Nyhetsbrev v.30 - 2020

KALLASTE JULI PÅ 58 ÅR

De som tror sig veta och som har mycket att berätta om väder och vind påstår att det än så länge är den kallaste juli på 58 år!

Men själv känner jag att det är rätt så "hett" att spela golf hos oss på Holms GK just nu, vilket såklart är mycket angenämt! Vi erbjuder en fin bana i en fin miljö.

Tänk på att vi i semestertider har extremt mycket folk på plats ... så var rädda om er själva och alla andra ni möter - slappna inte av - det finns fortfarande smitta i samhället! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

Jag har för närvarande semester, men vill ändå hålla er uppdaterade med senaste nytt och tveka inte på att maila mig om det är nåt speciellt ni undrar över!

HA EN SKÖN SOMMARHELG UNDER FILTARNA!

HIO IGEN PÅ HÅL 15 X 2

Fredagen den 3 juli under Uffes Bästbolltävling lyckades Ann Johansson göra Hole In One - GRATTIS!

OBS! Då detta var 4:e HIO:n i år på hål 15 så har vi i samarbete med hålsponsorn Hilding Anders (Jensen sängar) ändrat till att fr o m 13 juli gäller endast HIO-pris vid tävling anordnad av klubben - EJ under sällskapsrond!

Hål 15 verkar vara ett hett hål i år för den 18 juli gjordes ytterligare en HIO av en gästspelare vid namn Lena Olausson - GRATTIS!

LAGA ERA OCH ANDRAS NEDSLAGMÄRKEN PÅ GREENERNA OCH KRATTA/RÄTTA TILL I BUNKRARNA

Nu när det är mycket folk på banan är efterlevnaden på att laga nedslagsmärken lite (eller mycket) eftersatt. Vi vill vädja till ALLA att hjälpas åt hålla greenerna i bra skick och laga märkena efter sig. Hjälp gärna till att laga fler om ni ser och hinner! TACK för hjälpen!

Likaså måste vi alla försöka kratta eller åtminstone rätta till fotspår och åverkan i bunkrarna så alla får chansen till ett rättvist läge!

VINNARE VSOP:

LÖRDAG 18 juli:
1.) Håkan Hansson (71) 2.) Carina Göransson (71)

ONSDAG 22 juli:
1.) Ingrid Johannesson (67) 2.) Leif Carlsson (71)

All info om VSOP hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

DAGENS LUNCH I HELGEN 99 kr

Torsdag/Fredag: Krämig fisk och skaldjursgryta serveras med färskpotatis och tillbehör
Lördag/Söndag:
 Nattbakad karré som grillas serveras med rostad potatis och tillbehör

Och som vanligt följer vi uppsatta restriktioner. OBS: Vi sitter vid varannat bord och MAX 4 pers uppe vid kassaytan!
Ni hittar mer info om restaurangen och utbudet här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny

Trivselgolfen för hösten 2020 är nu upplagd! (lite NYHETER i höst)

I år kommer vi att köra trivselgolfen med löpande start hela året. Detta beroende på den pågående Coronapandemin.
Därav kommer kansliet att ha hand om all administration för att undvika samlingar och smittorisk.

Vi körde 10 omgångar i våras med löpande start och kommer köra samma antal i höst aug-okt OBS! Max 80 spelare per omgång.

VIKTIGA RESTRIKTIONER PGA CORONA:

- Spelare som vid tävlingstillfället, oavsett ålder, tillhör en av Folkhälsomyndigheten beskriven riskgrupp rekommenderas att inte delta i tävlingen.
- Spelare som inför eller under tävling känner av eller uppvisar symtom på sjukdom är skyldig att omgående avbryta tävlingen och lämna banan.
- Spelare som tillhör en av Folkhälsomyndigheten beskriven riskgrupp, eller som känner av eller uppvisar symtom på sjukdom, har rätt att avanmäla sig/lämna återbud och få tillbaka erlagd anmälningsavgift. Ingen bestraffning eller annan påföljd (inklusive extra avgift/straffavgift) får tilldelas en sådan spelare. Läkarintyg behöver inte visas upp.

2 klasser A och B (NYTT i höst - jämnt fördelat i klasserna varje omgång)
A-klass 50%
B-klass 50%
- Lottning sker i 4-bollar
- Anmälan på Min Golf senast dagen före spel kl 12.00
- Startlista kommer mellan 16.00-18.00 dagen före spel.
Kostnad: 40 kr (varav 20 kr kommer gå till inköp av
  vinstbord för varje omgång. Går att betala via Min Golf
  fram till 23,59 dagen innan spel eller via
  SWISH 123 225 22 11, alternativt i kansliet innan start).
- Scorekort hämtas innan man går ut i kansliet
- Var och en skriver sin egen score + 1 eller alla i bollen
- Ni stämmer av scoren efter ronden så den stämmer
OBS! Scorekort lämnas in för scoreinmatning i kansliet.
  OBS! Ni behöver ej signera varandras kort (SMITTORISKEN)

INGEN TVÅKLUBB KOMMER ATT SPELAS UNDER VÅREN ELLER HÖSTEN

Resultatlista läggs ut på Min Golf och här på hemsidan efter varje spelad omgång. Ackumulerad lista kommer också att finnas på Min Golf och här på hemsidan (Order of Merit) där lägsta totalnettot (NYTT) av de 7 bästa av de 10 omgångarna kommer att räknas för att kora höstens Trivselmästare i EN gemensam klass. NYTT för hösten blir att det är 10 priser i totalen + att 1:an, 2:an och 3:an i varje klass får pris vid varje omgång.

Alltså 2 klasser jämnt fördelat var omgång med 3 priser per klass varje vecka, samt EN gemensam Order of merit för hela hösten med 10 fina priser att kämpa om!

Frågor? Kontakta Magnus Månsson på 035-38400 eller magnus@holmsgk.se

Demodag med Titleist måndag 27 juli

Måndagen den 27 juli mellan klockan
14,00-18,30 finns Titleist på plats för
demo av sitt sortiment! Välkommen
upp och prova deras klubbor.

Bokar demo gör du i shopen
på 035-381 16

VÄLKOMNA!

I helgen jobbar Theres!

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!