mellantiderna xx,17 och xx,51 kl 6,00.

Kansliet sköts i helgen av Lynette!

Ha en trevlig helg! // Magnus

Repetitionsträning

För dig som har gått på nybörjarkurs under året och för dig som har hcp mellan 36 och 54 kommer repetitionstillfällen att ordnas utan extra kostnad - årets sista tillfälle blir 18 september kl 17,30-19,00 - anmälan i shopen!

Golfresa - Hösten 2014 Montado

Varför inte förgylla hösten med en skön golfresa till Portugal i sällskap med Uffe och Henrik? Är du intresserad och vill veta mer hittar du information om resan HÄR >>

VÄLKOMNA TILL KLUBB 55+

Nästa omgång av Klubb 55+ spelas tisdagen den 11 september. Samling senast kl 08.00 på klubbhusområdet, för lottning samt spel med gemensam start 08:34. Alla gamla och nya spelsugna är välkomna. Du hittar alltid senaste info om KLUBB 55+ på vår sida på hemsidan under TÄVLINGAR/Klubb 55+ >>