Nyhetsbrev v.51-52 - 2020

God Jul på er ALLA - Nästa nyhetsbrev vecka 53

Då var vi snart framme vid julafton 2020, som för många kommer bli en annorlunda julafton. Men vi måste alla tänka framåt och se denna julen som exceptionell ... hjälps vi alla åt att följa normerna och riktlinjerna som satts upp kommer vi förhoppningsvis ur den här pandemin på ett eller annat sätt! Ljuset i tunneln är ju det kommande vaccinet. Vi hoppas all logistik fungerar och att verkningsgraden är såpass hög som utlovas!

Jag kommer att fira en lugn jul med mina två tonårstjejer ... äta gott och dricka gott! Jag hoppas ni alla firar på ett sätt som gör att ni känner er avkopplade och välmående under julhelgen. Minst en långpromenad under julen är bra för välbefinnandet ... om inte så skakar man kanske ner den sista grönkålen!

JAG VILL MED DETTA ÖNSKA ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter - gör skillnad - håll avstånd - följ uppsatta rekommendationer!

Ha en supermysig jul!

Magnus

Lite smått och gott!

ÅRSMÖTE 2021
Som vanligt är det på sin plats att avisera årsmötet i god tid - så här kommer första aviseringen så man kan passa på att notera datumet i sin kalender - ligger även i klubbens kalender på hemsidan. Torsdag 4 mars kl 18.30. Mötet kommer som det ser ut idag att ske digitalt på ett eller annat sätt. Förändras normer och villkor för hur många man får samlas så anpassar vi oss efter det. Motioner ska vara klubben tillhanda senast 2/2-2021, skickas in via mail till magnus@holmsgk.se

KLUBBHUSBYGGNAD LÅST UNDER JULLEDIGHETEN
Då både jag, Uffe och banpersonalen tar lite julledigt kommer klubbhusbyggnaden vara helt låst mellan 18/12-10/1, av säkerhetsskäl, är man på klubben och behöver gå på toa ... då är den utvändiga toaletten öppen som vanligt!

VINTERGREENER
Som ni säkert märkt så slutar det inte regna ... detta betyder att vi kommer att avvakta hela julledigheten med att sätta ut vinterflaggor och öppna för vinterspel. Nytt besked kommer vecka 2-2021.

TRIVSELGOLF 2021
Jag har fått en del frågor om hur det blir med Trivselgolfen 2021. Jag kan glädja er med att målet är att köra på så som vi gjorde i år. 10 omgångar under våren och 10 omgångar under hösten. Mer detaljer kommer längre fram.

KÖP 2 GOLFHÄFTET 2021 OCH FÅ EN GÅVA PÅ KÖPET

Ni kan nu köpa 2 st Golfhäftet 2021 (495 kr/st) och få en gåva på köpet (GOLFSTRUMPA LANNER, GOLFMÖSSA 54 PERFECT SCORE eller LIFETIME PEG - golfpeggar). Gåvan skickas hem efter att ni via mail valt ER gåva när vi registrerat ert köp av Golfhäftet.

Då jag ej är på klubben mer innan jul så kan Golfhäften inhandlas & avhämtas hemma hos mig (Magnus) på Frennarp. Betalning via SWISH eller kontant - ring 035-38400 (kopplas vidare till mig) för att bestämma dag och tid för avhämtning.

Självklart kan man köpa endast 1 häfte, men då ingår ingen gåva.

JULTÄVLING - Ditt bästa golfminne 2020 - vinnare utses i mellandagarna!

I dessa trista tider som just nu råder måste vi lätta upp stämningen lite. 2020 har varit ett speciellt år för alla, men jag är övertygad om att de flesta av oss har upplevt något roligt, spektakulärt, galet, konstigt, otroligt eller rent av omöjligt på golfbanan under året.

Dela med dig av din upplevelse och få chansen att vinna ett pris lagom till jul. BÄSTA UPPLEVELSEN/MINNET 2020 belönas med 1 st Golfhäftet 2021 + en chokladask, 2:an vinner 1/2 dussin golfbollar och en god chokladask och 3:an får nöja sig med en god chokladask och en påse skumtomtar!

Skicka in ditt bidrag i fri text (vi förbehåller oss rätten att korrigera/ändra grammatiskt vid publicering), bifoga gärna bildbevis om så finnes. I och med att du skickar in ett bidrag godkänner du även publicering av bidrag + namn/upphov här i veckobrevet. Du skickar bidraget till magnus@holmsgk.se senast den 19 december 2020. Vinnaren/vinnarna publiceras i julnyhetsbrevet samma vecka! Juryn är hemlig!

Passa på att köpa dina julklappar i Uffes Golfshop - lördag kl 11-13

Uffe håller shopen öppen mellan 11,00-13,00 nu på lördag 19/12. Passa på att fynda julklappar eller nåt ni behöver själva, eller varför inte ge bort ett presentkort?

VÄLKOMNA TILL LITE JULINKÖP! VARFÖR INTE KÖPA EN PUTTMATTA? PERFEKT ATT ÖVA PUTTAR PÅ I VINTER - NYINKOMNA I SHOPEN!

VILL DU TA EN GOLFLEKTION?

OBS! Ni som vill hålla igång svingen eller bara ta en lektion kan göra det för Uffe ute på Golfarenan till en kostnad av 600 kr för 40 min, bokar gör ni genom att ringa till Uffe på 070-858 41 52 eller maila på golfuffe@gmail.com

NYTT AVTAL TRÄNINGSKOMPANIET 2021

Avtal har tecknats mellan Träningskompaniet i Halmstad och Holms GK för tiden 2021-01-01 – 2021-12-31.
Medlemmarna på Holms GK har möjlighet att köpa träningskort under perioden till följande priser:
Kombikort: 3 775 kr för 12 månader eller på autogiro 305:-/månad i 12 månader.
Gymkort: 3 385 kr för 12 månader eller på autogiro 255:-/månad i 12 månader.
Klippkort: 100 klipp 5 995 kr alt 50 klipp 3 395 kr (klippen är giltiga i 12 månader)

Just nu under december och januari månad har vi dessutom en oslagbar kampanj på våra årskort och klippkort. Det innebär att vid tecknande av årskort erhåller ni 25% rabatt på ordinarie priser samt vid köp av klippkort får ni till priset av 20 klipp istället 25 klipp att nyttja på valfri träning hos oss.

OBS! Obligatorisk medlemsavgift tillkommer!

Shop/kansli ej fasta öppettider, vill ni förvissa er om att vi är på plats? Slå en signal ...