GOLFPAKET MED BOENDE

Vi samarbetar med många trevliga hotell, Bed & Breakfast och campingar i Halmstad med omnejd!

HOTELL: För hjälp med olika golfarrangemang är ni alltid välkommna att kontakta Holms Gofklubbs kansli. Ni kan även kontakta nedan samarbetspartners direkt, för mer information. Klicka på namnen för att att komma vidare till deras hemsidor.

HUSVAGN/HUSBIL: Förutom nedan boendemöjligheter erbjuder vi även P-plats för Husbilar och Husvagnar (ordinarie parkeringsfickor). Vi har 4-6 uttag med EL att erbjuda. Kostnad 200 kr/natten per plats (om man bokat starttid på banan i anslutning), EJ bokad starttid/övriga nätter så kostar det 300 kr natten. Uppvärmd toalett med vask dygnet runt ... Dusch och klubbhus öppet 6,00-22,00. OBS! Att stå utan el kostar 100 kr per natt, betalas i shop/kansli.

GOOD MORNING HALMSTAD 035-183500

Pris för dubbelrum/dygn måndag-söndag 890 kr ... SÖNDAGSERBJUDANDE: 790 kr sönd till måndag!

Klicka på bilden för att komma till hotellets websida!

CLARION COLLECTION NORRE PARK - 035-218555

FIRST HOTEL MÅRTENSON 035-177575

Klicka på bilden för att komma till hotellets websida!