Holms Golfklubb följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer med stöd av SGF och Riksidrottsförbundet! Nedan håller vi informationen uppdaterad löpande och har delat in informationen i 8 delar (Allmänna rekommendationer, Shop/Kansli, Före spel, Under spel, Efter spel, Restaurang, Klubbhus - Omklädning och Tävlingar) ... och längst ner på sidan har vi samlat länkar till bra och viktig information för ALLA!

Allmänna rekommendationer

Besök i Shop - Kansli - Reception

1. Uppvisar du några som helst symptom på förkylning eller luftvägsproblem skulle du enligt Folkhälsomyndigheten ha stannat hemma!
    Du får då vänta med att besöka oss.
  2. Hälsar du på oss i shop/kansli räcker det just nu med ett hej! Inga handskakningar eller kramar. Vi kramas gärna när detta är över!
  3. Om det är mycket folk inne i shop/kansli – håll avstånd på 2 meter eller kom in igen lite senare, vi har generösa öppettider!
  4. Scorekort - Skicka in 1 person för att hämta scorekort och för att anmäla er ankomst! Samma regler gäller för 2, 3, 4-bollar, samt ligor
  5. Stå en bit ifrån kassadisken när du blir betjänad - häng ej över disken.

Före spel på banan

• 1 i bollen hämtar scorekort i kansli
  • byt ej scorekort, alla skriver sitt eget, eller en skriver för alla och stämmer av efteråt
  • hälsa lämpligtvis symboliskt med fot, armbåge eller en nickning, ingen handskakning eller kram
  • håll avstånd vid tee

Under spel på banan

• håll avstånd
  • kratta bunker med handen där du har handsken
  • låt flaggan gärna sitta i på green eller lyft flaggan med handen där du har handsken
  • ta upp boll ur hål med handen där du har handsken

Efter spel på banan

• tacka för ronden lämpligtvis på samma sätt som ni hälsade (symboliskt med fot, armbåge eller en nickning, ingen handskakning eller kram)
  • håll avstånd
  • markören/markörerna stämmer muntligen av resultat mot respektive skrivet kort
  • registrera din rond i mobilen eller hemma vid datorn

Restaurangen

För närvarande håller vi restaurangen öppen med förtäringar á la lightmeny. Det innebär att det inte serveras Dagens Lunch.
Det finns korv & bröd, mackor, godis, fika, varm & kall dryck. Man kan mot beställning även få enklare sallader.

• bilda ej kö
  • all försäljning sker över disk
  • Folkhälsomyndighetens hälsorekommendationer gäller även i restaurangen
  • Besökare ska äta och dricka sittandes vid bord.

Klubbhus - Omklädningsrum

• Var extra noga med hygien på våra toaletter och tvätta händerna en extra gång
  • Varuautomat och kaffeautomat torkas av med jämna mellanrum dagligen av personalen
  • OMKLÄDNINGSRUM - Vi kommer tillsvidare att ha dessa öppna, men observera att inga handdukar kommer att finnas att tillgå av risk för smittspridning. Håll avstånden till varandra och uppehåll er inte längre än nödvändigt i utrymmet.

Tävlingar

Samtliga tävlingar under APRIL månad är för närvarande inställda, besked om kommande månader kommer under fredagen 3 april från SGF.

• Gäller ej VSOP - sällskapsgolf som spelas löpande på valfri tid och med valfri partner, onsdagar eller lördagar
  • Gäller ej heller Trivselgolfen/Klubb 55 som från starten kommer spelas med löpande start (nya regler om lottning, spel och prisutdelning kommer inom kort, första start onsdag 16 april.