Nyhetsbrev nr.35 - 2021

Vilken härlig start på september med sol och värme!

Man kan ju knappt tro att vi närmar oss hösten med det väder som varit senaste veckan. Inte mig emot ... Detta gör ju såklart att trycket på bokningar ökar även på vardagar. Det gäller att vara ute i god tid både för speltider och man vill ha tillgång till golfbil.

Förkortning av tidbokning ... Från och med måndag 30/8 är det bokningsbart mellan 7,00 och 18,51 pga mörker ... startförbud gäller före och efter dessa tider.

Ändring av öppettider i restaurangen fr o m 30 augusti ... då gäller 9-17 måndag-fredag och 8-17 lördag-söndag

Ändring av öppettider i shop/kansli fr o m 13 september ... då gäller 8-16 måndag-torsdag och 8-15 fredag-söndag

I helgen jobbar Magnus

Ha en härligt somrig "hösthelg"!

Magnus

Lite förändringar i antågande på klubben

Uffe Pettersson, som varit klubbens pro sedan Holms GK bildades, har aviserat att han tänker upphöra med sin verksamhet vid årsskiftet 22/23. Uffes betydelse för Holms GK kan inte överskattas och han kommer att lämna ett stort tomrum efter sig.

Mycket kan naturligtvis hända fram till säsongsstarten 2023 men styrelsen har fattat ett inriktningsbeslut när det gäller de verksamheter som Ulf Pettersson AB idag bedriver på Holms GK.

Klubben kommer att ta över samtliga dessa verksamheter i egen regi. Det innebär att vi kommer att ansvara för shopverksamheten, allt vad som har med rangen att göra samt att vi kommer att anställa tränare och assisterande dito. Vår restaurangchef Filip Johnsson genomgår för tillfället PGA:s tränarutbildning och han kommer att ges chansen att pröva sina vingar hos oss. Utöver Filip kommer med all säkerhet ytterligare en assisterande tränare att behöva anställas.

Inte nog med detta…

Även vår greenkeeper Stefan Carlsson har meddelat att han har för avsikt att lämna sitt uppdrag i samband med säsongsstarten 2023. Stefan är vid tidpunkten 66 ½ år och tänker sig då en något lugnare tillvaro än dagens. Sonderingar för att hitta en ersättare med lika stora kunskaper och samma engagemang som Stefan har så smått redan inletts, men själva rekryteringsprocessen kommer troligtvis inte att stå klar förrän sommaren 2022.

Att hitta engagerad och kompetent personal är för oss en ödesfråga och ingen möda kommer att sparas för att lyckas med detta.

B-O Bengtsson, ordf

Snälla! Kratta bunkrarna efter er!

Man kanske inte ser så tydligt på denna bild, men den är tagen 1 timme efter man krattat alla bunkrar igår på banan och då är det väldigt respektlöst mot våra banarbetare att inte kratta efter sig. Ta som regel att lämna bunkern så som du själv vill ha den när du hamnar i den!

Idag på morgonen när man började kratta alla bunkrar på nytt var det fotspår i samtliga bunkrar - detta måste få ett stopp och vi alla måste hjälpas åt! Påminn varandra om ni ser spelkompisen/arna "glömma" kratta.

OCH hela krattan ska ligga i bunkern och inte på kanten som på bilden.

TACK FÖR HJÄLPEN!

Resultat VSOP 1 september

Ni hittar alltid senaste resultatet, samt ackumulerat resultat på vsop här >> http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop

1. Patrik Sköld 70 150 (150)
2. Joakim Persson 71  100 (100)
3. Rickard Andersen 71   50 (50)

Finalen som man kvalar till spelas söndag den 26 september med första start kl 9,00, sista kvalomgång är onsdag 22/9.

Trivselgolfen tillbaka på torsdag igen nästa vecka - 9/9

Resultat Trivselgolfen 31 augusti - Ni hittar alltid senaste resultatet, samt ackumulerat resultat (under fredagen) på trivselgolfen här >> http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/trivselgolf-holmsgk

A-klass
1.  Kent Karlsson                69
2.  Mats Bengtsén   70 SHCP
3.  Bent Carlsen   70
B-klass
1.  Thomas Bjerendahl           71
2.  Jens Birebaek      72
3.  Arne Edlund   74

REA I UFFES GOLFSHOP

Nu kör Uffe REA på det mesta
i shopen, se nedan exempel:

KLÄDER INKL REGN & VIND 30-50%
GOLFSKOR 30-70%
GOLFBAGAR 30%
TESTKLUBBOR OCH UTGÅENDE KLUBBMODELLER 30-50%

OBS! Vissa kläder är undantagna rean (detta framgår vid plaggen)

VÄLKOMNA!

AVSLUTNING DAMNIAN ONSDAG 29 SEPTEMBER

Onsdag den 29 september bjuder damnian in
alla damer som vill till en avslutning på damnian.
Man kommer ha lite olika putt- och chiptävlingar,
egen fika medtages.

Samling vid puttinggreen vid 17,30.

Tävlingskalendern resten av säsongen!

Vi har en del tävlingsaktiviteter kvar, här är det som finns planerat:

ONSDAG 8/9 VSOP kval omg 15
TORSDAG 9/9 Trivselgolf omg 6
FREDAG 10/9 H22 åldersseriespel shotgun 9.00 (HGDF)
ONSDAG 15/9 VSOP kval omg 16
TORSDAG  16/9 Trivselgolf omg 7
SÖNDAG  19/9 TÄVLING - Körv für alle (FULLTECKNAD)
ONSDAG 22/9 VSOP kval omg 17
TORSDAG 23/9 Trivselgolf omg 8
SÖNDAG 26/9 VSOP-FINAL TÄVLING
TORSDAG 30/9 Trivselgolf omg 9
SÖNDAG  3/10 FLAGGTÄVLING (anmälan öppen)
TORSDAG  7/10 Trivselgolf omg 10 shotgun 8.30 inkl lunch

Anmälan till alla klubbtävlingar gör ni på Min Golf, vill ni anmäla er som reserver till Körv für alle kan ni höra av er till mig på 035-38400 eller magnus@holmsgk.se

Shopen och kansliet har öppet 8.00-17.00 månd-torsd, 8.00-16.00 fredag och 8.00-15.00 lördag/söndag

Restaurangen har öppet vardagar 8-18, lördag-söndag 8-18 och serverar dagens torsdag-söndag, men det finns även en á la carte som gäller alla dagar.
Lunchmeny: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny
Á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!