Hallandsgreenfee

Följande gäller på Holms GK för fullvärdiga medlemmar i Hallands Golfdistrikts klubbar

Måndag-fredag: 350 kr = 41,7% rabatt på ordinarie greenfee ( 1 rond/dag - EJ heldagsgreenfee ).
Hallandsgreenfee gäller ej under veckorna 26 till 33 och ej lördag, söndag eller röd dag.

NYTT 2021 - Hallandsgreenfee gäller EJ på fredagar på följande klubbar:

• Halmstad GK

Hallandsgreenfee

Bestämmelser för Hallandsgreenfee fr o m 2015 (Fastställd på Vårårsmöte 2015-03-26)

• Hallandsgreenfee gäller för klubbar/anläggningar anslutna till Svenska Golfförbundet och som tillhör Hallands Golfförbund.
  • Reduceringen är minst 25 % av ordinarie greenfee aktuell speldag.
  • Rabatten gäller vid spel på ordinarie greener.
  • Rabatten gäller för medlemmar som har rätt till spel utan avgift på minst 9 hål på hemmaklubbens anläggning för den aktuella dagen som spel sker på annan bana i distriktet.

Giltighetstid

• Gäller minst t o m vecka 25 och fr o m. v. 34
  • Gäller minst fr o m måndag t.o.m. fredag, dock ej röda dagar

Undantag

• Gäller inte medlemmar i klubb/anläggning som inte har egen bana
  • Gäller inte greenfeemedlem

Vid tävlingsspel i hallandsserien för Äldre gentlemän, hallandsserien för Old Girls och vid de Nationella Damdagarna skall hallandsgreenfee erläggas.

Denna överenskommelse kan inte åberopas vid företagsgolf.

OBS! Hallandsgreenfee på klubbarna i Halland gäller endast om du är fullvärdig medlem eller vardagsmedlem (ej någon form av greenfeemedlem)