Restaurang & Café

Vi hälsar alla medlemmar och gäster varmt välkomna till Holms restaurang & café!

VÄLKOMNA TILL HOLMS GOLFRESTAURANG & CAFÉ

Från och med säsongen 2019 så är det ett nytt gäng i restaurangen i form av Filip, Hanne, Emma och Tilde, samt en del övriga som kommer och gästspelar någon gång under sommaren. 

Filip med personal kommer att inrikta sig på att leverera bra mat till ett bra pris och strävar samtidigt att det ska finnas något för alla. NYTT upplägg för i år är att det kommer att finnas en dagens rätt på buffé och upptill detta även veckans pasta och veckans sallad, oavsett vad man väljer av detta så kostar det 95 kr alla dagar (vi har tagit bort helgpriset). 

I kiosken kommer det erbjudas kaffe, läsk, frallor, bullar och mycket mer ... och tänk på att du behöver inte vara golfare för att vara fikasugen, ta gärna med familj, vänner och bekanta ut och prova vårt sortiment. 

Välkommen ut till oss i en vacker och rogivande miljö där du kan njuta av en god kopp kaffe eller varför inte en kopp chai te. Här finns allt som behövs för att göra din fikastund lyckad. 

Födelsedagsfest? dop? bröllop? Vi löser maten efter dina behov. likväl som att ställa till med fest hos oss så kan vi även catera maten till er.

Om detta är intressant så kontaktar du Filip på mail filip@holmsgk.se

Lunchkort 950 kr 10 luncher + 1 lunch i bonus

Holms Golfrestaurang & Café 035-380 81

Vid eventuella bokningar eller förfrågningar:
Mail: filip@holmsgk.se