Nyhetsbrev v.43-44 - 2020

Snart november och allhelgonahelg!

Idag torsdag håller vi banan stängd pga regnet som kom igår och i natt. Men vi siktar på att öppna upp alla 18 i morgon fredag igen ... håll utkik på hemsidan och på Facebook om öppetstatus. Banan är mjuk och blöt igen på sina ställen efter regnet, men då det är många som vill spela kommer vi försöka hålla öppet så länge vi kan.

Kaffe, varm dryck & kall dryck, samt en del tilltugg finns att köpa i våra automater som står till vänster in genom glasdörrarna i klubbhuset!

INGEN HELGBEMANNING - Det är självservice som gäller för spel. Vi kommer ej ha öppet shop/kansli på helgerna framöver. Scorekort finns vid kanslidisken i klubbhuset. Något akut så ringer ni Magnus på 070-3536447

OBS! Detta veckobrev täcker denna och även nästa vecka då jag tänkte vara lite ledig några dagar!

Från klubbens sida fortsätter vi att hålla på de restriktioner och regler vi satte upp från början när Corona kom. Så vi ber alla fortsätta hålla ut och hjälpa till att bevara Holms GK Coronafritt! - TACK!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

Ha en härlig oktoberhelg - kanske ses vi på banan!

Magnus

UPPDATERING DRESSNING AV GREENER OCH FAIRWAYS

Alla greener är nu luftade och dressade. Likaså alla fairways på hål 10-18. Även fairways på hål 3, 4 och 8 är dressade. Resterande fairways kommer att dressas inom kort. Detta arbete kommer att göra susen för kvaliteten på banan framöver!

Fakturor utskickade och autogiron aktiverade för 2021

Nu är alla fakturor (del 1 av 2) för fullvärdiga medlemmar, passiva medlemmar och vardagsmedlemmar utskickade och autogiron är uppdaterade och börjar dras 31/10-2020 fram till 30/9-2021.

Årsavgifter för Greenfeemedlemmar, Studentmedlemmar, Sommarmedlemmar och Företagsmedlemmar faktureras efter årsmötet i mars 2021. Likaså del 2 för ovanstående (ej autogiro).

Förfallodag för de som nu får sina fakturor är 9-10 november beroende på vilken dag fakturan skickades.

Shop/kansli ej fasta öppettider, vill ni förvissa er om att vi är på plats? Slå en signal ...

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!