Sponsorsamarbete

Är du och ditt företag också intresserade av ett samarbete med Holms GK?

Vi har färdiga lösningar, men diskuterar gärna andra alternativ - om du har speciella önskemål! KONTAKTA OSS på 035-384 00

Som sponsor blir du varje säsong inbjuden till ett event under våren för att träffa alla andra sponsorer för trevlig gemenskap och god mat. Olika events varje år och på sensommaren har vi vår uppskattade sponsorgolf med ett generöst prisbord. Under en heldag blir det tävling, god mat och trevligt umgänge. Som sponsor har du även möjlighet till konsultation med vårt pro (kontakta klubbchefen om detta).

Alla våra sponsorer finns samlade på en fin samlingstavla på vår klubbhusfasad och er logotyp publiceras på vår hemsida. Ni har även möjlighet att synas i våra medlemmars veckobrev vid 2 utvalda tillfällen (Det går även att köpa sig till mer utrymme i dessa veckobrev). På detta sätt når ni ut till ca. 1 400 av våra medlemmar med ett budskap ni själva väljer, tex. ett erbjudanden eller annat ni vill framhålla med ert företag.

Företagsmedlemskap
Bli företagsmedlem och spela obegränsat med golf för en person!
Antingen för dig själv eller någon annan som är värd det – plus 10 biljetter så att det går att bjuda med gäster. Ett sponsormedlemskap är ett fullvärdigt golfmedlemskap i klubben och ger dig samma förmåner som en spelrättsinnehavare.
Pris: 10 000,- + lagstadgad reklamskatt på 7,65%.

Hålsponsor
Som hålsponsor blir du ambassadör för ett helt eget hål på vår vackra bana!
Finns dock bara några hål lediga, kontakta oss för vilka.
Pris: 20 000,- + lagstadgad reklamskatt på 7,65%.

2-bolls kort - ALLA DAGAR
En 2-boll per dag, gäller alla dagar, bokad boll ska aviseras till kansliet i god tid före spel! Endast personer enligt inlämnad lista (årsvis) får avisera fritt spel i den bokade bollen. Detta kan ske via mail info@holmsgk.se eller via telefon 035-384 00.
Pris: 15 000,- + lagstadgad reklamskatt på 7,65%.

4-bolls kort - ALLA DAGAR
En 4-boll per dag, gäller alla dagar, bokad boll ska aviseras till kansliet i god tid före spel! Endast personer enligt inlämnad lista (årsvis) får avisera fritt spel i den bokade bollen. Detta kan ske via mail info@holmsgk.se eller via telefon 035-384 00.
Pris: 30 000,- + lagstadgad reklamskatt på 7,65%.

Alla ovan nämnda priser är exklusive moms!