Boka - Bokningsläge

Tidsbokning tel: 035-384 00 - Du ser aktuellt bokningsläge nedan!

Alla dagar i veckan 00.00-19.51 med 7 tider per timme. Två tider per timma är sk. mellantider (Vardagar finns mellantider mellan 08,00-18,00 och Helger mellan 07,30-17,00, vilka är bokningsbara from. kl. 06.00 samma dag. Dessa mellantider är: XX.17 och XX.51.)

Övriga tider är bokningsbara hur lång tid som helst i förväg, men man kan endast ha 3 tider bokade samtidigt. Av dessa får max 2 st vara en vardag och max 2 st en lörd-, sönd. eller helgdag. OCH man får bara boka EN tid per dag, vill man ha flera tider samma dag - kontakta kansliet!

Avbokning av starttid bör ske snarast möjligt, dock senast 16.30 dagen innan spel.

"Rätt personer" ska vara inbokade i bollen/spelpartiet och anmälan om ankomst till klubben bör ske ca 15 minuter innan spel.

Lågsäsong: Säsongstart - V. 26 samt V. 32 - säsongsavslut.
Högsäsong: V. 27 - 31.

När kansliet är obemannat, kan bokning av tider ske på golf.se och i vår terminal på plats i klubbhuset. Bokade tider ser ni på våra skärmar i klubbhuset, samt restaurangen. I vår fristående terminal i klubbhuset kan man skriva ut scorekort. Betalning av greenfee sker vid obemannat kansli via SWISH 123 225 22 11 eller kontant i kuvert ... alternativt via webb-betalning i samband med bokning av tid på golf.se.

För gällande greenfee, se GÄST/GREENFEE

Varmt välkomna!