Nyhetsbrev nr.45 - 2021

Fars Dag på söndag!

Nu på söndag är det fars dag! Varför inte komma upp och shoppa nåt fint i shopen? Uffe håller shopen öppet mellan 10.00-12.00 på lördag den 13/11.

BANAN STÄNGD FÖR SÄSONGEN: Ni ska alla ha fått ett mail om att vi stängde banan med ordinarie slinga och greener för säsongen i måndags, men upprepar det här om någon missat det (vi har nämligen haft ett fåtal som försökt sig på att komma ut och spela under veckan i alla fall.). Vi återkommer längre fram huruvida vi har möjlighet att kunna öppna 9 hål för vinterspel eller ej (hänger på hur underlaget återhämta sig efter allt regnande i oktober och i början av november).

SHOP & KANSLI ÖPPET TILL OCH FRÅN - Såhär dags på säsongen har shop & kansli öppet till och från. Vi är oftast på plats på förmiddagarna sen blir det jobb hemifrån på eftermiddagarna, ni kan alltid nå oss via mail info@holmsgk.se. Vill ni besöka shopen - ring gärna innan på 035-384 00

LÖRDAGSÖPPET I SHOPEN - Shopen kommer till att börja med ha öppet 10.00-12.00 lördag 13/11 och 10.00-13.00 lördag den 27/11. Sen kommer det några hela helger i december för inhandlande av julklappar ... vi återkommer med datum och tider för detta.

KLUBBHUSET STÄNGT  - Vi har nu helt låst i klubbhuset, men om man är ute och promenerar och får behov av toalett så är toaletten på gården öppen.

RANGEN HELT STÄNGD PGA RISK FÖR PLUGGADE BOLLAR - Vi har stängt av bollmaskinen ... hela rangen inklusive öveningsfältet är stängt. När underlaget tillåter kommer vi lägga ut bollar för självplock och vi kommer meddela detta via hemsida och veckobrev.

Ha en härlig fars-dags-helg!

Magnus

Halmstad Golf Academy - Är ni sugna på en golfresa till värmen 2022?

Om ni inte visste det redan så har Uffe Pettersson, Henrik Staff och Anders Israelsson övergått till Halmstad Golf Academy (tidigare Golf Joy Academy). Vi erbjuder helhetslösningar på attraktiva golfdestinationer för dig som golfare!

Vad kan ni förvänta er av oss?

Vår målsättning är att du som elev/gäst ska känna dig väl omhändertagna hela vägen. Naturligtvis finns vi där för dig på träningen, men vi är även din reseledare som ordnar med allt annat runtomkring, så som transfer, aftergolf, gemensamma middagar mm. Genom åren har vi haft nöjet att få ha flera hundra personer som deltagare på våra golfskolor. Den goda stämningen och gemenskapen som vi har i grupperna har gjort att vi har många nöjda kunder som väljer att åka med oss år efter år. Håll gärna koll på våra kommande golfresor, välkommen att följa med oss!

Besök vår hemsida och ta del av våra erbjudanden och resmål: https://halmstadgolfacademy.se/

GOLFHÄFTET - Årets julkampanj är igång!

I år har ni som vanligt möjligheten att köpa Golfhäftet hos oss.

Med Golfhäftet kan du spela golf för halv greenfee på fler än 1 150 banor i Europa. Du behöver alltså endast spela 2–2,5 rundor innan du har tjänat igen dina pengar. Golfhäftet är med andra ord den perfekta julklappen till golfspelaren som har allt!

Nu till jul kör Golfhäftet en kampanj, där man för varje 2 stycken Golfhäftet får välja en extra gåva – utan kostnad! Det finns tre gåvor att välja mellan; ett par golfstrumpor från Lannersocks, en varm golfmössa från Fifty4 Perfect Score och en uppsättning LifeTime Peggar som du kan använda om och om igen.

HUR KÖPER MAN? Kostnad 495 kr per kort

- I shop/kansli när vi är på plats, ring och kolla tillgänglighet innan 035-38400
- Beställ via mail magnus@holmsgk.se , uppge namn och vilka 2 mailadresser som korten ska beställas på
- Betalning sker via SWISH på 123 225 22 11 eller via faktura, uppge vilket betalsätt ni vill ha i mailet
- Vi skickar hem korten via post i de fall ni inte kommer ut till oss.

SJÄLVKLART KAN MAN KÖPA 1 KORT OCKSÅ, MEN DÅ INGÅR INGA GÅVOR

Shop/kansli har öppet till och från under vintern ... ring gärna innan!

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!