Holms GK – klubben du kan räkna med i framtiden

Holms GK har i dag ca 1400 aktiva seniormedlemmar och 100 juniorer. Medlemsformen för seniorer är spelrätter och maximalt antal spelrätter är 1300. Klubben erbjuder ett stort och välskött träningsområde, bra instruktörer, trevlig krog med god mat och en allmänt familjär stämning. Vår pro Uffe Pettersson har funnits med från starten och sedan 2016 driver klubben själva den nyrenoverade krogen med en anställd meriterad kökschef.

2007 hade vi lite av nypremiär av vår bana som ursprungligen öppnades 1992. En helrenovering av alla våra greenområden gör att vi idag kan erbjuda nya greener med hög nivå. En fantastisk satsning för framtiden som gör Holm till en bana av riktigt hög klass. Holms GK har även ett subventionerat spel- och tävlingsutbyte med Skogaby GK och Rydö GK.

Verksamhetsidé

Holms GK är en gemytlig golfklubb, som erbjuder en golfanläggning av hög kvalité.

Vår generösa bana med utmanade greener, ger både en golf- och naturupplevelse, passande såväl nybörjare, bogey- som elitspelare.

Vision

Holms GK skall vara en av Halmstads mest attraktiva golfanläggning för såväl medlemmar, gäster som företag.