Greenfeesamarbete

Skogaby GK
Samverkan finns mellan Holms Golfklubb och Skogaby Golfklubb ... Har du spelrätt i Holm kan du därmed spela för 150 kr under vardagar samt för 200 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Skogaby. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Rydö GK
Samarbetsavtal för 2019 är spel på varandras respektive banor för Rydö GK:s och Holms GK:s fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar (med spelrätt). Du spelar för 150 kr under vardagar samt för 200 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Rydö GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Björnhults GK
Samarbetsavtal för 2019 är spel på varandras respektive banor för Björnhults GK:s och Holms GK:s fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar (med spelrätt). Du spelar för 100 kr under vardagar samt för 150 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Björnhults GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Under vintern erläggs greenfee med 100 kr på varandras vinterslingor - efter det att ordinarie 18-hålsslinga stängt och vinterslingan öppnats för spel. Detta gäller fram till säsongsöppning.

Holms GK samarbetar med Bjäre GK
Vardagar måndag till fredag (gäller ej Juli) spelar medlemmar i respektive klubbar hos varandra för 350 kronor. Juniorer betalar 200 kronor. Gäller fullvärdigt medlemskap/vardagsmedlemskap i Holms GK