Nyhetsbrev v.20 - 2020

Mycket bra efterlevnad av restriktioner! Fortsätt tänka både på dig själv och på andra!

Klubben rullar på i dessa Coronatider med högt tryck på både medlemsspel och gästspel. Kul tycker vi alla såklart! I och med detta är det mycket folk i omlopp ... och extra skönt att notera att man respekterar varandra och följer restriktionerna, så en eloge till er alla! Som ni säkert sett om ni spelat, så har Stefan gjort våra hålkoppar "coronavänliga" genom att sätta en förhöjning i dem - smidigt!

Än så länge har det inte kommit några nya direktiv avseende tävlingar. Vi väntar nya besked i början av juni huruvida vi får lov att starta upp med tävlingar lagom till Holmaveckan.

OCH som vanligt - slappna inte av ... läget är fortfarande allvarligt ... Ni hittar ALLT om klubbens regler och rutiner för Corona här:

Ideellt arbete och Vision 50/50!

Vi vill uppmärksamma de ideella som är igång!

Jag hoppas ni alla sett så fint vi har det runtikring klubbhuset och rent generellt i områdena runtom. Klubben har ett gäng ideella som ställer upp och fixar ... (tvättar golfbilar, lukar i land, fixar rabatter, klipper buskar, klipper en del gräsytor, lagar tees, lagar uppslagna torvor m.m.). Ett STORT TACK till er alla som hjälper till! Vi behöver alltid fler ideella krafter som hjälps åt ... vill även DU hjälpa till? Hör av dig till kansliet!

Vision 50/50 - BRA resultat!

Vi har sedan skiftet 2018/2019 arbetat aktivt med SGF:s visionsarbete Vision 50/50 där huvudinnebörden är och har varit att involvera, rekrytera och aktivera fler kvinnor/tjejer/damer i klubben. Vi börjar nu se resultat i detta arbete. Allt fler damer är i omlopp på klubben och spelar mer och mer golf. Damnian är välbesökt både måndagar och söndagar, likaså ökar antalet damer i trivselgolfen. Vi ser detta som ett positivt utfall av det arbetet vi gjort fram till nu. Ett extra TACK till den damgrupp som varit engagerad och drivande och kommit med åsikter och förslag. Det finns många fler förslag om damaktiviteter på klubben, men som vi än så länge måsta avvakta med att genomföra pga. de restriktioner som finns ang. Corona.

Damnian utökas både måndag och onsdag

Då intresset ökat gällande damgolfen och damnian på måndagar och onsdagar utökar vi dessa båda med ytterligare en tid fr o m måndag 18 maj. Till att börja med fram till 30 juni. Visar det sig att alla tider används så fortsätter vi med samma antal bollar efter juli månad.

VINNARE VSOP:

Lördag 9 maj: 1:a Tobbe Joelsson (67) 2:a Fredrik Carlsson (73)
Onsdag 13 maj: 1:a Svenne Axelsson (72), 2:a Anders Lindström (73)

All info om VSOP hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

VINNARE TRIVSELGOLFEN 7 maj (13 maj pågående - kommer i nästa veckobrev):

A-klassen: 1.) Torbjörn Johansson (69) 2.) Orvar Bengtsson (71) 3.) Leif Carlsson (72)
B-klassen: 1.) Lars Åberg (67) 2.) Lena Holmsten (70) 3.) Björn Karlsson (71)

Nästa omgång Trivselgolf nr 6 är torsdag 28 maj (redan 50 anmälda)

All info, resultat och regler hittar du på: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/trivselgolf-klubb-55

DAGENS LUNCH I HELGEN 99 kr

Fredag & Lördag: Grillad fläskfilé med cognacsås och råstekt potatis m tillbehör
Söndag:
Stekt rimmat sidfläsk med kokt potatis och löksås

Och som vanligt följer vi uppsatta restriktioner. NYTT: Vi sitter vid varannat bord och MAX 4 pers uppe vid kassaytan!
Ni hittar mer info om restaurangen och utbudet här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny

NY Tvådagarskurs 16-17 maj

Här är ett tillfälle för dig som vill ha en genomgång av ditt golfspel. Vi tränar både sving och närspel. Kursen är öppen för såväl Holms medlemmar som andra (varför inte kombinera med hotellpaket). Vi tränar 3,5 TIM/dag (inkl. fikapaus) i 2 dagar.

• NYINSATT (DÅ DEN FÖRSTA BLEV FULL) 16-17 maj 2020 16/5 kl 13.00-16.30 och 17/5 kl 10.00-13.30
    Fåtal platser kvar - OBS! tiden på lördagen 13.00-16.30
  • Pris 695:- inkl. fika, max 10 personer.

I helgen jobbar Magnus, Anna-Karin och Uffe!

Ha en trevlig helg ... stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna,
håll avstånd och kom ihåg att vara rädd om dig själv och andra!

Magnus