Nyhetsbrev v.47 - 2020

Jultävling i vintermörkret!

Idag var det krispigt när man kom ut till klubben, minus 3 grader (+2 inne i stan - så det skiljer en del). Inte så mycket nytt att skriva denna veckan ... ombyggnaden på hål 2 tuffar på och man är nu klar med den nya röda teen och gräset framför green (de gamla igenlagda bunkrarna). Just nu grävs det nya dräneringar som ska göra hål 2 torrare hela vägen.

Vinterslinga - Tyvärr måste vi avvakta med vinterslinga ett tag till då regnet inte ger sig riktigt. Det kom närmre 20 mm häromdagen vilket på nytt gjorde banan väldigt blöt. Vi återkommer med besked om och när det kan bli möjligt!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter - gör skillnad - håll avstånd - följ uppsatta rekommendationer!

Ha en härlig novemberhelg!

Magnus

JULTÄVLING - Ditt bästa golfminne 2020

I dessa trista tider som just nu råder måste vi lätta upp stämningen lite. 2020 har varit ett speciellt år för alla, men jag är övertygad om att de flesta av oss har upplevt något roligt, spektakulärt, galet, konstigt, otroligt eller rent av omöjligt på golfbanan under året.

Dela med dig av din upplevelse och få chansen att vinna ett pris lagom till jul. BÄSTA UPPLEVELSEN/MINNET 2020 belönas med 1 st Golfhäftet 2021 + en chokladask, 2:an vinner 1/2 dussin golfbollar och en god chokladask och 3:an får nöja sig med en god chokladask och en påse skumtomtar!

Skicka in ditt bidrag i fri text (vi förbehåller oss rätten att korrigera/ändra grammatiskt vid publicering), bifoga gärna bildbevis om så finnes. I och med att du skickar in ett bidrag godkänner du även publicering av bidrag + namn/upphov här i veckobrevet. Du skickar bidraget till magnus@holmsgk.se senast den 19 december 2020. Vinnaren/vinnarna publiceras i julnyhetsbrevet samma vecka! Juryn är hemlig!

Uffe kommer att ha lördagsöppet i shopen 28/11-19/12

Under 4 lördagar, med start den 28 november kommer Uffe att hålla shopen öppen mellan 11,00-13,00. Passa på att fynda julklappar eller nåt ni behöver själva, eller varför inte ge bort ett presentkort?

VÄLKOMNA TILL LITE JULINKÖP!

KÖP 2 GOLFHÄFTET 2021 OCH FÅ EN GÅVA PÅ KÖPET - NU ÄVEN BLACK WEEKERBJUDANDE 23/11-29/11

Ni kan nu köpa 2 st Golfhäftet 2021 (495 kr/st) och få en gåva på köpet (GOLFSTRUMPA LANNER, GOLFMÖSSA 54 PERFECT SCORE eller LIFETIME PEG - golfpeggar). Gåvan skickas hem efter att ni via mail valt ER gåva när vi registrerat ert köp av Golfhäftet.

Vi skickar hem Golfhäftet/Golfhäftena med faktura (betalalternativ på fakturan bank eller swish) - beställ genom att maila mig på: magnus@holmsgk.se - sista dagarna innan jul kommer jag att ha Golfhäften hemma hos mig på Frennarp för köp/avhämtning.

Självklart kan man köpa endast 1 häfte, men då ingår ingen gåva.

Datum: 23/11 - 29/11

BLACK WEEK - Erbjudande:

  • Köp 1 Golfhäftet få PLUS på köpet (spara 199:-)
  • Köp 2 Golfhäftet få en valfri gåva + PLUS på köpet (se nedan)

Shop/kansli ej fasta öppettider, vill ni förvissa er om att vi är på plats? Slå en signal ...

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!

Kansli/Tidsbokning: 035-384 00 info@holmsgk.se
Greenkeppers/Banan: 035-384 89 stefan@holmsgk.se
Shopen: 035-381 16 shopen@holmsgk.se
Restaurangen: 035-380 81 filip@holmsgk.se