Nyhetsbrev nr.26-27 - 2021

Sommarveckor på Holms GK

Denna veckans nyhetsbrev avser både denna och kommande vecka (beroende på att tiden blir knapp nästa vecka att skapa ett veckobrev, pga. Holmaveckan)!

I fredags på midsommarafton - hade vi Midsommargolfen med 70 startande och lite silltallrik, samt jordgubbstårta efteråt - mycket trevligt! GRATTIS till Lotta Joelsson som vann A-klassen på fina 43 poäng och till Jan Carlsson som vann B-klassen på lysande 46 poäng.

STORT Tack till vår banpersonal - som trots torkan håller banan i ett superfint skick. Holms GK får generellt just nu väldigt bra recensioner på flera olika golfsajter vilket är mycket glädjande. Detta syns tydligt på besöks- och bokningsfrekvensen.

Idag har det kommit lite välbehövligt regn som kommer hjälpa grönskan en hel del!

Resultat VSOP - Ni hittar alltid senaste resultatet, samt ackumulerat resultat på vsop här >> http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop (ingen detaljerad veckolista denna veckan då omgång 5 ej är färdigspelad ännu)

Vardagsmedlemmar - Uppehåll för fritt vardagsspel för vardagsmedlemmar fr.o.m. måndag 5 juli = Veckorna 27-31 (5/7-8/8). Dessa veckor är det greenfee som gäller för vardagsmedlemmar.

Hallandsgreenfee - Det dröjer fram till 23 augusti innan Hallandsgreenfee börjar igen (uppehåll vecka 26-33)

I helgen jobbar Magnus

Somriga Hälsningar!

Lättnader för reglerna i restaurangen från 1 juli

Från och med i morgon 1/7 har vi inga avståndskrav längre i restaurangen, men dock max 8 pers vid borden inomhus. Utomhus inga restriktioner avseende antal.

Vi vill ändå uppmana alla att vara försiktiga och respektera att det fortfarande finns smitta i samhället - använd sunt förnuft!

DU själv kanske är fullt vaccinerad, men din bordsgranne kanske inte är det! Tack för visad förståelse!

Shopen och kansliet har öppet 8.00-17.00 månd-torsd, 8.00-16.00 fredag och 8.00-15.00 lördag/söndag

Kansli/Tidsbokning: 035-384 00 info@holmsgk.se
Greenkeppers/Banan: 035-384 89 stefan@holmsgk.se
Shopen: 035-381 16 shopen@holmsgk.se
Restaurangen: 035-380 81 filip@holmsgk.se

Restaurangen har öppet vardagar 9-18, lördag-söndag 8-18 och serverar dagens fredag-söndag, men det finns även en á la carte som gäller alla dagar. 
Lunchmeny: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny
Á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!