Restaurang & Café

Vi hälsar alla medlemmar och gäster varmt välkomna till Holms restaurang & café! STÄNGT för säsongen 2021 - öppnar på nytt i april 2022

VÄLKOMNA TILL HOLMS GOLFRESTAURANG & CAFÉ STÄNGT för säsongen 2021 - öppnar på nytt i april 2022

I kiosken erbjuds det kaffe, läsk, frallor, bullar, korv/bröd och mycket mer ... och tänk på att du behöver inte vara golfare för att vara fikasugen, ta gärna med familj, vänner och bekanta ut och prova vårt sortiment. 

Sittande lunch eller Take Away serveras just nu endast fredag-söndag för 110 kr per portion. Vill du ringa och beställa Take Away gör du det på 035-380 81. Lunchen serveras 11,30-15,00 dessa dagar.

Välkommen ut till oss i en vacker och rogivande miljö där du kan njuta av en god kopp kaffe eller varför inte en kopp chaite. Här finns allt som behövs för att göra din fikastund lyckad. 

Födelsedagsfest? dop? bröllop? Vi löser maten efter dina behov. likväl som att ställa till med fest hos oss så kan vi även catera maten till er.

Om detta är intressant så kontaktar du Filip på mail filip@holmsgk.se

Sätt in på konto: Nu kan du sätta in pengar på köpkonto och slippa betala vid varje tillfälle, insättningen gör du i kansliet hos Magnus.

Holms Golfrestaurang & Café 035-380 81

Vid eventuella bokningar eller förfrågningar:
Mail: filip@holmsgk.se