Nyhetsbrev v.38 - 2020

Fullbokat och härliga golfdagar framför oss!

Veckan har bjudit på skön sol och härliga temperaturer. Det ser väl ut att hålla i sig med hyfsat bra väder några dagar till. Detta märks på bokningsnivån just nu. I det närmsta fullbokat fram till måndag lunch. KUL!

På söndag har vi tävlingen Körv für alle med 156 startande från kl 8,30, huvudsponsor Sigfrid Johanssons Måleri och delsponsor Korvpojkarna. Jag kommer idag släppa lite mer tider på söndag då sista bollen går ut 12,40 ... första bokningsbara tid blir 13,42 (45 min med nya tider - först till kvarn!)

Från klubbens sida fortsätter vi att hålla på de restriktioner och regler vi satte upp från början när Corona kom. Så vi ber alla fortsätta tvätta händer, stanna hemma och följa FHM:s råd & rekommendationer om man känner sig sjuk och att hålla avstånd - TACK!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

Ha en härlig hösthelg!

Magnus

TÄNK PÅ SOLENS UPP- OCH NEDGÅNG

Just nu kan man spela golf i dagsljus från 7,00 fram till 19,30 ... med andra ord är det väldigt tajt att komma runt 9 hål om man bokat starttid efter kl 17,30

FROSTNÄTTER NÄRMAR SIG

Nu har vi haft ett par nätter med gränsen till frost. Ni som gillar att spela på morgnarna får nu vara uppmärksamma på att det kan vara frost. Vid den här tiden på året och framåt tar det längre tid för frosten att släppa. Bokade tider under eventuell frost anses vara förbrukade och skjuts ej framåt. Man får i så fall boka ny tid längre fram samma dag i mån av plats.

SPELTEMPO

På senaste tiden har vi sett en tendens att rondtiderna har ökat och fått in ganska många klagomål på att spelare ej tittar bakåt och släpper igenom snabbare spelare, så som det är tänkt enligt golfens vett & etikett. Vi ber därför alla att fokusera lite mer på tempo, leta efter boll (max 3 minuter), slå en provisorisk boll om man är osäker på att hitta den om man slagit ut den i högruff exvis (sparar tid istället för att gå tillbaka och slå en ny). Tack på förhand!

VINNARE VSOP:

ONSDAG 16 september:
1.) Bo Karlsson (70) 2.) Peter Kristiansson (72)

LÖRDAG 12 september:
1.) Peter Kristiansson (74) 2.) ----------

All info om VSOP hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

TRIVSELGOLFEN HÖSTEN 2020

RESULTAT OMG 7 - 17 september

A-KLASS: 1.) Svenne Axelsson 71  2.) Ulf Severinsson 72  3.) Håkan Gustavsson 73
B-KLASS: 1.) Lars-Göran Eliasson 69  2.) Tommy Svensson 70  3.) Leif Tillberg 73

Det ändrade sig en del i toppen även idag - efter 7 ronder ser det ut som nedan:

1.) Göran Åberg 508
2.) Carl-Olof Kristoffersson 512
3.) Lena Steene 518
4.) Leif Nilsson 520
5.) Torbjörn Johansson 527
     Kent Karlsson 527
     Bent Carlsen 527
8.) Carl Erik Rydberg 528
9.) Irene Wivesson 532
10.) Kent Nilsson 533

Hela listan hittar ni HÄR >>

Vi kör alltså i höst lägst sammanlagd nettoscore som kommer att baseras på de 7 bästa omgångarna (kommer inte tillräckligt många upp i 7 omgångar räknar vi därefter 6 omgångar osv.)

OBS! nästa omgång är torsdag den 24 september. Ni läser allt om regler, resultat och info gällande Trivselgolfen här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/trivselgolf-holmsgk

DAGENS LUNCH I HELGEN 99 kr

Fredag: Bolognese gjord på nötkött, serveras med tagliatelle och riven parmesan
Lördag/Söndag:
Grillad kyckling serveras med rostad broccoli, krämig grönpepparsås & örtrostad potatis

Finns även á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Och som vanligt följer vi uppsatta restriktioner. OBS: Vi sitter vid varannat bord och MAX 4 pers uppe vid kassaytan!
Ni hittar mer info om restaurangen och utbudet här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny

KÖRV FÜR ALLE OCH FLAGGTÄVLINGEN FULLTECKNADE - Reserv?

Vill du/ni sätta upp er som reserver i de sista tävlingarna så skicka in ett mail till magnus@holmsgk.se med dina uppgifter och vilken tävling du vill vara reserv till?

SHOPEN FORTSÄTTER MED 30% PÅ ALLA KLÄDER - ÄVEN REGN OCH VIND!

I helgen jobbar Anna-Karin (fredag-lördag-söndag) & Magnus (söndag)!

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!