Nyhetsbrev nr.44 - 2021

Höstlov - banan fortfarande öppen för höstspel!

Snart har alla löv fallit från träden och dagstemperaturen har börjat sjunka ner till ensiffrigt. På banan har banpersonalen nu fått ut 600 ton dressand vilket kommer göra nytta framöver.

ÖPPETSTATUS: Banan kommer att vara fullt öppen veckan ut. Spelar ni så var beredda på att det är blött och väldigt sandigt på samtliga fairways efter dressningen. Som ni säkert sett så kommer det enligt prognosen komma mellan 30-35 mm regn i helgen vilket tyvärr inte kommer att gynna banan.

Från och med måndag 8/11 kommer vi att börja bygga nya broar på hål 5 och 6. Därför kommer hål 1-9 att stängas för säsongen. Hål 10-18 kommer vara öppna från måndag.
(OBS! OM det inte är för blött efter helgen - följ info på hemsida och Facebook!) ... bollränna gäller!

FRISKVÅRDSINTYG - Väldigt många ringer och mailar om kvitto och friskvårdsintyg. Enligt Skatteverkets regler behöver ni för arbetsgivaren endast kunna uppvisa er bankbetalning + fakturan. Har er arbetsgivare anlitat Actiway eller annan friskvårssamordnare behövs friskvårdsintyg från oss. För att spara tid vill jag gärna att ni då uppger era 4 sista i personnumret vid er begäran så slipper vi maila fram och tillbaka mer än en gång och ni får intyget snabbare. OBS! Det är endast spelavgiften som är avdragsgill för friskvård.

ETT OCH SAMMA NUMMER SHOP/KANSLI - Vi har nu samma nummer till shop/kansli 035-384 00 ... shopens gamla nummer 035-381 16 är avslutat.

SHOP & KANSLI ÖPPET TILL OCH FRÅN - Såhär dags på säsongen har shop & kansli öppet till och från. Vi är oftast på plats på förmiddagarna sen blir det jobb hemifrån på eftermiddagarna, ni kan alltid nå oss via mail info@holmsgk.se. Vill ni besöka shopen - ring gärna innan på 035-384 00

RANGEN HELT STÄNGD PGA RISK FÖR PLUGGADE BOLLAR - Vi har stängt av bollmaskinen ... hela rangen inklusive öveningsfältet är stängt. När underlaget tillåter kommer vi lägga ut bollar för självplock och vi kommer meddela detta via hemsida och veckobrev.

KLUBBHUSET ÖPPET - Ellåset på klubbhuset är öppet 8.30-17.00 och toan på gården öppen som vanligt.

Ha en mysig allhelgonahelg!

Magnus

Företagsmedlemskap Holms GK

Är du egen företagare och medlem hos oss?

Vet du om att vi har speciella företagsmedlemskap för dig? Vill du veta mer?

Hör av dig till Magnus på 035-384 00 eller via mail: magnus@holmsgk.se

Vill du bli sponsor kan vi även skräddarsy ett sponsorpaket för dig!

Premiär för Halmstad Indoor Golf ute i Flygstaden - Holms GK partnerklubb med förmåner

På lördag den 6 november öppnar Halmstad Indoor Golf på
Kundvägen 5! Golfcentret är en del av Indoor Golf Group -
Sveriges största aktör för simulatorgolf.

På Halmstad Indoor Golf finns det 6 st TrackMan 4-simulatorer där man kan spela 120+ banor
eller träna på rangen med alla tänkbara TrackManvärden.

Holms GK är utvald som partnerklubb vilket innebär ett par
förmåner för alla medlemmar:

• Gratis medlemskap i Indoor Golf Group
  • 5% rabatt på ord.pris från första bokningen och upp till 10%* (se nedan) extra återbäring på spel
  • Fram till 14/11 får alla medlemmar 20% rabatt på ord.pris vid 1 bokningstillfälle. För att utnyttja detta erbjudande, ange kod HALMSTAD20 när du bokar dina tider på Sweetspot (notera att man inte kan få dubbel rabatt, dvs 5% +20%).

* Återbäring på spel varje månad: För varje krona du bokat speltid för får du 1 poäng som efter du passerat 1000 poäng mynnar ut i krediter du kan betala med framöver ( 1000-1499 = 50 kr kredit, 1500-1999 = 150 kr kredit, 2000-2499 = 200 kr kredit, 2500-2999 = 250 kr kredit )

Halmstad Indoor Golf har öppet mellan 9-21 alla dagar (vissa avvikande tider under jul och nyår, se hemsidan).

För mer info och prislistor klicka HÄR

För att boka tider klicka HÄR ( vid ankomst uppger ni att ni kommer från Holms Golfklubb för att få rätt pris )

Vill du nå Halmstad Indoor Golf via email, skriv till info@halmstadindoorgolf.com

Älska golf. Året runt!

Välkomna hälsar Halmstad Indoor Golf

GOLFHÄFTET - Årets julkampanj är igång!

I år har ni som vanligt möjligheten att köpa Golfhäftet hos oss.

Med Golfhäftet kan du spela golf för halv greenfee på fler än 1 150 banor i Europa. Du behöver alltså endast spela 2–2,5 rundor innan du har tjänat igen dina pengar. Golfhäftet är med andra ord den perfekta julklappen till golfspelaren som har allt!

Nu till jul kör Golfhäftet en kampanj, där man för varje 2 stycken Golfhäftet får välja en extra gåva – utan kostnad! Det finns tre gåvor att välja mellan; ett par golfstrumpor från Lannersocks, en varm golfmössa från Fifty4 Perfect Score och en uppsättning LifeTime Peggar som du kan använda om och om igen.

HUR KÖPER MAN? Kostnad 495 kr per kort

- I shop/kansli när vi är på plats, ring och kolla tillgänglighet innan 035-38400
- Beställ via mail magnus@holmsgk.se , uppge namn och vilka 2 mailadresser som korten ska beställas på
- Betalning sker via SWISH på 123 225 22 11 eller via faktura, uppge vilket betalsätt ni vill ha i mailet
- Vi skickar hem korten via post i de fall ni inte kommer ut till oss.

SJÄLVKLART KAN MAN KÖPA 1 KORT OCKSÅ, MEN DÅ INGÅR INGA GÅVOR

Shop/kansli har öppet 9.00- stängning efter beläggning

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!