Nyhetsbrev v.40 - 2020

Kommande helg kan bli den sista vi har öppet i restaurangen ...

Vi går nu in i oktober ... Det ser ut som att vi har en lite regnigare och svalare period framför oss under kommande vecka, med start på söndag. Vi kommer därför göra en bedömning i nästa vecka om vi kommer hålla restaurangen öppen helgen 10-11 oktober.

OBS! NYA restriktioner idag avseende Covid-19! Personer som bor tillsammans med någon som konstaterats vara smittad av covid-19, ska betraktas som möjliga sjukdomsfall, och som regel omfattas av förhållningsregler. De nya rekommendationerna hittar ni HÄR >> ... känner ni er sjuka eller har symtom? STANNA HEMMA enligt FHM:s rekommendationer

Vet du att du har träffat någon som har covid-19 och du får symtom ska du isolera dig och kontakta 1177 eller motsvarande i din region för provtagning. Medan du väntar på provsvaret ska du bete dig som om du har covid-19, alltså stanna hemma och undvika nära kontakter, i den mån det går, samt vara noga med hygienen.

Från klubbens sida fortsätter vi att hålla på de restriktioner och regler vi satte upp från början när Corona kom. Så vi ber alla fortsätta hålla ut och hjälpa till att bevara Holms GK Coronafritt! - TACK!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

Ha en bra oktoberhelg!

Magnus

TÄNK PÅ SOLENS UPP- OCH NEDGÅNG

Just nu kan man spela golf i dagsljus från strax efter 7,30 fram till ca 18,30

KOMMANDE HELG KAN BLI DEN SISTA VI HÅLLER RESTAURANGEN ÖPPEN

Lite beroende på väder och vind framöver kommer vi att göra en bedömning under nästa vecka om vi kommer hålla restaurangen öppen även den 10-11 oktober. Banan kommer vara öppen, men kanske med begränsad servicenivå. Håll utkik i kommande veckobrev.

LUNCHBILJETTER FÖRLÄNGS T.O.M. 2021-05-31

Då vi ej riktigt vet om vi kan hålla helgen 10-11 oktober öppet med mat så förlänger vi eventuellt kvarvarande lunchbiljetter till 2021-05-31.
OBS! Sen vill vi be om överseende med att maten under kommande helg kan komma att ta slut då det är svårt att planera för "eventuella lunchkuponger"

BOKNINGSREGLER FR O M 1 OKTOBER

Från den 1 oktober är ALLA mellantider tillgängliga att boka och banan är bokningsbar endast mellan 8,00-17,00. Vill man gå ut innan 8 eller efter 17 är det bollränna som gäller.

VINNARE VSOP-FINALEN 27/9:

1.) Fredrik Carlsson 69,5 (72-2,5)
2.) Stefan Klarquist 70 (71-1,0)
3.) Anders Lindström 71 (73-2,0)
4.) Filip Johqvist 71,75 (72-0,25)
5.) Rauni Hannula 72

All info om VSOP hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

TRIVSELGOLFEN HÖSTEN 2020

RESULTAT OMG 9 - 1 oktober

A-KLASS: 1.) Kent Karlsson 71  2.) Leif Nilsson 73  3.) Torbjörn Johansson 73
B-KLASS: 1.) Bengt Leidhem 68  2.) Lars-Göran Eliasson 71  3.) Lena Steene 73

Efter 9 ronder ser det ut som nedan enligt de 7 bästa resultaten, spännande inför avgörandet nästa vecka - tätt i toppen:

1.) Bengt Leidhem 505 (8)
2.) Carl-Olof Kristoffersson 506 (9)
3.) Göran Åberg 508 (9)
     Ulf Gidensköld 508 (8)
5.) Leif Nilsson 509 (9)
6.) Lena Steene 510 (9)
7.) Torbjörn Johansson 513 (9)
8.) Leif Tillberg 516 (7)
     Lars-Göran Eliasson 516 (7)
10.) Kent Karlsson 517 (9)

Hela listan hittar ni HÄR >>

Vi kör alltså i höst lägst sammanlagd nettoscore som kommer att baseras på de 7 bästa omgångarna (kommer inte tillräckligt många upp i 7 omgångar räknar vi därefter 6 omgångar osv.)

OBS! SISTA omgång är torsdag den 8 oktober. Ni läser allt om regler, resultat och info gällande Trivselgolfen här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/trivselgolf-holmsgk

DAGENS LUNCH I HELGEN 99 kr

Fredag: Pasta Carbonara med knaperstekt baconströssel, hyvlad parmesan & senapskål
Lördag/Söndag:
Wallenbergare med potatispuré, skirat smör & rårörda lingon

Och som vanligt följer vi uppsatta restriktioner. OBS: Vi sitter vid varannat bord och MAX 4 pers uppe vid kassaytan!
Ni hittar mer info om restaurangen och utbudet här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny

FLAGGTÄVLING SÖNDAG 4 OKTOBER - VIKTIG INFO!

Just nu föreligger en prognos med rätt så ruggigt väder på söndag 4 oktober. Vi kommer följa förändringar i prognoserna noggrant och behövs det så tar vi ett beslut om eventuell flytt av tävlingen (vi har reservblockat nästa söndag 11/10 som alternativ tävlingsdag). Är prognosen "rimlig" så kör vi på som planerat. Ni som anmält er kommer få info under lördagen!

FÖRHANDSINFO ... LUFTNING + DRESSNING AV GREENER, SAMT FAIRWAYS 12-15 OKTOBER

Som ni kanske märkt under hela året så har banan hållt väldigt bra även efter regniga dagar. Detta är tack vare det förberedande arbete som gjorts under de senaste åren med nya dräneringar och senast genom luftning och dressning av fairways i vintras.

Därför fortsätter vi med dessa åtgärder och kommer att lufta och dressa fairways med 500 ton sand under vecka 42 (måndag-torsdag 12-15 okt). Samtidigt passar banpersonalen på att lufta och dressa greenerna inför vintern.

Måndag + Tisdag 12-13/10 är hål 1-9 stängda, men hål 10-18 öppna för spel
Onsdag + Torsdag 14-15/10 är hål 10-18 stängda, men hål 1-9 öppna för spel

DESSA 2 DAGAR GÄLLER BOLLRÄNNA PÅ DEN SLINGA SOM ÄR ÖPPEN

SHOPEN FORTSÄTTER MED 30% PÅ ALLA KLÄDER - ÄVEN REGN OCH VIND!

I helgen jobbar Theres (Lördag) & Anna-Karin + Magnus (Söndag)!

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!