Nyhetsbrev nr.39 - 2021

Regnet det bara öser ner ... banan stängd idag fredag!

Ingen har väl kunnat undvika att det kommit massor av nederbörd de senaste dagarna. I skrivande stund har det sedan i måndags kommit drygt 60 mm regn och det fortsätter.

Detta har för närvarande gjort banan ospelbar. Därför är banan stängd och så även rangen! Beslut om spel i helgen tas senast kl 7.15 i morgon bitti.

RESTAURANG & CAFÉ - Då vädret medfört att bokningsläget är väldigt sparsamt har vi beslutat att sluta servera lunch i restaurangen för denna säsongen. Det kommer finnas dryck, mackor, samt korv & bröd att tillgå. Då Filip kommer att hoppa ut och hjälpa till på banan i Stefans gäng från och med måndag så kommer Magnus även ta hand om fikat i restaurangen. Skylt om tillvägagångssätt kommer att finnas på dörren i restaurangen från och med måndag.

FLAGGTÄVLINGEN FLYTTAD - Pga vädret och underlaget på banan testar vi att skjuta fram flaggtävlingen till lördagen den 16 oktober. Går det inte att genomföra tävlingen då heller ställs den in helt. Ni som betalt startavgiften har pengarna innestående/tillgodo till den 16:e, skulle tävlingen ej genomföras betalar vi tillbaka startavgiften (återkommer med praktisk info om det). MAX antal spelare sänkt till 100 då mörkret kommer tidigare om 2 veckor. Finns platser kvar (84 anmälda av 100)!

TRIVSELGOLFEN - Tyvärr fick vi ställa in gårdagens Trivselgolf pga vätan. Huruvida vi kör sista omgången återkommer jag till efter helgen. Oavsett kommer vi försöka köra den utlovade avslutningen med god gulaschgryta och prisutdelning för de som deltagit under hösten. Mail med inbjudan till detta kommer ut på måndag till berörda.

I helgen jobbar Anna-Karin lördag och Magnus söndag (om det är öppet)

Ha en härlig ... om än regnblöt hösthelg!

Magnus

Inför fakturering - uppdatera uppgifter på Min Golf

Om några veckor kommer jag att börja fakturera årsavgifterna för 2022. Som vanligt är det 50% av årsavgiften som faktureras för fullvärdiga medlemmar och vardagsmedlemmar, samt så läggs autogirot upp för alla som har det (första dragning 31/10-2021). Resterande medlemsformer faktureras i mars 2022 (student, greenfeemedlem, företagsmedlem, sommarmedlem etc.).

För att slippa få fakturor i retur är det bra om alla har uppdaterat sina uppgifter på Min Golf OM man har flyttat under året.

Logga in på Min Golf ... Tryck på Meny / Mina Inställningar / Mina Kontaktuppgifter ... där ändrar ni och trycker sedan Spara.

Tack för hjälpen!

Finalresultat VSOP 26 september

Vi säger ett stort GRATTIS till Noel Nilsson som vann VSOP-finalen 2021 på fantastiska 63 nto! Ni hittar hela resultatlistan här: RESULTATLISTA VSOP-FINAL 2021 >>>

Ni som inte deltog i finalen, men har spelat in en presentkortssumma under året kan avhämta ert presentkort hos Magnus i shop/kansli! 

1. Noel Nilsson 63
2. Bennet Johansson 65 
3. Stefan Augustsson 70 SHCP
4. Max Larsson 70
5. Krister Jacobsson 71

Klubbresa våren 2022 Timmendorfer Strand 24-26 april - Platser kvar

Det har varit många turer fram och tillbaka under pandemin avseende denna bussresa som ursprungligen skulle gå av stapeln 10-12 maj 2020, men som i omgångar flyttats pga. pandemin.

Nu gällande datum är 24-26 april 2022 och vi är 33 personer kvar på resan av ursprungliga 53 anmälda. ALLTSÅ så släpper vi nu dessa 20 platser för ny anmälan till er som kanske blivit sugna på en golfresa framåt våren.

