Seriespel Matchplay Cup 2017

Nu drar vi igång Matchplay Cup 2017. Spännande! OBS! Tänk på att startavgift (200 kr) och tävlingsgreenfee (600 kr för icke medlem och GF-medlemmar) ska vara erlagda innan du spelar din första match!

Nedan hittar du serieindelningen och vilka spelare du ska möta ... Seriespelet ska vara spelat mellan 19/4 - 9/7. Spelarna i varje serie tar själva kontakt med varandra och bokar dag och tid för just sin match. Telefonlista för de deltagande i Match Play Cup finns tillgänglig på klubben i kansliet, men kommer även att mailas ut till de tävlande. Spelarna är ansvariga för sina egna hcp och att de är korrekta vid matchstart.

OBS! Herrar spelar VIT TEE och damer spelar RÖD TEE ...ÖVRIGA REGLER HITTAR DU HÄR >>

Vinnaren i varje match är ansvarig för att rapportera in resultatet till kansliet. Det går även bra att maila resultat på magnus@holmsgk.se eller skicka som sms till 070-3536447.

De 2 bästa i varje serie går vidare till slutspelet som påbörjas den 10/7 och håller på till 10/9. Slutspelet spelas som ett rent cupträd ned till FINAL och match om 3:e pris den 17/9.

Efter ett antal spelade matcher visas: GRÖNMARKERADE FÄLT/NAMN = Klara för slutspel! GULORANGE = Utslagna

Uppdaterad 2017-05-18

Bernt-Olof Bengtsson - Per Johansson 2/1                   Anders Nelson - Bengt Leidhem 2/1
Per-Anders Bengtsson - Stefan Augustsson 1/0   Anders Alexancersson - Mats Bengtsén  2/1