Nyhetsbrev v.12 - 2020

Tillsammans är vi starka!

Bästa medlemmar ... nu gäller det att vi verkligen står starka och enade i kampen mot coronaviruset. Klubben följer alla uppsatta rekommendationer både från Folkhälsomyndigheten och SGF. Än så länge arbetar vi enligt plan för att snart kunna öppna banan för spel. Golfen är ju en friskvårdande aktivitet där man andas in frisk luft och kan välja att inte vara nära de man spelar ihop med, inga stora folksamlingar osv. Så vi hoppas tillåtelsen att spela golf och att vara utomhus kvarstår i denna svåra pandemisituation. Vi återkommer i god tid innan öppning med särskilda direktiv avseende incheckning, hygienregler etc.

Vi håller just nu även på med att arbeta fram en lösning avseende lunchservering i restaurangen, som av förståeliga skäl kommer vara begränsad ett tag, men vi ska ändå på något sätt försöka erbjuda en hög servicegrad, men med största möjliga säkerhetstänk både för medlemmar, gäster och vår personal. Rent praktiskt återkommer vi inom kort med hur det kommer att fungera!

AKTUELLT NU - Har ni för avsikt att komma upp och hälsa på i shopen, kansliet, eller prata med banpersonalen gäller samma direktiv som i övriga samhället ... minsta symptom på förkylning, hosta, etc. då vill vi ej ha några besök - annars är ni hjärtligt välkomna!

Låt oss ALLA hjälpas åt att försöka få säsongen 2020 bli så bra som möjligt. Det är nu vi måste plocka fram gemenskapen och visa att vi tillsammans klarar av denna svåra och utsatta situation. Det kommer att bli som "vanligt" igen, men det dröjer nog ett tag.

Var rädda om er och alla utsatta ni känner, visa riskgrupperna särskild omsorg och hänsyn!

TOPP 5 - GISSA ÖPPNING (209 tävlande - nytt rekord!)
Nu plockas gissningarna bort på löpande band! Ni kan följa vilka som är kvar via länken (nu fungerande!)

20 mars 8.00 Stefan Bengtsson
20 mars 9.00 Anders Henriksson
20 mars 10.00 Annika Filipsson
20 mars 10.00 Karl-Olof Johansson
20 mars 10.00 Hans Gustafsson

STÄDDAGEN SÖNDAG DEN 29 MARS - INSTÄLLD
Enligt rekommendationer från SGF skjuter vi tillsvidare upp städdagen och får återkomma med nytt (eventuellt) datum. Skulle vi inte kunna hitta ett datum där vi kan samla de som vill hjälpa till på en dag, så ska vi försöka ge alla chansen att hjälpa till ideellt på annat sätt. Är du redan nu sugen på att komma upp och hjälpa till? Hör av dig till mig på 035-38400 eller via mail magnus@holmsgk.se

INFORMATIONSKVÄLLAR OM VÄRLDSHCP OCH REGLER - INSTÄLLDA
Pga. låg anmälningsgrad ställer vi in informationskvällarna nästa vecka. Ser vi ett behov framöver kommer vi erbjuda nya tillfällen. Tillsvidare går det bra att höra av sig till mig (070-3536447) eller Uffe (070-8584152) för att ställa eventuella frågor om det nya handikappsystemet eller läsa själv på SGF:s informationssida: Klicka här för att komma till utbildningen >>

BUSSRESAN TILL TIMMENDORFER STRAND FLYTTAD TILL 6-8 SEPTEMBER
Alla som anmält sig till bussresan i maj har tidigare i veckan fått ett separat mail med all nödvändig info om flytten av resan till 6-8 september.

Ta hand om varandra och ha en mysig helg!

Magnus Månsson / Klubbchef

MARSERBJUDANDE Fullvärdig Medlem 2020

VÅRENS CHANS! Känner du/ni någon som ännu inte bestämt dig för klubb 2020? Fram till 31/3-2020 kan man gå med som NY fullvärdig medlem hos oss för endast 4900 kr (ord 5900 kr). Medlemsanmälan gör man på: http://www.holmsgk.se/…/kl…/medlemskap/ansokan-om-medlemskap

OCH du vet väl om att DU som medlem får en värvningspremie i form av 1 greenfeebiljett + 2 luncher i restaurangen (värde 798 kr) OM du värvar en NY fullvärdig medlem!?

Du som är medlem är en perfekt ambassadör för Holms GK! Låt fler komma och trivas hos oss på Holms GK!

VÄRVA EN NY MEDLEM TILL HOLMS GK!
VAR RÄDDA OM VARANDRA!