Nyhetsbrev nr.18 - 2021

Maj månad - ännu inga lättnader på tävlingsfronten!

Första veckorna på säsongen avklarade och vi har sjungit ut vintern. +20 grader väntas i början av nästa vecka ...

TÄVLINGAR/VSOP/TRIVSELGOLF - Samma datum gäller (man har nu ändrat till 3 veckors varsel istället för 4, så nästa vecka får vi reda på info för vecka 21 och kanske framåt) ... inga arrangerade tävlingar (innefattande trivselgolf, vsop m.m.) före den 23 maj 2021. Ni hittar SGF:s rekommendationer här: https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/tavlingsinformation/

ENSAMSPELARE OCH TVÅBOLLAR
- Vi har sett att det ofta uppstår situationer där gäster eller medlemmar bokar sig ensamma eller som en tvåboll. Då det speciellt på helgerna är tajt med tider så förbehåller vi oss rätten att styra om i startschemat och lägga ihop dessa så det i största möjliga mån blir fulla fyrbollar = bättre flyt i speltempo och fler kan spela! Vill man spela ensam eller i en tvåboll så är störst chans till detta sent på kvällarna eller tidigt på morgnarna. OBS! Tips är att det är enklast för alla om man som ensam bokar in sig i en treboll eller om man är 2 bokar in sig i en tvåboll istället för att boka upp en ny tom tid (speciellt på helgen).

Var rädda om er själva och alla andra ni möter - gör skillnad - tvätta händer - håll avstånd 2 meter - följ uppsatta rekommendationer!

Ha en härlig helg! I helgen jobbar Magnus 8-15 i shop/kansli - restaurangen har öppet vardagar 9-18, helg 8-18 och där hittar ni Filip, Tilde, Jenni och Julia

Hälsningar / Magnus

LÄGGA KRATTORNA RÄTT I BUNKRARNA

Dags att upprepa lite bunkerregler angående krattorna.

Vi har i dagsläget 2 sorters krattor som används i bunkrarna på banan. En med böjt stålskaft (för stödets skull) och en ny med träskaft och ett gummi/plaststöd (se bild).

ALLA krattor ska lägga i bunkern i spelriktningen. Hela krattan ska ligga i bunkern. Detta för att underlätta och ej hindra klippning av ytorna runt bunkrarna för banpersonalen.

Krattorna ska läggas så de ligger med stöd och ej upp och ner eller på sidan. Detta för att bollar som hamnar i bunkern inte ska påverkas av krattan i någon större utsträckning.

TACK FÖR HJÄLPEN!

MÅNDAG 10 MAJ SPEL ENDAST FRÅN HÅL 10 (9 HÅL PGA LUFTNING & DRESSNING)

Måndag & tisdag kommer vi att skära/lufta greenerna, samt dressa dem. För att genomföra arbetet snabbare har vi valt att stänga 9 hål måndagen och 9 hål tisdagen så kan vi snabbare återgå till alla 18 med samma kvalitet istället för utspritt arbete hela veckan.

Spelet kommer på MÅNDAG 10 maj att släppas ut på hål 10 (hål 1-9 stängda) i form av kö/bollränna. Det finns några förbokade bollar sedan en tid tillbaka och dessa går ut på sina bokade tider (9,00-9,17) (12,25-13,00) (15,34-15,51) (18,00-18,17), övriga tider = bollränna. Vi kommer försöka köra varannan boll från hål 18 (för de som går 2 varv) i den mån det går - lite kö kan uppstå, men det tror jag alla står ut med i det fina golfvädret som väntar.

Vill ni veta om det är lång kö innan ni åker ut till Holm så slå oss en signal på 035-384 00.

TACK ALLA för visad förståelse och att vi tillsammans skapar möjligheter för banpersonalen att göra banan och greenerna ännu vassare!

TISDAG 11 MAJ SPEL ENDAST FRÅN HÅL 1 (9 HÅL PGA LUFTNING & DRESSNING)

Spelet kommer på TISDAG 11 maj att släppas ut på hål 1 (hål 10-18 stängda) i form av kö/bollränna. Det finns några förbokade bollar sedan en tid tillbaka och dessa går ut på sina bokade tider (11,34-11,42) (13,00-13,25) (14,25-14,42) (18,00-18,25), övriga tider = bollränna. Vi kommer försöka köra varannan boll från hål 9 (för de som går 2 varv) i den mån det går - lite kö kan uppstå, men det tror jag alla står ut med i det fina golfvädret som väntar.

Testdag Callaway 10 maj

Callaway kommer på besök och visar upp årets modeller och du har möjlighet att prova klubborna nere på rangen.

Dag: Måndag 10 maj
Tid: 15.00-19.00

Tid måste bokas i shopen golf.shopen@telia.com eller 035-381 16

Shopen och kansliet har öppet 8.00-17.00 månd-torsd, 8.00-16.00 fredag och 8.00-15.00 lördag/söndag

Restaurangen har öppet vardagar 9-18, lördag-söndag 8-18 och serverar dagens fredag-söndag, men det finns även en á la carte som gäller alla dagar.
Lunchmeny: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny
Á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!