Greenfeesamarbete

Skogaby GK
Holms Golfklubb ingår i något som vi kallar för Tvåklövern som är en samverkan mellan Holms GK och Skogaby GK.

Har du fullvärdigt medlemskap i Holms GK, kan du därmed spela för 100 kr på vardagar och 150 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Skogaby. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner.

OBS! Om den klubb medlemmen tillhör ej har banan öppen med ordinarie greener (minst 16) erläggs greenfee på den andra banan med 150 kr under ovanstående tider. Dessa villkor gäller ej under veckorna 27-31.

Rydö GK
Samarbetsavtal för 2015 är spel på varandras respektive banor för Rydö GK:s och Holms GK:s fullvärdiga medlemmar (med spelrätt eller tillfällig medlem). Du spelar för 100 kr under vardagar samt för 150 kr efter kl 14.00 på lördagar, söndagar och röda dagar på Rydö GK. Under veckorna 27 t o m 31 gäller inga av dessa förmåner. Dessutom tävlar vi på varandras banor alla dagar hela säsongen mot att enbart betala startavgiften (ingen greenfee), om inget annat anges för tävlingen.

Holms GK samarbetar med Bjäre GK

Vardagar måndag till fredag (gäller ej Juli) spelar medlemmar i respektive klubbar hos varandra för 300 kronor. Juniorer betalar 150 kronor. Gäller fullvärdigt medlemskap/vardagsmedlemskap i Holms GK