Nyhetsbrev nr.42 - 2021

Flaggtävlingen genomförd i grevens tid ... banan stängs tillsvidare!

I lördags avslutade vi tävlingssäsongen här på Holms GK med årets flaggtävling som sponsrades av Motorhalland - stort tack! Det blev en härlig tävling med bra golfväder och en helt okej bana för årstiden. Det var tätt i toppen och många som lyckades ta sig hela vägen till 18:e hålet och även förbi det ... vann gjorde Thomas Carlsson som kom ända fram till green på hål 19 (1:an), tätt följd av Fredrik Linné och Gunilla Persson - GRATTIS till alla 10 pristagare!

Hela resultatlistan hittar du här: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/resultat-flaggtavling-2021

BANAN STÄNGD TILLSVIDARE PGA VÄTAN - Från idag torsdag håller vi banan stängd tillsvidare efter de senaste dygnens regnande. Det har kommit närmre 60 mm regn på 48 timmar. Bäcken är översvämmad och har gått upp på green på hål 11. Vi återkommer i början av nästa vecka med prognos OM och när vi eventuellt kan öppna igen.

RANGEN OCKSÅ HELT STÄNGD - Vi har även stängt av bollmaskinen ... hela rangen inklusive öveningsfältet är stängt.

KLUBBHUSET LÅST - I och med att vi stängt banan kommande 4 dagar har vi även låst klubbhusets dörr. Är ni ute och promenerar och vill använda toa så är toan på gården öppen som vanligt.

IGÅR SKICKADES FAKTURA DEL 1 UT - Igår skickade jag ut fakturor med 50% av kostnaden för 2022 till fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar, 100% för de som är autogirokunder. Även städavgift 200 kr lades på fakturan för er som ej är berättigade avdrag för den. Alla övriga medlemskap kommer att faktureras i mars 2022 + del 2 för ovan (greenfeemedlemskap, studenter, sommarmedlemmar, företagsmedlemmar etc.)

ÖPPETTIDER I KANSLI/SHOP: Helger stängt, måndag-fredag 9,00- stängning efter beläggning (ring gärna 035-38400 för att kolla innan ni åker ut)

Ha en härlig oktoberhelg!

Magnus

Shop/kansli har öppet 9.00- stängning efter beläggning

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!