 

Holm GK´s ”All inclusive resa” innehåller det mesta, se nedan:

Golfresidenz i Timmendorfer Strand ligger bara en timma från Puttgarden. Det här är en 3-stjärnig golfanläggning med boende alldeles intill golfbanan. Rummen är ljusa och smakfullt inredda. De är utrustade med moderna bekvämligheter. Det finns fritt WiFi på anläggningen. Receptionen och andra hotellfunktioner finns i det nyrenoverade klubbhuset.

I klubbhuset äter vi vår frukostbuffé och middag. Det serveras givetvis också lunch till de som önskar, detta ingår dock inte i vårt paketpris. Det bästa med Golfresidenz är golfen! Här bor man precis vid golfbanan Seeschlösschen. Det är en 36-hålsanläggning med ett mycket bra träningsområde. På följande länk hittar du mer information: www.hotel-golfresidenz.de/

 • Resa i toppmodern långfärdsbuss Halmstad – Timmendorfer Strand t/r.
 • Två nätter i dubbel- eller enkelrum.
 • Två frukostar och två middagar ingår i denna resa.
 • Tre rundor golf. På ankomstdagen spelar vi en runda på den södra banan som är en något kortare 18-håls bana (par 61). De två följande dagarna spelar vi på den norra som är en fullängdsbana.
 • Fri tillgång till SPA-avdelning med flera olika bastubad och ett gym. Den som önskar kan också unna sig en wellnessbehandling men då på egen bekostnad.

Söndag 24 april

 • Samling tidig morgon för avresa från Halmstad Arena, fikapaus på vägen. Vi reser via Rödby-Puttgarden.
 • Besök på Bordershop i Puttgarden.
 • Vi beräknar anlända till Golfresidenz ca: 14:00. Efter incheckning spelar vi en runda på södra banan med första start 15:00.
 • Efter spel väntar en välkomst-middagsbuffé 21:00. 

Måndag 25 april

 • Vi laddar upp med frukost i klubbhuset före första start som planeras till klockan 10:00.
 • Efter golfen finns det goda möjligheter till ett besök i SPA-anläggningen.
 • I klubbhuset serveras utmärkt lunch för de som så önskar. Detta sker då på egen bekostnad.
 • På kvällen serveras middagsbuffé i klubbhuset 20:00. 

Tisdag 26 april

 • Vi laddar upp med frukost i klubbhuset före första start som även idag planeras till klockan 10:00.
 • Efter ronden har vi möjlighet att duscha och fräscha till oss i klubbhuset.
 • Avresa mot Puttgarden och Sverige ca 17:00 med beräknad ankomst i Halmstad vid midnatt. 

Pris för resan är beräknad till 4 650 kr per person vid boende i dubbelrum. Önskas enkelrum tillkommer 600 kr. 500 kr kommer att faktureras av GolfJoy Travel när vi skickat in din anmälan och resterande ska slutbetalas i februari/mars 2022.

Vill du åka med? Skicka då ett anmälningsmail till mig på magnus@holmsgk.se, mailet ska innehålla:

 • Golf-ID
 • För- och efternamn
 • Enkel- eller del i dubbelrum och vem du i så fall ska dela med?
 • Eventuella allergier
 • Förutom golfbag - reser du med liten, mellan eller stor resväska? (För planering av buss)
 • Något annat vi bör känna till?

Frågor besvaras av Thomas Holmsten 072-5254022 & Magnus Månsson 070-3536447 (som båda åker med på resan)

Shopen och kansliet har öppet 9.00-16.00 månd-torsd, 9.00-15.00 fredag-söndag

Kansli/Tidsbokning: 035-384 00 info@holmsgk.se
Greenkeppers/Banan: 035-384 89 stefan@holmsgk.se
Shopen: 035-381 16 shopen@holmsgk.se
Restaurangen: 035-380 81 filip@holmsgk.se

Restaurangen har stängt med mat för säsongen, men erbjuder begränsad service avseende mackor, dryck, korv & bröd 
Lunchmeny: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny
Á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!