Klubbens Pro

Ulf Pettersson har varit klubbens Pro sedan hösten 1990. Han blev PGA medlem redan 1989 och har varit väldigt aktiv inom PGA, såväl i distriktet som i PGA Sverige.

Ulf har tilldelats PGA:s förtjänstmärke och han har genomgått ett stort antal utbildningar genom åren, vilket bidragit till att han har kategori M5 i PGA ranking.

Ulf är TPI (Titleist Performance Institute) certifierad steg 1 och 2 och tillhör en av de mest erfarna tränarna i landet när det gäller nybörjarutbildning. Han har utbildat mer än 3000 nya elever genom åren.

Sedan 1990 har Ulf även arbetat med golfskolor på många olika platser runt om i världen och är nu ansvarig för Sveriges kanske största golfreseskola - Golf Travel Academy.

Har tidigare spelat ishockey i Leksand samt vunnit SM i baseboll och även spelat i landslaget. Största golfmeriten är en vinst i Halmstads mästaren 1995 (- 9 på 36 hål). Lägsta score 18 hål: 64 (-8)

Vill du träna golf med oss utomlands? Läs mer på Golf Joy Academys sida >>