Nyhetsbrev nr.21 - 2021

Sommarmånaderna är i antågande ... golfen återgår till det mer normala!

Nästa vecka vänder vi på nästa blad i kalendern och det blir sommar. Det ser även ut som att det kan bli sommar på riktigt enligt prognoserna med sol och torrare väder. Vem säger nej till det?

Golfen återgår till det normala - Från och med 1 juni blir golfen mer eller mindre som vanligt! De coronarelaterade undantagen till golfreglerna försvinner därmed. Det innebär att krattor ska användas, ingen lägesförbättring i bunkrar, hålet får inte längre göras grundare, det är valfritt att ta ur flaggstången. Shotgunstarter tillåts på tävlingar. Goda nyheter som ändå kräver stor respekt från oss alla!

HCP-registrering rätt antal hål - Det har skett en stor ökning av felregistreringar av hcp. Vi vill gärna upplysa er om att vara noggranna med val av 9 eller 18 hål. Vi går gärna in och justerar, men det kan bli ett ganska omfattande jobb om man reggat flera rundor efter den felaktiga - Tack för hjälpen!

Problem med telia.com-mail - Förra veckan hade EVRY som är vår leverantör av veckobrevsverktyget problem med att få ut alla mail som slutar på telia.com ... tydligen så hade Telia spärrat den domänen, vi vet ej om detta är åtgärdat, men hoppas på det bästa. Alla medlemmar kommer därför få ett kort utskick från GIT med länk till förra veckans och denna veckans veckobrev på webben. Så att man kan ta del av det ändå.

GRATTIS Hasse Gustavsson till Hole In One på hål 7 i tisdags 25 maj! En stabil träsjua som slutade i hål!

Var rädda om er själva och alla andra ni möter - gör skillnad - tvätta händer - håll avstånd 2 meter - följ uppsatta rekommendationer!

Ha en skön försommarhelg! I helgen jobbar Anna-Karin

Hälsningar / Magnus

Regelvandring ersätter damnian onsdag den 2 juni

Nästa onsdag den 2 juni blir det ingen vanlig damnia utan det kommer bli en regelvandring på banan ihop med Uffe. Samling 18,45 utanför klubbhuset. Alla damer är välkomna!

TÄVLINGSSTART 1 JUNI

SGF och Riksidrottsförbundet lättar på restriktionerna avseende tävlingar. Så från och med den 1 juni kör vi på med de planerade tävlingarna här på Holms GK - dock med så Coronasäkert genomförande som möjligt! Junis tävlingskalender ser ni i separat artikel nedan.

Restriktionerna i restaurangen kvarstår tillsvidare med 4 personer per bord och 2 meters avstånd i kassakön.

Nedan ser ni vilka tävlingsevenemang vi kör i juni, anmälan som vanligt på Min Golf:

Info/regler VSOP: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/vsop
Info/regler Trivselgolf: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/trivselgolf-holmsgk

Även Holmaveckans tävlingar är öppnade för anmälan.

Det är såååååå kul att kunna köra igång alla tävlingar igen! NU KÖR VI - MEN VI ÄR OCKSÅ RÄDDA OM VARANDRA!

Repetitionstillfällen och kurser

Repetitionstillfällen 2021

För dig som har gått på nybörjarkurs under året och för dig som har hcp mellan 36 och 54 kommer repetitionstillfällen att ordnas utan extra kostnad.
Nästa tillfälle 15 juni kl 17.30

Anmälan till Uffe på 035 - 381 16 eller 0708-58 41 52 eller e-post:golf.shopen@telia.com

Nybörjarkurser 2021

• Nästa nybörjarkurs är 29-30 maj + 5 juni mellan kl 10-14 (2 platser kvar)
  • Passar inte ovan datum? Hör av dig till Shopen/Kansliet så hittar vi en individuell lösning!
  • Pris vuxna 1995:- (3995:- inklusive medlemskap år 1), barn upp till 15 år 1295:- (medlemskap 0:- år 1)

Nybörjare är också välkomna att kontakta Uffe för individuellt anpassade utbildningar.

Anmälan till Uffe på 035 - 381 16 eller 0708-58 41 52 eller e-post: golf.shopen@telia.com

Shopen och kansliet har öppet 8.00-17.00 månd-torsd, 8.00-16.00 fredag och 8.00-15.00 lördag/söndag

Restaurangen har öppet vardagar 9-18, lördag-söndag 8-18 och serverar dagens fredag-söndag, men det finns även en á la carte som gäller alla dagar.
Lunchmeny: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny
Á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!