Nyhetsbrev nr.41 - 2021

Dags för flaggtävling 2021 och restaurangavslutning!

Oktober har än så länge varit en strid mot regn, blåst och kyla, men vi kämpar emot och kan glädjande nog meddela att vi kommer att köra lördagens Flaggtävling med start 8,30. Antalet deltagare har desarmerats något, men det är ändå 78 deltagare som kommer till start - OM någon vill efteranmäla sig och hoppa in så har det blivit 6 st trebollar pga. några avhopp. Så först till kvarn på dessa 6 platser. Ring mig eller messa mig på 070-3536447 så lägger jag in er (uppge namn och golf-ID i sms).

Vi hade igår personalmästerskap på eftermiddagen och tog då beslutet att banan är såpass spelbar att det går att genomföra tävlingen. I natt har det bara kommit knappt 5 mm regn och solen ska skina under fredagen och det verkar som vi får bra väder lördag också.

LÄGESFÖRBÄTTRING UTÖKAS - Från idag fredag kör vi lägesförbättring även i semiruffen (1 scorekort)

NÄSTA VECKA BÖRJAR FAKTUROR 2022 SKICKAS UT - Med start nästa vecka kommer 50% av kostnaden för 2022 skickas ut via post till fullvärdiga, samt vardagsmedlemmar, 100% för er som är autogirokunder. Även städavgift 200 kr kommer att läggas på denna faktura för er som ej är berättigade avdrag för den. Alla övriga medlemskap kommer att faktureras i mars 2022 (greenfeemedlemskap, studenter, sommarmedlemmar, företagsmedlemmar etc.)

ÖPPETTIDER I KANSLI/SHOP: Helger stängt (dock öppet denna lördag pga tävling) måndag-fredag 9,00- stängning efter beläggning (ring gärna 035-38400 för att kolla innan ni åker ut)

I helgen jobbar Anna-Karin & Magnus lördag

Ha en härlig hösthelg!

Magnus

Restaurangen öppnar upp under tävlingsdagen - lördag 16 oktober - LUNCHBUFFÉ 100 kr

ALLA är välkomna upp och äta en god buffé för 100 kr under lördagen. Filip kommer att köra en blandad varm buffé för 100 kr mellan 11,30-16,00.

Kaffe, dryck, korv, tilltugg kommer även att finnas under hela dagen i begränsad storlek ... "det som finns kvar"!

Efter lördagen stänger restaurangen helt för säsongen!

OBS! Det finns varuautomat att tillgå med dryck och lite choklad i klubbhuset. Kaffeautomaten är för närvarande ur funktion då leverantören väntar på en reservdel som tillverkas i Kina och kommer att dröja. Så från och med söndag får man ta med sig kaffe själva om man vill ha kaffe eller varm dryck.

PASSA PÅ ... Klubbresa våren 2022 Timmendorfer Strand 24-26 april - 16 Platser kvar

Det har varit många turer fram och tillbaka under pandemin avseende denna bussresa som ursprungligen skulle gå av stapeln 10-12 maj 2020, men som i omgångar flyttats pga. pandemin.

Nu gällande datum är 24-26 april 2022 och vi är nu 37 personer som ska resa av ursprungliga 53 anmälda. ALLTSÅ så släpper vi nu dessa 16 platser för ny anmälan till er som kanske blivit sugna på en golfresa framåt våren.

Holm GK´s ”All inclusive resa” innehåller det mesta, se nedan:

Golfresidenz i Timmendorfer Strand ligger bara en timma från Puttgarden. Det här är en 3-stjärnig golfanläggning med boende alldeles intill golfbanan. Rummen är ljusa och smakfullt inredda. De är utrustade med moderna bekvämligheter. Det finns fritt WiFi på anläggningen. Receptionen och andra hotellfunktioner finns i det nyrenoverade klubbhuset.

I klubbhuset äter vi vår frukostbuffé och middag. Det serveras givetvis också lunch till de som önskar, detta ingår dock inte i vårt paketpris. Det bästa med Golfresidenz är golfen! Här bor man precis vid golfbanan Seeschlösschen. Det är en 36-hålsanläggning med ett mycket bra träningsområde. På följande länk hittar du mer information: www.hotel-golfresidenz.de/

• Resa i toppmodern långfärdsbuss Halmstad – Timmendorfer Strand t/r.
  • Två nätter i dubbel- eller enkelrum.
  • Två frukostar och två middagar ingår i denna resa.
  • Tre rundor golf. På ankomstdagen spelar vi en runda på den södra banan som är en något kortare 18-håls bana (par 61). De två följande dagarna spelar vi på den norra som är en fullängdsbana.
  • Fri tillgång till SPA-avdelning med flera olika bastubad och ett gym. Den som önskar kan också unna sig en wellnessbehandling men då på egen bekostnad.

Söndag 24 april

• Samling tidig morgon för avresa från Halmstad Arena, fikapaus på vägen. Vi reser via Rödby-Puttgarden.
  • Besök på Bordershop i Puttgarden.
  • Vi beräknar anlända till Golfresidenz ca: 14:00. Efter incheckning spelar vi en runda på södra banan med första start 15:00.
  • Efter spel väntar en välkomst-middagsbuffé 21:00.

Måndag 25 april

• Vi laddar upp med frukost i klubbhuset före första start som planeras till klockan 10:00.
  • Efter golfen finns det goda möjligheter till ett besök i SPA-anläggningen.
  • I klubbhuset serveras utmärkt lunch för de som så önskar. Detta sker då på egen bekostnad.
  • På kvällen serveras middagsbuffé i klubbhuset 20:00.

Tisdag 26 april

• Vi laddar upp med frukost i klubbhuset före första start som även idag planeras till klockan 10:00.
  • Efter ronden har vi möjlighet att duscha och fräscha till oss i klubbhuset.
  • Avresa mot Puttgarden och Sverige ca 17:00 med beräknad ankomst i Halmstad vid midnatt.

Pris för resan är beräknad till 4 650 kr per person vid boende i dubbelrum. Önskas enkelrum tillkommer 600 kr. 500 kr kommer att faktureras av GolfJoy Travel när vi skickat in din anmälan och resterande ska slutbetalas i februari/mars 2022.

Vill du åka med? Skicka då ett anmälningsmail till mig på magnus@holmsgk.se, mailet ska innehålla:

• Golf-ID
  • För- och efternamn
  • Enkel- eller del i dubbelrum och vem du i så fall ska dela med?
  • Eventuella allergier
  • Förutom golfbag - reser du med liten, mellan eller stor resväska? (För planering av buss)
  • Något annat vi bör känna till?

Frågor besvaras av Thomas Holmsten 072-5254022 & Magnus Månsson 070-3536447 (som båda åker med på resan)

Shop/kansli har öppet 9.00- stängning efter beläggning

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!