Nyhetsbrev v.27 - 2020

Holmaveckan med stort deltagarantal!

Då har vi kört igång Holmaveckan igår torsdag med Slaggolf Jensen Sängar och idag kör vi Uffes Golfshop Fyrboll Bästboll. Kommande tävlingar är JM:s Semesterslag i morgon delsponsrat av Toms Choklad & Anthon Berg och söndag kör vi SMYCKAS fyrmannascramble - ett STORT TACK till alla tävlingssponsorer! Då Min Golf inte fungerar och ej har fungerat de senaste dagarna har jag skapat speciallänkar till resultatlistorna och leaderboards för tävlingarna. Ni hittar dem överst på startsidan på www.holmsgk.se!

Tänk på att vi desa dagar är extremt mycket folk på plats ... så var rädda om er själva och alla andra ni möter - slappna inte av - det finns fortfarande smitta i samhället! ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här: VÅRA RESTRIKTIONER >>

OCH GLÖM INTE REGNSTÄLL OCH PARAPLY LÖRDAG-SÖNDAG!

REGN OCH RUSK I HELGEN

Just nu verkar det som att det kommer bli en hel del regn under lördagens och söndagens tävlingar/spel. Vi kommer göra allt för att kunna genomföra tävlingarna trots vädret. Alla flaggor på greenerna kommer att sättas på platser där det inte blir vattensamlingar och eventuellt inför vi lägesförbättring under helgen, men detta återkommer vi till. Ni som är anmälda till tävlingarna lördag och söndag kommer bli informerade om senaste nytt via sms så fort nåt inträffar som påverkar spel/tävling.

VINNARE VSOP
:

Lördag 27 juni:
1.) Leif Johansson (71) 2.) Gunilla Persson (72)

Onsdag 1 juli:
1.) Fredrik Carlsson (70) 2.) Stefan Klarquist (74)

All info om VSOP hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

VINNARE TRIVSELGOLFEN 25 juni:

A-klassen: 1.) Asta Roth (66) 2.) Mats Rosensköld (67) 3.) Aarre Tossavainen (68)
B-klassen: 1.) Jonas Åkerlund (64) 2.) Berit Tillberg (66) 3.) Lars Lindvall (68)

OBS! Priser för Order of Merit (1 st A-klass och 1 st B-klass) kommer att finnas under vecka 28 då listan måste räknas om för en del som bytt klass under våren och det är jämnt i toppen. Man slutar i den klass man är i just NU! Snittet av de 7 bästa ronderna (totalt som man spelat oavsett klass) räknas och man måste ha spelat minst 7 ronder för att komma med på slutresultatslistan!

All info, resultat och regler hittar du på: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/trivselgolf-klubb-55

DAGENS LUNCH I HELGEN 99 kr

Torsdag/Fredag: Husets pyttipanna med stekt ägg, rödbetor och saltgurka
Lördag/Söndag:
 Saftig Wallenbergare serveras med potatispuré, rårörda lingon & skirat smör

Och som vanligt följer vi uppsatta restriktioner. OBS: Vi sitter vid varannat bord och MAX 4 pers uppe vid kassaytan!
Ni hittar mer info om restaurangen och utbudet här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny

FIKA EFTER 9 HÅL - OBS ENDAST 7 MINUTER

Ni får gärna ta en fika efter 9 hål, men ni måste även tänka på er plats på banan. Ni får fika i max 7 minuter annars har bollen efter rätt att passera er och ni har då förbrukat er rätt att gå vidare fram tills dess att det blir en såpass stor lucka att ni kan komma ut på 10:an.

GLÖM EJ ATT KRATTA I BUNKRARNA

Förvisso har vi restriktioner avseende Corona, men bunkrarna måste ändå hållas i ett gott skick för efterkommande spelare. Därför vädjar vi till er ALLA att kratta efter er. Vill ni absolut inte ta i krattan kan ni "rätta till" era fotspår så bra det går med en av era egna klubbor - TACK för att ni hjälper oss med detta i fortsättningen!

Resan till Timmendorfer Strand ytterligare flyttad till 25-27 april 2021 - 4 platser lediga!

Vi har pga. rådande situation flyttat på bussresan till Timmendorfer Strand ytterligare en gång. Nu går resan den 25-27 september 2021 istället. Då dessa datum ej funkade för 4 av våra resenärer söker vi nu 4 st som kanske vill haka på de övriga 49 som ska åka? Kostnad för resan (del i dubbelrum 4 150 kr), enkelrum 4 850 kr. Man betalar 500 kr i anmälningskostnad nu om man tar platsen och resterande betalas i början av nästa år med slutfakturan. Ni skickar in er anmälan till magnus@holmsgk.se (ni skriver även där om ni har stor, liten eller mellan resväska och om ni vill ha hyrvagn på plats ... vi vill minimera packningen i bussen)

Detta ingår:

• Resa i toppmodern långfärdsbuss Halmstad – Timmendorfer Strand t/r.
  • Två nätter i dubbel- eller enkelrum.
  • Två frukostar och två middagar ingår i denna resa.
  • Tre rundor golf. På ankomstdagen spelar vi en runda på den södra banan som är en något kortare 18-håls bana (par 61). De två följande dagarna spelar vi på den norra som är en fullängdsbana.
  • Fri tillgång till SPA-avdelning med flera olika bastubad och ett gym. Den som önskar kan också unna sig en wellnessbehandling men då på egen bekostnad.
  • Vi kommer även göra ett stopp på Bordershopen (med begränsad mängd att ta med sig).

I helgen jobbar Magnus!

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!