Holms GK - Nyhetsbrev vecka 16

Äntligen lite värme!

Som ni säkert redan läst på Facebook och hemsidan så öppnar vi banan kl 13.00 den 26 april! En efterlängtad säsongsstart för oss alla! Banan ser utmärkt ut och kommer vara i ett bra skick vid öppning!

Fram tills dess går det att spela banan bakvänd green > tee ... dock får ni vara förberedda på att det på sina ställen kan vara ganska blött då tjälen går ur marken.

Fr.o.m. helgen 27-28 april kommer kansliet även att ha öppet på helgerna 8-14.

Ha en skön helg! // Magnus

Ligamedlemmar sökes!

Vi är ett gäng killar i 25-30 årsåldern som nu expanderar vår liga! Vi har ett tak på 12 personer och just nu finns det plats för ytterligare 3-4 spelare. Vi som spelar har runt 10 i hcp och ser gärna att nya medlemmar i vår liga ligger där omkring. Vi spelar varannan lördag och första tillfället är sista helgen i april. Vi avslutar sista helgen i augusti. Förutom en liga kommer vi ha en matchturnering parallellt med ligan.

Är du intresserad av att komma med i vår liga? Hör i så fall av dig till Marcus Elghag på 070-8250907 eller maila till m_elghag@hotmail.com

Välkomna till Holms Golfkrog säsongen 2013

Självklart öppnar även golfkrogen i samband med säsongsstarten den 26 april!

Alla medlemmar erbjuds att tom. 1 maj köpa lunchkort till förra årets pris! Dvs. 790 kr för 11 luncher! (Lunchbuffén kommer att höjas till 89 kr.) Detta innebär att ni kan sätta in 1 000 kr och få 1 200 kr, alt. sätta in 2 000 kr och få 2 400 kr.Vg. använd bg 738-4860 och ange namn och golf-id. samt vad insättningen avser. Lunchkorten finns sedan att hämta på restaurangen.

Vid ev. frågor, ring tel. 0708-10 34 34  // Hälsningar Jonas

Inbjudan - Tävlingsledarutbildning steg 1 (flyttat datum omg 2)

Tävlingsledarutbildning Steg 1 på Volkswagen Golfarena, Halmstad
Utbildning i Tävlingsledning, Regler & Golfens IT-system (GIT).

Avslutning med frivilligt Klubbdomarprov.

KURSTILLFÄLLE

8-9 juni (Gott om platser kvar)

MÅLGRUPP

Utbildningen riktar sig till dig som klubbmedlem, med intresse för tävlingar och regler. Du kanske redan ingår, eller kan tänka dig ingå, i den egna klubbens Tävlingskommitté.

Inga krav på förkunskaper och Klubbdomarprovet efter kursen är valfritt.

LEDARE

Mikael Eriksson - Tournament Director European Tour –

ANMÄLAN

Sker via SISU och endast online, www.sisuidrottsutbildarna.se/halland

Gå in på hemsidan, klicka på ”Kurser” och sök upp önskat kurstillfälle.

Anmälan senast 31 maj

OBS! Max antal platser är 30 st. Vid fulltecknad kurs begränsas antal platser per klubb till 3 st.

VÄLKOMNA / Linda Nevrén - HGDF - Utbildningsansvarig
linda@magnethealth.se

Nya hemsidan lanserad

Ni som de senaste dagarna besökt www.holmsgk.se har sett att vi fått en ny fin layout och lite tydligare struktur. Syftet är att modernisera sidan och göra den lättare att navigera på för besökaren! Lite nytt/ändrat:

• Färre huvudrubriker i menyn
  • Tydligare insortering under "Klubben", "Banan" osv.
  • Gemensam kalender för det generella och tävlingar
  • Tävlingsinbjudningar från andra klubbar hamnar i kalendern
  • NYTT - Vill ni ha in något i kalender, nyhet m.m. på hemsidan ... skicka ett mail till nyhet@holmsgk.se
  • Tidsbokning direkt på startsidan (klicka på önskad tid - logga in på Min Golf > du hamnar direkt på bokningen ...)

Ett tips om ni inte får upp hemsidan genom att klicka på er Favoritlänk i er webbläsare är att ta bort och göra om länken till Favorit då hemsidan nu inte längre har extra/pod i länknamnet. Rensa gärna webbhistorik och cacheminne med så ska allt funka ...Har ni frågor om hemsidan? Skicka ett mail till magnus@holmsgk.se

HP HN Golfen 2013

I år går kvalet i HP HN Golfen på Haverdal, Halmstad, Harabäckens och Varbergs GK lördag den 18 maj. Sista anmälan 10 maj. Final spelas 9 juni på Ringenäs GK. Mer info här >>

Var rädda om rangen

I början av säsongen är grödor och växtlighet mycket känsliga och skador som uppkommer innan det börjat växa rejält tar alltid längre tid att läka.

Vi har noterat att en hel del skador med uppslagna torvor har uppkommit. Det är tråkigt att se att torvorna inte återplacerats. Innebörden blir att det blir ojämnt för kommande gräsklippning och hålen tar tid att växa igen.

Vi vill därför uppmana alla att framför allt använda mattorna på rangen, alt. vara nogranna med att laga uppslagna torvor efter er om ni står på övningsfältet. Vi hoppas och tror att ni respekterar detta så får vi ett bättre och mer hållbart underlag till säsongen.

Platser kvar på seniorträningen

Ännu finns det platser kvar på seniorträningen! Kontakta Uffe för mer information om vilka dagar och tider! 035-381 16

Registrera era ronder redan från säsongsstart!

I förra veckans brev kunde ni läsa information om EGA Exakt hcp och EGA Exakt tävlingshcp.

Som ett litet tips inför säsongsstarten uppmanar vi er att ta som vana att registrera alla era spelade ronder under året. Fördelen med att göra det är att du alltid kommer att spela på ett rättvisande hcp för just DITT spel.

Har du frågor om hur man gör eller vill ha hjälp med att registrera din färdigspelade rond? Kom in till kansliet så hjälper vi dig eller berättar för dig hur du ska göra (förutsatt att det är under kansliets öppettider mån-torsd 8-16, fre-sön 8-14).