Medlemsförmåner

Fria träningsbollar
Vi ger våra medlemmar alla chanser att bli så duktiga som möjligt. Holms golfklubb erbjuder ett stort och välskött träningsområde med bland annat två övningsbunkrar, två övningsgreener för närspel samt en stor ondulerad puttinggreen belägen vid klubbhusområdet. I samtliga våra medlemsformer ingår fria rangebollar hela säsongen.

Hallandsgreenfee
Gäller på alla klubbar i Hallands golfdistrikt. Reduceringen är minst 30% och gäller på vardagar, dock ej under högsäsong, veckorna 26 till och med 33.

Spel med medlem
Varje medlem hos oss har möjlighet att ta med sig gäster som spelar för ordinarie greenfee minus 150 kr ( i år 550-150= 400 kr), max 1 boll (du själv + 3 pers).

Skogaby GK 2019

Samverkan finns mellan Holms Golfklubb och Skogaby Golfklubb ... Har du spelrätt i Holm kan du därmed spela för 150 kr under vardagar samt för 200 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Skogaby. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Rydö GK 2019

Samarbetsavtal för 2019 är spel på varandras respektive banor för Rydö GK:s och Holms GK:s fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar (med spelrätt). Du spelar för 150 kr under vardagar samt för 200 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Rydö GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Björnhults GK 2019

Samarbetsavtal för 2019 är spel på varandras respektive banor för Björnhults GK:s och Holms GK:s fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar (med spelrätt). Du spelar för 100 kr under vardagar samt för 150 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Björnhults GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Under vintern erläggs greenfee med 100 kr på varandras vinterslingor - efter det att ordinarie 18-hålsslinga stängt och vinterslingan öppnats för spel. Detta gäller fram till säsongsöppning.

Bjäre GK 2019

Vardagar måndag till fredag (gäller ej Juli)
spelar medlemmar i respektive klubbar
hos varandra för 350 kronor.
Juniorer betalar 200 kronor

Träningskompaniet 2019

Nytt avtal har tecknats mellan Träningskompaniet i Halmstad och Holms GK för tiden 2019-01-01 till 2019-12-31. Medlemmarna i Holms GK har möjlighet att köpa träningskort under perioden till följande rabatterade priser:

Kombikort: 3 420 kr eller på autogiro 305 kr/mån i 12 månader

Styrketräning/Gymkort: 3 075 kr eller på autogiro 255 kr/mån i 12 månader

Obligatorisk medlemsavgift på 250 kr tillkommer, som medlem erhåller ni massvis av rabatter hos olika samarbetspartners (se hemsidan http://www.traningskompaniet.com/)

Actic 2019

ACTIC erbjuder 2019 - MAXKORTET för Holms medlemmar ... du betalar då 324 kr/mån (35% rabatt ... ord 499 kr/mån) på autogiro, medlemsavgift tillkommer på 275 kr (ord 549 kr) och MAXKORTET kan nyttjas på ALLA ACTIC:s träningsställen i Sverige. Uppge att du är medlem i Holms Golfklubb vid köp av kort på ACTIC.

Active Generation Massage & Behandlingar 2019

Holms Golfklubb har avtal med Active Generation! Alla medlemmar på Holms GK får 10% rabatt på Svensk Klassisk Massage - Avslappning - Terapeutisk - Idrottsmassage. Boka tid via hemsidan www.agmassage.se eller ring Inger (070-606 67 98) eller Lynette (072-358 11 52)

Förutom ovan så är de även utbildade laserterapeuter och utför därmed även medicinska laserbehandlingar. Detta kan tänkas vara extra intressant för golfare då golfarmbågar, handledsbesvär, höft- och knäproblem, hälsporre och hälsenor mm effektivt behandlas med hjälp av laser.

Fönsterbolaget Halland AB 2019

Går du i fönsterbytartankar? Vänd dig då till Fönsterbolaget Halland AB - Som fullvärdig medlem i Holms Golfklubb får du 33% rabatt på produkterna vid ett köptillfälle. Rabatten avser ej installationsarbete
eller projektering. För mer information: 0733-320 155 eller info@fonsterbolagethalland.se - mer info om produkter på www.fonsterbolagethalland.se (Uppge golf-ID vid beställning)