Medlemsförmåner

Fria träningsbollar
Vi ger våra medlemmar alla chanser att bli så duktiga som möjligt. Holms golfklubb erbjuder ett stort och välskött träningsområde med bland annat två övningsbunkrar, två övningsgreener för närspel samt en stor ondulerad puttinggreen belägen vid klubbhusområdet. I samtliga våra medlemsformer ingår fria rangebollar hela säsongen.

Hallandsgreenfee är en rabattöverenskommelse mellan klubbar anslutna till SGF och medlemmar i HGDF.

Nedanstående är en grundöverenskommelse - det står varje klubb fritt att lokalt förbättra erbjudandet.

• Rabatten gäller måndag till torsdag veckorna 16 till 25 samt veckorna 34 till 41
  • Rabatten är minst 25% av ordinarie greenfee aktuell speldag
  • Rabatten gäller vid spel på ordinarie greener på anläggningens huvudbana
  • Rabatten gäller spelare där hemmaklubben erbjuder Hallandsgreenfee
  • Rabatten gäller endast för *fullvärdiga medlemmar

*Definition av Fullvärdig medlem: medlem som har rätt att spela alla dagar och alla tider på sin hemmabana utan att betala greenfee.

Spel med medlem
Varje medlem hos oss har möjlighet att ta med sig gäster som spelar för ordinarie greenfee minus 200 kr ( Greenfee 2022 = 700-200= 500 kr), max 1 boll (du själv + 3 pers).

Medlemsförmån RAMIRENT

Vi har inför 2022 arbetat fram ett utökat samarbete med RAMIRENT som hyr ut alla tänkbara maskiner. Som en extra medlemsförmån till alla Holms medlemmar lämnar man i år 30% rabatt på maskinhyra.

Är ni nyfikna på vad man kan hyra hos dem så hittar ni det här:https://www.ramirent.se/ Telefon till Halmstadkontoret: 035 - 15 38 80

(RAMIRENT är en av huvudaktörerna ute på Scandinavian Mixed i sommar där man monterar staket, avspärrningar, elledningar m.m.)

Skogaby GK har sagt upp avtalet - nytt pris för våra medlemmar där är 275 kr tillsvidare

Skogaby har valt att säga upp avtalet och tar 2022 ut 275 kr för våra medlemmar.

Rydö GK 2022

Samarbetsavtal för 2022 är spel på varandras respektive banor för Rydö GK:s och Holms GK:s fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar (med spelrätt). Du spelar för 150 kr under vardagar samt för 200 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Rydö GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Björnhults GK 2022

Samarbetsavtal för 2022 är spel på varandras respektive banor för Björnhults GK:s och Holms GK:s fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar (med spelrätt). Du spelar för 150 kr under vardagar samt för 200 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Björnhults GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Under vintern erläggs greenfee med 100 kr på varandras vinterslingor - efter det att ordinarie 18-hålsslinga stängt och vinterslingan öppnats för spel. Detta gäller fram till säsongsöppning.

Bjäre GK 2022

Vardagar måndag till fredag (gäller ej Juli) spelar Holms medlemmar på Bjäre för 400 kr (JR 200 kr) och Bjäres medlemmar spelar på Holm för 400 kr (JR 250 kr)

Träningskompaniet 2022

Nytt avtal har tecknats mellan Träningskompaniet i Halmstad och Holms GK för tiden 2022-01-01 till 2022-12-31. Medlemmarna i Holms GK har möjlighet att köpa träningskort under perioden till följande rabatterade priser:

Kombikort: 3 950 kr eller på autogiro 310 kr/mån i 12 månader

Styrketräning/Gymkort: 3 550 kr eller på autogiro 275 kr/mån i 12 månader

Obligatorisk medlemsavgift på 250 kr tillkommer, som medlem erhåller ni massvis av rabatter hos olika samarbetspartners (se hemsidan http://www.traningskompaniet.com/)

Active Generation Massage & Behandlingar 2022

Holms Golfklubb har avtal med Active Generation! Alla medlemmar på Holms GK får 10% rabatt på Svensk Klassisk Massage - Avslappning - Terapeutisk - Idrottsmassage. Boka tid via hemsidan www.agmassage.se eller ring Inger (070-606 67 98) eller Lynette (072-358 11 52)

OBS! Gäller ej presentkort!

Förutom ovan så är de även utbildade laserterapeuter och utför därmed även medicinska laserbehandlingar. Detta kan tänkas vara extra intressant för golfare då golfarmbågar, handledsbesvär, höft- och knäproblem, hälsporre och hälsenor mm effektivt behandlas med hjälp av laser.