VSOP - onsdagsgolf

VSOP är en onsdagsgolf där vem som helst kan ställa upp. Enda kravet är att du har 36,0 eller lägre hcp. OBS! Minst 1 SR i bollen, 2-4 juniorer får ej spela VSOP själva!

VSOP - Onsdagsgolf ( Valfri Starttid Och Partner )

Plats: Holms Golfklubb
Starttid: 06.00-17.00 (eller så länge man hinner gå 18 hål)
Startavgift: 50 kr/omgång (måste erläggas innan start i kansliet, via SWISH 123 225 22 11 eller via Min Golf kortbetalning) OBS! Ej fri tävling för Rydö, Skogaby eller Björnhult, se greenfee nedan.
HCP: Max 36,0
OBS! Minst 1 SR i bollen, 2-4 JR får ej spela VSOP själva!
Anmälan: Min Golf eller i kansliet (under öppettid)
Spelform: Slaggolf
Val av tee: Valfri (måste väljas innan start, om ingen annan tee valts är det gul för herr och röd för dam som gäller)
Scorekort: Scorekort lämnas in i kansliet (under öppettid) eller läggs i brevlådan utanför shopen.
Scoreinmatning/Resultat: Scoreinmatning & resultatlista görs på morgonen efter varje omgång.

NYHET 2021 -  I år kör vi endast onsdagar och plats 1-3 varje onsdag kvalificerar sig till VSOP-finalen den 26 september. Varje vecka fördelas 300 kr värde, som presentkort i shopen mellan plats 1 (150), 2 (100) och 3 (50). Dessa ackumuleras under säsongen och delas ut under finalen i september. Så vinner man 2 ggr har man presentkort för 300 kr att hämta ut efter finalen osv. Så det gäller att tävla på så har man chansen till ett rejält presentkort!

Vi hoppas att ytterligare en kvalplats + möjligheten att samla presenkort ska göra VSOP till en attraktiv tävling/gemenskapsaktivitet under året!

VSOP är öppen för alla!

(Tävlingsgreenfee för Hallandsmedlemmar på VSOP är 350 kr (hallandsgreenfee), övriga 450 kr ... Rydö, Skogaby och Björnhult betalar 150 kr, greenfeen erläggs på samma sätt som startavgiften på 50 kr)

VIKTIGA RESTRIKTIONER PGA CORONA:

- Spelare som vid tävlingstillfället, oavsett ålder, tillhör en av Folkhälsomyndigheten beskriven riskgrupp rekommenderas att inte delta i tävlingen.
- Spelare som inför eller under tävling känner av eller uppvisar symtom på sjukdom är skyldig att omgående avbryta tävlingen och lämna banan.
- Spelare som tillhör en av Folkhälsomyndigheten beskriven riskgrupp, eller som känner av eller uppvisar symtom på sjukdom, har rätt att avanmäla sig/lämna återbud och få tillbaka erlagd anmälningsavgift. Ingen bestraffning eller annan påföljd (inklusive extra avgift/straffavgift) får tilldelas en sådan spelare. Läkarintyg behöver inte visas upp.

REKOMMENDATION: Byt ej scorekort med varandra, ni kan stämma av scoren efter ändå!

Resultat 2021

DATUM PLAC. NAMN RESULTAT KLUBB VÄRDE p.kort