Nyhetsbrev v.29 - 2020

SEMESTERTIDER!

Äntligen ser vädret ut att rätta till sig inför helgen! Just nu skiner solen på Holm och vi hoppas den fortsätter skina ... I morgon kör vi AW-Golf Tvåmannascramble med start 17,00 (Startförbud från kl 14,45 - fulltecknad tävling) och på söndag är det dags för den uppskjutna tävlingen från Holmaveckan - JM:s SEMESTERSLAGET  (också fulltecknad med 208 startande).

Boka era starttider i sommar i god tid - det är åtgång på starttider och väldigt populärt att spela golf nu!

Tänk på att vi i semestertider har extremt mycket folk på plats ... så var rädda om er själva och alla andra ni möter - slappna inte av - det finns fortfarande smitta i samhället! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

Efter helgen tänkte jag vara lite ledig till och från ett par veckor, men det finns risk att ni stöter på mig på klubben ändå :) ... och att ett veckobrev slinker ut under veckan!

HA EN HÄRLIG SOMMARHELG!

LAGA ERA OCH ANDRAS NEDSLAGMÄRKEN PÅ GREENERNA

Nu när det är mycket folk på banan är efterlevnaden på att laga nedslagsmärken lite (eller mycket) eftersatt. Vi vill vädja till ALLA att hjälpas åt hålla greenerna i bra skick och laga märkena efter sig. Hjälp gärna till att laga fler om ni ser och hinner! TACK för hjälpen!

VINNARE VSOP:

LÖRDAG 11 juli:
1.) Carina Göransson (68) 2.) Stina Wikström (70)

ONSDAG 15 juli:
1.) Peter Kristiansson (67) 2.) David Johansson (73)

All info om VSOP hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

DAGENS LUNCH I HELGEN 99 kr

Torsdag/Fredag: Grillad kyckling serveras med ris, wokade grönsaker och currysås
Lördag/Söndag:
 Tagliatelle med krämig fläskfilésås

Och som vanligt följer vi uppsatta restriktioner. OBS: Vi sitter vid varannat bord och MAX 4 pers uppe vid kassaytan!
Ni hittar mer info om restaurangen och utbudet här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny

Spela gärna DM i din åldersgrupp - HGDF!

Med start i augusti kommer DM (Distriktsmästerskap) att hållas i alla åldersgrupper inom HGDF (Hallands Golfdistrikt). Platserna för respektive åldersgrupp ser ni nedan, anmälan gör ni på länken till Min Golf bredvid datumet för just din ålder. DM är öppen för alla som uppfyller kraven för sin åldersgrupp.

Demodag med Titleist måndag 27 juli

Måndagen den 27 juli mellan klockan
14,00-18,30 finns Titleist på plats för
demo av sitt sortiment! Välkommen
upp och prova deras klubbor.

Bokar demo gör du i shopen
på 035-381 16

VÄLKOMNA!

I helgen jobbar Anna-Karin (lördag & söndag) & Magnus (söndag)!

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!