Nyhetsbrev nr.49 - 2021

Dags för luciafirande på måndag!

Natten går tunga fjät, runt gård och stuva ... ja så sjungs det kring lucia som ska firas på måndag. Här på Holm har det åkts en del skidor också i tunga fjät (spår) ... tyvärr måste vi påpeka att det är ABSOLUT förbjudet att åka över greener och greenområden (det är någon som lyckats med den bedriften, trots uppmaningar i veckobrevet förra veckan ... troligtvis en icke-medlem - hoppas vi.). Är ni här och ser någon åka på det sättet får ni gärna säga ifrån! Det finns nu ett spår uppkört runt banan - OBS! Tänk på att det pågår arbete med broarna på hål 5 och 6 (lämpligt att åka på hål 1-4 eller 8-9, alternativt bara hål 10-18) ... ALL skidåkning sker på egen risk och tänk på att isarna på sjöarna ej är genomfrusna!

LÖRDAGSÖPPET I SHOPEN - Shopen har nu lördagsöppet ända fram till jul mellan 10.00-12.00 t.o.m. den 18/12 för julklappsinköp. Uffe kör 40% på alla kläder (OBS! regnkläder 30%). Han har även en hel del skor kvar till mellan 30-70% rabatt, samt mängder av REA-klubbor till bra priser!

FAKTURAPÅMINNELSE NR 1 - Som vanligt är det en hel del som glömt, missat eller av någon annan anledning ännu inte betalt sin första faktura för 2022 som skickades ut i mitten av oktober med förfallodag i början av november (detta gäller fullvärdiga medlemmar och vardagsmedlemmar som har faktura ... autogiromedlemmar började dras 31/10-2022). Vi kommer efter den 31/12-2021 att skicka ut påminnelsefaktura 2 med en förseningsavgift på 300 kr för de som ej betalt, så med detta påpekat så hoppas vi att ni som missat att betala in del 1 gör detta så snart som möjligt. Tack på förhand!

OBS! Har ni av någon anledning inte fått eller kanske slarvat bort fakturan? Hör av er på 035-38400 eller mail magnus@holmsgk.se så skickar jag en ny via mail!

Ha en trevlig luciahelg!

Magnus

JULTÄVLING - Vinn ett Golfhäfte 2022 & överraskningspris

Vad är DITT bästa golfminne hos oss på Holms GK under 2021? Låt bara din fantasi sätta gränserna ... roligt, tråkigt, galet, seriöst, halvseriöst, romantiskt ... whatever! Kriteriet för att vinna är att din upplevelse var här på Holms GK under året som gick.

Juryn kommer att utse 1 vinnare och även en 2:a och 3:a. Vinnaren får ett Golfhäfte för 2022, samt lite andra överraskningar - totalt värt 1000 kr, 2:an och 3:an får tröstpriser värda 250 kr vardera.

SISTA dag för att skicka in DITT bidrag är söndag 19 december, så hinner vinnarna få sina klappar innan julafton!

Du skickar in ditt bidrag/berättelse till: magnus@holmsgk.se (bifoga gärna bild om upplevelsen är förevigad). Genom ditt deltagande godkänner du även GDPR (dvs. att vi får publicera ditt namn och bidrag i kommande veckobrev efter den 19/12)

LYCKA TILL! Vi ser fram emot att läsa din story!

GOLFHÄFTET - Årets julkampanj är igång!

I år har ni som vanligt möjligheten att köpa Golfhäftet hos oss.

Med Golfhäftet kan du spela golf för halv greenfee på fler än 1 150 banor i Europa. Du behöver alltså endast spela 2–2,5 rundor innan du har tjänat igen dina pengar. Golfhäftet är med andra ord den perfekta julklappen till golfspelaren som har allt!

Nu till jul kör Golfhäftet en kampanj, där man för varje 2 stycken Golfhäftet får välja en extra gåva – utan kostnad! Det finns tre gåvor att välja mellan; ett par golfstrumpor från Lannersocks, en varm golfmössa från Fifty4 Perfect Score och en uppsättning LifeTime Peggar som du kan använda om och om igen.

HUR KÖPER MAN? Kostnad 495 kr per kort

- I shop/kansli när vi är på plats, ring och kolla tillgänglighet innan 035-38400
- Beställ via mail magnus@holmsgk.se , uppge namn och vilka 2 mailadresser som korten ska beställas på
- Betalning sker via SWISH på 123 225 22 11 eller via faktura, uppge vilket betalsätt ni vill ha i mailet
- Vi skickar hem korten via post i de fall ni inte kommer ut till oss.

SJÄLVKLART KAN MAN KÖPA 1 KORT OCKSÅ, utan gåvan dock ...

Shop/kansli har öppet till och från under vintern ... ring gärna innan!

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!