Nyhetsbrev v.42 - 2020

Banan öppnar på nytt fredag 16 oktober!

Vi gör ett försök att öppna upp banan med alla 18 hål i morrn fredag 16 oktober. Banan är fortfarande mjuk och upplevs kanske blöt på sina ställen, men då det är många som vill spela försöker vi hålla öppet.

Kaffe, varm dryck & kall dryck, samt en del tilltugg finns att köpa i våra automater som står till vänster in genom glasdörrarna i klubbhuset! (OBS! kaffeautomaten dock just nu ur funktion, men vi hoppas ha fått den lagad tills i morrn).

INGEN HELGBEMANNING - Det är självservice som gäller för spel. Vi kommer ej ha öppet shop/kansli på helgerna framöver. Scorekort finns vid kanslidisken i klubbhuset. Något akut så ringer ni Magnus på 070-3536447

BANSTATUS: Banan har återhämtat sig bra de 4 dagar vi haft stängt, men är mjuk och fuktig. Hur länge vi kan hålla öppet framöver beror på hur vädret/regnet utvecklar sig framåt. Men vi kommer göra vad vi kan för att hålla öppet så länge vi kan, men regnet kan vi tyvärr inte påverka! Följ info i veckobrev, på Facebook, på hemsida om öppetstatus/banstatus!

Från klubbens sida fortsätter vi att hålla på de restriktioner och regler vi satte upp från början när Corona kom. Så vi ber alla fortsätta hålla ut och hjälpa till att bevara Holms GK Coronafritt! - TACK!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

Ha en bra oktoberhelg!

Magnus

UPPDATERING DRESSNING AV GREENER OCH FAIRWAYS

Det blev inte riktigt som planerat med dressningsarbetet ... Man har kunnat lufta och dressa greenerna på första nio, men inget mer pga vätan som varit. Luftning och dressning av de nio sista greenerna kommer påbörjas på måndag och då kommer endast hål 1-9 vara öppna och man får spela 2 varv där, bokningen kommer vara öppen och varannan boll gäller (från 9:an vs.bokad tid) när man kommer från 9:an och ska ut på hål 1 igen.

Vi kommer påbörja arbetet med fairways så snart det går att köra ut med fordonen, detta meddelas i nästa veckobrev eller i separat veckobrev.

Fakturering av årsavgifter 2021 påbörjas på måndag 19/10

Som vanligt är det snart tid för att skicka ut fakturorna för 2021. I första omgången kommer jag att skicka ut 100% för de som har autogiro. 50% för övriga (gäller då Fullvärdiga, samt Vardagsmedlemmar).

Student, Greenfee, samt Företagsmedlemmar faktureras i mars 2021.

Öppettider i shop/kansli kan variera framöver, vill ni förvissa er om att vi är på plats? Slå en signal ...

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!