Nyhetsbrev nr.43 - 2021

Banan öppen för spel! Bollränna från måndag 1/11

Ni som följer Holms GK på Facebook kanske såg att vi glädjande nog kunde öppna upp banan redan i söndags efter förra veckans regnande. Jättekul att banan håller såpass bra nu. Vi fortsätter hålla banan öppen så länge det går. Greenerna kommer vara öppna tills det blir kontinuerlig frost.

Bokning via Min Golf gäller veckan ut sen är det bollränna från och med måndag 1/11. OBS! Ni som spelar får vara beredda på att det är blött på sina ställen, men med lägesförbättringen går det fint att spela.

SHOP & KANSLI STÄNGT TORSDAG - FREDAG 28-29/10 - Uffe är iväg på golfmässa och jag har semester torsdag/fredag, så vi håller shop/kansli stängt under dessa dagar.

RANGEN HELT STÄNGD PGA RISK FÖR PLUGGADE BOLLAR - Vi har stängt av bollmaskinen ... hela rangen inklusive öveningsfältet är stängt. När underlaget tillåter kommer vi lägga ut bollar för självplock och vi kommer meddela detta via hemsida och veckobrev.

KLUBBHUSET ÖPPET IGEN - Ellåset på klubbhuset är nu öppet 8.30-17.00 och sen är ju toan på gården öppen som vanligt.

ETT NUMMER TILL KANSLI/SHOP - Fr.o.m. nu har vi stängt av 035-38116 (shopen) och ni ringer endast 035-38400 för att komma till kansli/shop.

ÖPPETTIDER I KANSLI/SHOP: Helger stängt, måndag-fredag 9,00- stängning efter beläggning (ring gärna 035-38400 för att kolla innan ni åker ut)

Ha en härlig oktoberhelg och glöm inte att det är dags att ställa om klockan mellan lördag/söndag!

Magnus

GOLFHÄFTET - Årets julkampanj startar nu!

I år har ni som vanligt möjligheten att köpa Golfhäftet hos oss.

Med Golfhäftet kan du spela golf för halv greenfee på fler än 1 150 banor i Europa. Du behöver alltså endast spela 2–2,5 rundor innan du har tjänat igen dina pengar. Golfhäftet är med andra ord den perfekta julklappen till golfspelaren som har allt!

Nu till jul kör Golfhäftet en kampanj, där man för varje 2 stycken Golfhäftet får välja en extra gåva – utan kostnad! Det finns tre gåvor att välja mellan; ett par golfstrumpor från Lannersocks, en varm golfmössa från Fifty4 Perfect Score och en uppsättning LifeTime Peggar som du kan använda om och om igen.

HUR KÖPER MAN? Kostnad 495 kr per kort

- I shop/kansli när vi är på plats, ring och kolla tillgänglighet innan 035-38400
- Beställ via mail magnus@holmsgk.se , uppge namn och vilka 2 mailadresser som korten ska beställas på
- Betalning sker via SWISH på 123 225 22 11 eller via faktura, uppge vilket betalsätt ni vill ha i mailet
- Vi skickar hem korten via post i de fall ni inte kommer ut till oss.

Shop/kansli har öppet 9.00- stängning efter beläggning

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!