Nyhetsbrev nr.46 - 2021

Snart bara en månad kvar till julafton!

Oj vad tiden går! Snart närmar vi oss julafton och ett nytt år. Personligen ser jag verkligen fram emot nästa säsong redan nu ... det kommer bli min 10:e säsong som klubbchef på klubben och det blir bara roligare och roligare! Vi har en fin bana och anläggning att presentera och fantastiska medlemmar. Med mycket nyheter och en del nya aktiviteter (återkommer med dessa) kan det bara bli en bra säsong!

NYA BROAR PÅ G: Det pågår för fullt byggnation av nya broar både på 5:an och 6:an, stålbalkar är på plats och nu ska broarna kläs med trä. Även broarna på hål 11 renoveras med nya räcken.

SHOP & KANSLI ÖPPET TILL OCH FRÅN - Såhär dags på säsongen har shop & kansli öppet till och från. Vi är oftast på plats på förmiddagarna sen blir det jobb hemifrån på eftermiddagarna, ni kan alltid nå oss via mail info@holmsgk.se. Vill ni besöka shopen - ring gärna innan på 035-384 00

LÖRDAGSÖPPET I SHOPEN - Shopen har denna helgen helt stängt, men kommer ha öppet 10.00-12.00 lördagar fr.o.m. den 27/11 t.o.m. den 18/12 för julklappsinköp.

Ha en härlig novemberhelg!

Magnus

GOLFHÄFTET - Årets julkampanj är igång! + EXTRA BOOST under Black Week med PLUS på köpet 22-29/11

EXTRA BOOST under Black Week med PLUS på köpet 22-29/11

I år har ni som vanligt möjligheten att köpa Golfhäftet hos oss.

Med Golfhäftet kan du spela golf för halv greenfee på fler än 1 150 banor i Europa. Du behöver alltså endast spela 2–2,5 rundor innan du har tjänat igen dina pengar. Golfhäftet är med andra ord den perfekta julklappen till golfspelaren som har allt!

Nu till jul kör Golfhäftet en kampanj, där man för varje 2 stycken Golfhäftet får välja en extra gåva – utan kostnad! Det finns tre gåvor att välja mellan; ett par golfstrumpor från Lannersocks, en varm golfmössa från Fifty4 Perfect Score och en uppsättning LifeTime Peggar som du kan använda om och om igen.

HUR KÖPER MAN? Kostnad 495 kr per kort

- I shop/kansli när vi är på plats, ring och kolla tillgänglighet innan 035-38400
- Beställ via mail magnus@holmsgk.se , uppge namn och vilka 2 mailadresser som korten ska beställas på
- Betalning sker via SWISH på 123 225 22 11 eller via faktura, uppge vilket betalsätt ni vill ha i mailet
- Vi skickar hem korten via post i de fall ni inte kommer ut till oss.

SJÄLVKLART KAN MAN KÖPA 1 KORT OCKSÅ, MEN DÅ INGÅR INGA GÅVOR eller PLUS

Har du förslag på evenemang, aktiviteter, tävlingar eller annat?

Vi strävar alltid efter att ha evenemang, aktiviteter och tävlingar som passar alla medlemmar, men ibland blir vi hemmablinda!

Vill du vara med och påverka det vi erbjuder? Skicka i så fall in ditt förslag via nedan länk ... Det kan vara vad som helst, endast fantasin sätter gränser.

Saknar du något på klubben - facilitet, tävling, aktivitet, evenemang m.m?

Skulle just DIN idé vara genomförbar och vi väljer att aktivera den kommer du att belönas med en trevlig premie!

Shop/kansli har öppet till och från under vintern ... ring gärna innan!

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!