Barncancergolfen 2017 - Välgörenhetstävling

Ni kanske såg på Facebook för ett tag sedan att vi släppte anmälan till Barncancergolfen 2017 här på Holms GK? Tillsammans med Toyota (Motor Trend AB), Boom Boom Room, Zigges Garage och Barncancerfonden arrangerar vi en Golftävling + Kvällsevenemang som går i Barncancerfondens tecken ... 50-100% av intäkterna går oavkortat till Barncancerfonden denna dag. T.ex. går hälften av startavgiften för tävlingen till detta ändamål ... det innebär att DU som tävlande skänker 175 kr (startavgift 350 kr) direkt till Barncancerfonden! Anmäler du dig dessutom till kvällsaktiviteten på Boom Boom Room bidrar du med ytterligare 100 kr. FÖRST TILL KVARN (begränsat antal lagplatser) redan 22 lag anmälda ... vi räknar med att kunna ta in mellan 65-70 lag

Barncancergolfen spelas som en ren greensome (2-mannalag) i en klass med 2-3 startande lag per hål (beroende på deltagarantal) - shotgun 9,00 - Kostnad 350 kr per person i laget. För detta får du förutom att tävla:

• Kaffe, fralla när du passerar restaurangen under rundan
  • Extra tävlingar på en massa hål ute på banan
  • Extra provsmakningar ute på banan
  • Prisutdelning efter tävlingen på plats

Vårt mål är att alla 18 hål ska vara sponsrade av olika företag under tävlingen. Varje hålsponsor skänker 5 000 kr till Barncancerfonden och på ett stort antal av hålen ställer företagen upp med diverse extra utmaningar och priser. För närvarande är 13 av 18 hål sponsrade (Motor Trend AB, Fretom AB, Reklamateljen, Coop Furet, Sigfrid Johanssons Måleri, Arise AB, Ostslaget, AJ Produkter, Pelles Plåt, Advania, Jensen Sängar, Martin & Servera, Scantec Entreprenad).

Anmäler ni er dessutom till kvällen (19-22) på Boom Boom Room till en kostnad av 345 kr per person så kommer ni där att få:

• Tapasbuffé från Zigges Garage
  • Välkomstdryck + dryck till maten av Boom Boom Room
  • Underhållning i form av musikquiz med LIVE musik Maxwell Street Soul Band
  • Smakfulla överraskningar från Skånskan

SÅ FÖR 695 KR FÅR NI EN HELDAG TILLSAMMANS MED GOA GLADA GOLFARE OCH GENERÖSA FÖRETAG SOM AVSLUTAS MED MINGEL PÅ BOOM BOOM ROOM! VAD KAN BLI FEL? OCH DESSUTOM BIDRAR DU MED 275 KR TILL ETT BEHJÄRTANSVÄRT ÄNDAMÅL OCH KAN HJÄLPA TILL ATT RÄDDA LIV INOM BARNCANCERN!

ANMÄLAN GÖR DU PÅ MIN GOLF! (Där väljer du även dag, kväll eller både och)

TÄVLINGEN ÖPPEN FÖR ALLA MED EGA EXAKT TÄVLINGSHCP, MEDLEMMAR SOM ICKE MEDLEMMAR