Medlemsförmåner

Fria träningsbollar
Vi ger våra medlemmar alla chanser att bli så duktiga som möjligt. Holms golfklubb erbjuder ett stort och välskött träningsområde med bland annat två övningsbunkrar, två övningsgreener för närspel samt en stor ondulerad puttinggreen belägen vid klubbhusområdet. I samtliga våra medlemsformer ingår fria rangebollar hela säsongen.

Hallandsgreenfee
Gäller på alla klubbar i Hallands golfdistrikt. Reduceringen är minst 30% och gäller på vardagar, dock ej under högsäsong, veckorna 26 till och med 33.

Skogaby GK 2018

Samverkan finns mellan Holms Golfklubb och Skogaby Golfklubb ... s.k. "Tvåklövern" (tidigare även Bäckavattnets GK under namnet Treklövern). Har du spelrätt eller är tillfällig medlem i Holm kan du därmed spela för 100 kr under vardagar samt för 150 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Skogaby. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Rydö GK 2018

Samarbetsavtal för 2017 är spel på varandras respektive banor för Rydö GK:s och Holms GK:s fullvärdiga medlemmar (med spelrätt eller tillfällig medlem). Du spelar för 100 kr under vardagar samt för 150 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Rydö GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Bjäre GK 2018

Vardagar måndag till fredag (gäller ej Juli)
spelar medlemmar i respektive klubbar
hos varandra för 300 kronor.
Juniorer betalar 150 kronor

Bero Träningscenter 2018

Vi har samarbete med Bero Träningscenter ute i Söndrums industriomårde, Rörkullsvägen 7. Bero Träningscenter är det "Familjära och personliga gymmet som passar ALLA!", vi har fått följande priser som medlemmar på Holms GK:

Årskort 12 mån kostar 2 900 kr
Vill du betala månadsvis skapar du en överföring till deras bankgiro på 270 kr/mån
Tag/Medlemsavgift tillkommer med 100 kr (med taggen kan du komma in själv och träna när du vill på dygnet).

Kontakt: Benke - 070-827 52 21 - info@bero.nu - uppge ditt golf-ID och säg att du kommer från Holms Golfklubb

Träningskompaniet 2018

Nytt avtal har tecknats mellan Träningskompaniet i Halmstad och Holms GK för tiden 2018-01-01 till 2018-12-31. Medlemmarna i Holms GK har möjlighet att köpa träningskort under perioden till följande rabatterade priser:

Kombikort kontant: 3 265 kr eller på autogiro 305 kr/mån i 12 månader

Styrketräning kontant: 2 920 kr eller på autogiro 255 kr/mån i 12 månader

Obligatorisk medlemsavgift på 250 kr tillkommer, som medlem erhåller ni massvis av rabatter hos olika samarbetspartners (se hemsidan http://www.traningskompaniet.com/)

Actic 2018

ACTIC erbjuder 2018 - MAXKORTET för Holms medlemmar ... du betalar då 324 kr/mån (35% rabatt ... ord 499 kr/mån) på autogiro, medlemsavgift tillkommer på 275 kr (ord 549 kr) och MAXKORTET kan nyttjas på ALLA ACTIC:s träningsställen i Sverige. Uppge att du är medlem i Holms Golfklubb vid köp av kort på ACTIC.

Active Generation Massage & Behandlingar 2018

Holms Golfklubb har avtal med Active Generation! Alla medlemmar på Holms GK får 10% rabatt på Svensk Klassisk Massage - Avslappning - Terapeutisk - Idrottsmassage. Boka tid via hemsidan www.agmassage.se eller ring Inger (070-606 67 98) eller Lynette (072-358 11 52)

Förutom ovan så är de även utbildade laserterapeuter och utför därmed även medicinska laserbehandlingar. Detta kan tänkas vara extra intressant för golfare då golfarmbågar, handledsbesvär, höft- och knäproblem, hälsporre och hälsenor mm effektivt behandlas med hjälp av laser.

Fönsterbolaget Halland AB 2018

Går du i fönsterbytartankar? Vänd dig då till Fönsterbolaget Halland AB - Som fullvärdig medlem i Holms Golfklubb får du 33% rabatt på produkterna vid ett köptillfälle. Rabatten avser ej installationsarbete
eller projektering. För mer information: 0733-320 155 eller info@fonsterbolagethalland.se - mer info om produkter på www.fonsterbolagethalland.se (Uppge golf-ID vid beställning)