Partnersamarbete företag

Är du och ditt företag också intresserade av ett samarbete med Holms GK? Eller vill ni bara hitta ERT spelpaket?

Vi har färdiga lösningar enligt nedan, men diskuterar gärna andra alternativ - om du har speciella önskemål! KONTAKTA OSS på 035-384 00

Som företagspartner blir du varje säsong inbjuden till ett event under våren för att träffa alla andra företagspartners för trevlig gemenskap och god mat. Olika events varje år och på sensommaren har vi vår uppskattade partnergolf med ett generöst prisbord. Under en heldag blir det tävling, god mat och trevligt umgänge. Som företagspartner har du även möjlighet till konsultation med vårt pro (kontakta klubbchefen om detta).

Alla våra företagspartners finns samlade på en skylt på vår klubbhusfasad och er logotyp publiceras på vår hemsida. Ni har även möjlighet att synas i våra medlemmars veckobrev vid 2 utvalda tillfällen (Det går även att köpa sig till mer utrymme i dessa veckobrev). På detta sätt når ni ut till ca. 1 400 av våra medlemmar med ett budskap ni själva väljer, tex. ett erbjudanden eller annat ni vill framhålla med ert företag.

Företagsmedlemskap
Bli företagsmedlem och spela obegränsat med golf för en person! Antingen för dig själv eller någon annan som är värd det. Ett företagsmedlemskap är ett fullvärdigt golfmedlemskap i klubben och ger dig samma förmåner som en spelrättsinnehavare. Vi ger dig även möjlighet att lägga på lite greenfeebiljetter i paketet för att bjuda kunder, vänner eller andra på golf.

Våra olika medlemspaket:

• Företagsmedlemskap BAS   8 500 kr ex moms 25% (fullvärdig medlem)
  • Företagsmedlemskap PLUS 10 500 kr ex moms 25% (fullvärdig medlem + 5 greenfeebiljetter)
  • Företagsmedlemskap EXTRA 12 500 kr ex moms 25% (fullvärdig medlem + 10 greenfeebiljetter)

Extra greenfeebiljetter kan även köpas i 5-pack för 2 358 kr ex moms 6% (500 kr ink moms/st ... ordinarie pris 2022 är 700 kr)

Vill ni köpa ett paket? Kontakta klubbchef Magnus Månsson på 035-384 00 eller mail: magnus@holmsgk.se

Vi har från och med i år 2022 tagit bort våra populära 2-bolls och 4-bollskort och ersatt dem med förbetalda spel i begränsad form. Det fungerar på samma sätt att ni som företagspartner bokar en boll eller flera och meddelar oss vilka som ska spela på ER biljett, så ser vi till att personen som kommer ej betalar greenfee.

En gång i månaden stämmer vi av hur många spel ni har kvar och meddelar er om det är dags att fylla på, så enkelt för er som möjligt!

Baspaket:

• 25 spel för 11 792 kr ex moms 6% (472 kr/spel ... ord 660 kr)
  • 50 spel för 22 406 kr ex moms 6% (448 kr/spel ... ord 660 kr)
  • 75 spel för 31 840 kr ex moms 6% (424 kr/spel ... ord 660 kr)
  • 100 spel för 40 094 kr ex moms 6% (401 kr/spel ... ord 660 kr)

Ni kan sedan köpa till spel enligt ovan (eller minsta kvantitet på 10 spel á 4 717 kr ex moms 6%)

Vi ser alla möjligheter för dig som företagspartner hos oss på Holms GK och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för dig som företagare. Vi kan sy ihop ett specialpaket bara för dig och ditt företag. Bl.a. finns möjlighet till:

• Företagsgolf
  • Lunchmöten
  • Minikonferens i vårt konferensrum
  • Köpa reklam i form av skyltar
  • Synas i våra nyhetsbrev
  • Hålsponsor
  • Puttinggreensponsor
  • Parkeringsskylt(ar)

Ja egentligen finns inga begränsningar. Vi sätter oss ner och pratar igenom ett bra avtal för dig/er!

Kontakta klubbchef Magnus Månsson på 035-384 00 eller mail: magnus@holmsgk.se