Nyhetsbrev v.39 - 2020

Ser ut att bli en blöt avslutning på veckan! Covid 19 - uppdatering!

Veckan har fram tills igår bjudit på skön sol och härliga temperaturer, men nu ser resten av veckan lite blötare ut, tyvärr. Det är fullbokat på lördag, men upp med tuppen och slåss om mellantiderna! Söndag är också välbokad och på förmiddagen startar årets VSOP-final mellan 9,00-11,00.

OBS! Dags att skärpa till inställningen till Covid-19! Som alla säkert noterat i media så ökar det dramatiskt på nytt i länderna runt omkring oss och man ser nu även en viss ökning i Sverige. Tillsammans kan vi matta av och hindra spridningen på nytt ... känner ni er sjuka eller har symtom? STANNA HEMMA enligt FHM:s rekommendationer - Vet du att du har träffat någon som har covid-19 och du får symtom ska du isolera dig och kontakta 1177 eller motsvarande i din region för provtagning. Medan du väntar på provsvaret ska du bete dig som om du har covid-19, alltså stanna hemma och undvika nära kontakter, i den mån det går, samt vara noga med hygienen.

Från klubbens sida fortsätter vi att hålla på de restriktioner och regler vi satte upp från början när Corona kom. Så vi ber alla fortsätta hålla ut och hjälpa till att bevara Holms GK Coronafritt! - TACK!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

Ha en härlig hösthelg!

Magnus

TÄNK PÅ SOLENS UPP- OCH NEDGÅNG

Just nu kan man spela golf i dagsljus från strax efter 7,00 fram till ca 19,00

ÄNDRADE ÖPPETTIDER I KANSLI/SHOP/RESTAURANG

Från och med måndag 28 sept gäller nedan öppettider i kansli och shop:

Måndag-Torsdag 9,00-16,00
Fredag-Söndag 9,00-15,00

Från och med NU gäller nedan öppettider i restaurangen:

ALLA dagar 9,00-17,00

BOKNINGSREGLER FR O M 1 OKTOBER

Från den 1 oktober är ALLA mellantider tillgängliga att boka och banan är bokningsbar endast mellan 8,00-17,00. Vill man gå ut innan 8 eller efter 17 är det bollränna som gäller.

FROSTREGLER

Ni som gillar att spela på morgnarna får nu vara uppmärksamma på att det kan vara frost. Vid den här tiden på året och framåt tar det längre tid för frosten att släppa. Bokade tider under eventuell frost anses vara förbrukade och skjuts ej framåt. Man får i så fall boka ny tid längre fram samma dag i mån av plats. OCH det är alltid personalen som avgör när man kan beträda banan! Förbud att beträda ALLA gräsytor när det är frost!

LAGA DINA NEDSLAGSMÄRKEN!

Åter igen slarvas det enormt mycket med nedslagsmärken på våra greener. Vi måste alla hjälpas åt att laga våra nedslagsmärken på greenerna. Laga minst ditt egna och gärna något till! Ser du din kompis "glömma" så be honom/henne gärna att laga. Tillsammans klarar vi detta! TACK på förhand!

VINNARE VSOP:

ONSDAG 23 september:
1.)
Bo Karlsson (71) 2.) Rauni Hannula (73)

LÖRDAG 19 september:
1.)
Rickard Andersen (67) 2.) Jesper Carlsson (83)

All info om VSOP hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

TRIVSELGOLFEN HÖSTEN 2020

RESULTAT OMG 8 - 24 september

A-KLASS: 1.) Kent Nilsson 71  2.) Ulf Gidensköld 72  3.) Mats Rosensköld 72
B-KLASS: 1.) Christer Patriksson 73  2.) Berit Tillberg 77  3.) Sven Johansson 79

Efter 8 ronder ser det ut som nedan enligt de 7 bästa resultaten:

1.) Göran Åberg 508 (8)
2.) Ulf Gidensköld 508 (7)
3.) Carl-Olof Kristoffersson 512 (8)
4.) Leif Nilsson 513 (8)
5.) Lena Steene 517 (8)
6.) Bengt Leidhem 520 (7)
7.) Torbjörn Johansson 521 (8)
8.) Kent Nilsson 521 (8)
9.) Kent Karlsson 525 (8)
10.) Bent Carlsen 527 (8)

Hela listan hittar ni HÄR >>

Vi kör alltså i höst lägst sammanlagd nettoscore som kommer att baseras på de 7 bästa omgångarna (kommer inte tillräckligt många upp i 7 omgångar räknar vi därefter 6 omgångar osv.)

OBS! nästa omgång är torsdag den 1 oktober. Ni läser allt om regler, resultat och info gällande Trivselgolfen här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/trivselgolf-holmsgk

DAGENS LUNCH I HELGEN 99 kr

Fredag: Pannbiff med karamelliserad stekt lök, skysås, rårörda lingon & potatispuré
Lördag/Söndag:
Krämig lasagne som serveras med en sallad på cocktailmozzarella, körsbärstomater & ruccola

Finns även á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Och som vanligt följer vi uppsatta restriktioner. OBS: Vi sitter vid varannat bord och MAX 4 pers uppe vid kassaytan!
Ni hittar mer info om restaurangen och utbudet här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny

Juniorträningen är slut för säsongen

Nu är juniorträningen slut för säsongen. Uffe, Andreas & Lucas tackar för bra engagemang och bra träningar med hela juniorgänget! Juniorträningen startar på nytt upp i april 2021!

FÖRHANDSINFO ... LUFTNING + DRESSNING AV GREENER, SAMT FAIRWAYS 12-15 OKTOBER

Som ni kanske märkt under hela året så har banan hållt väldigt bra även efter regniga dagar. Detta är tack vare det förberedande arbete som gjorts under de senaste åren med nya dräneringar och senast genom luftning och dressning av fairways i vintras.

Därför fortsätter vi med dessa åtgärder och kommer att lufta och dressa fairways med 500 ton sand under vecka 42 (måndag-torsdag 12-15 okt). Samtidigt passar banpersonalen på att lufta och dressa greenerna inför vintern.

Måndag + Tisdag 12-13/10 är hål 1-9 stängda, men hål 10-18 öppna för spel
Onsdag + Torsdag 14-15/10 är hål 10-18 stängda, men hål 1-9 öppna för spel

DESSA 2 DAGAR GÄLLER BOLLRÄNNA PÅ DEN SLINGA SOM ÄR ÖPPEN

SHOPEN FORTSÄTTER MED 30% PÅ ALLA KLÄDER - ÄVEN REGN OCH VIND!

I helgen jobbar Anna-Karin (Lördag) & Magnus (Söndag)!

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!