Veckobrev 14 - 2014

Full rulle på klubben ...

Den absolut bästa egenskapen med mitt jobb som klubbchef är mötet med alla glada och positiva medlemmar! Det är så härligt att få se er taggade, redo och fyllda av förväntningar inför ytterligare en skön runda - varje gång ni kommer hit. Sen hur det går med golfen är ju upp till er själva :)!

Kommande helg 5-6 april träffar ni på nytt Linn i kansliet. Hon kommer att jobba lite helger under april och maj - sen lite mer under juni, juli och augusti. Nästa helg 12-13 april kommer ni att träffa en ny tjej som heter Camilla - hon kommer att jobba varannan helg under säsongen. Ninni kommer i år att jobba vardagar.

Golfbilarna är nu redo för våren! Samma regler som vanligt ... medicinska skäl gäller ( OBS! läkarintyg har alltid företräde)

Stefan låter hälsa: Även om det är grönt och fint på banan och allt växer rejält nu så är det fortfarande rätt känsligt i marken! Därför måste vi alla hjälpas åt att vara rädda om greener, tees och fairways. Laga därför alla eventuella märken och uppslagna torvor så håller vi banan i ett toppskick hela säsongen!

Restaurangen har öppet och serverar lunchbuffé under helgerna och kaffe och enklare förtäring under veckorna. Jonas räknar med att öppna fullt ut till påskhelgen!

NYA ÖPPETTIDER: Vi utökar fredagsöppet med en timme och kommer i år att ha öppet 8-15 på fredagar. Fr.o.m. 1/4 gäller följande ordinarie öppettider:
Måndag-Torsdag 8.00-16.00
Fredagar 8.00-15.00
Lördag-Söndag 8.00-14.00

Bagetiketter och förmånshäfte finns att hämta på kansliet!

Vi ses nog på banan i helgen ... Ha en bra helg! // Magnus

VSOP är igång

I onsdags drog vi igång vår veckotävling VSOP (Välj starttid och partner) och kör ända fram till finalveckan 39. Anmäl er i kansliet innan rundan och erlägg där startavgiften på 40 kr. Mer info om VSOP hittar du på hemsidan >>

Respektera våra grannar ...

Efter en liten incident föregående helg vill vi uppmana alla att vara tålmodiga och visa respekt när man passerar ridhuset Styringe Stall, speciellt när det är tävlingar och mycket hästar och människor är i rörelse. Sunt förnuft gäller vid passage och ingen har företräde framför någon annan ...

INVENTERING VÄNSTERSPELARE

Vi har fått in önskemål om att anordna nån form av tävling för vänstergolfare, därför vill vi göra en inventering på hur många golfare vi har i klubben som spelar från vänster. Vill du dela med dig av detta så är vi tacksamma om du kan maila in ditt namn och golf-ID till magnus@holmsgk.se.

ARBETSDAG - STÄDDAG 2014

Arbetsdag blir söndag den 13 april med start kl 10,00. Boka in detta i era kalendrar! Mer exakt info om upplägg etc kommer i veckobrevet nästa vecka.

OBS! Tänk på att det är obligatorisk anmälningsplikt i kansliet när och om ni kommer till arbetsdagen. Vi använder närvarounderlaget för att ta bort städavgiften på faktureringen i oktober. Har ni inte anmält er ankomst/närvaro kommer ni att bli debiterade ...

HOLMS GOLFKROG

  • Golfkrogen är laddad inför säsongen 2014 och presenterar följande nyheter:
  • Lunchbuffén kommer förutom en klassisk husman alltid innehålla en veckans pasta
  • À la cart meny kommer att finnas med bl.a. Pytt i panna, Hamburgertallrik m.m.
  • Även lite nyheter på smörgåsfronten kommer presenteras
  • Vidare kommer vi att lite längre fram prova på lite olika varma mackor som ett alternativ till det traditionella

Golfkrogen kommer även i år att erbjuda 10 häften för 890:- kronor där den 11:e lunchen är gratis! Är man snabb kan man göra ett riktigt klipp då vi bestämt att släppa de 30 första lunchkorten för endast 790:- kronor... så är man snabb gör man en riktigt bra affär! (Max 2 kort per köp)

Alternativt kan man även i år sätta in pengar på Bankgirot:

  • 1000 kr och erhålla 1200 kr att handla för
  • 2000 kr och erhålla 2400 kr att handla för

Detta erbjudanden gäller till den 1/5 och enklast är att sätta in pengar på Bankgiro: 738-4860 Märk insättningen med namn och golf ID så kan lunchkorten hämtas ut så fort krogen öppnar. 

Med vänlig hälsning / Jonas Sonesson med personal

Dam 9:an startar 16 april

En liten aptitretare för alla damer ... Dam 9:an är på gång att starta påskveckan onsdag den 16 april, samling 17.10.

REA I SHOPEN TILL KANONPRISER

Varför åka till DORMY eller andra ställen när Uffe har samma eller ännu bättre priser?!

Det finns ca 250 par skor som nu REA:s ut med 30-50% rabatt ... 
Det finns ca 80 bagar som nu REA:s ut med 30-50% rabatt ... 
Det finns mängder av 2013 års klubbor som också REA:s ut med 30-50% rabatt

SHOPENS ÖPPETTIDER
Helgen 5-6 april 10.00-14.00
Vecka 15: Måndag-Fredag 11.00-17.00
(återommer med mer tider inför nästa helg)

VÄLKOMNA ATT FYNDA!

TRÄNING! Friska upp er golfsving

PASSA PÅ ATT ANMÄLA DIG TILL SENIORTRÄNINGEN - Nyttigt med kontinuitet i träningen för att hålla en jämn och stabil nivå på golfen!

SENIORTRÄNING START 22 april:  Riktar sig till dig som är 22 år eller äldre och vill starta säsongen på bästa möjliga sätt. Varje grupp tränar en gång i veckan under 7 veckors tid. Träningen omfattar sving och närspel och det kan även bli en del teori vid dåligt väder. Max 10 deltagare per grupp, pris 695:- per person.

Grupp 1 - Tisdagar 17,30-18,30
Grupp 2 - Tisdagar 18,30-19,30
Grupp 3 - Torsdagar 17,30-18,30
Grupp 4 - Torsdagar 18,30-19,30

TVÅDAGARSKURS:  Här är ett tillfälle för dig som vill ha en genomgång av ditt golfspel. Vi tränar både sving och närspel. Kursen är öppen för såväl Holms medlemmar som andra. Vi tränar mellan 09.00 och 12.30 (inkl. fikapaus) i 2 dagar. Datum: 10-11/5 och 24-25/5 - Pris 695 kr inkl fika.

NYBÖRJARKURS:  Årets första nybörjarkurs går av stapeln 18-21 april , Pris vuxna 1995:-, barn upp till 15 år 1295:-

JUNIORTRÄNING:  Juniorträningen startar den 21 april

RANGEN:  Rangen är öppen. OBS! Omkodning av kort måste göras fr o m lördag, detta görs i shopen (öppet 10-14 lördag och söndag).

// Uffe

Värvningspremie

Värvar du en fullvärdig medlem till Holms GK får du 1 st Gästgreenfeehäfte som värvningspremie.